Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(Olivia* @ 2008 10 22, 21:40)
Yra 2 bazes-Cellular performance Brightening base (209 lt)  ir Sensai Water base  (~ 119-129 lt)

O kuom skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 10 20, 10:59)
As tai jau naudoju ta paakiu kremuka,Cellular Performance.Kaina zinoma nemaza, bet,kad jo ilgai uztenka.Labai lengvai tepasi smile.gif ir efektas wub.gif
Dar dziaugiuosi isigijusi is tos pacios linijos, bust lfting effect.Akivaizdus efektas po savaites.Turis 100 ml.,tai irgi ilgam uzteksiu,nes sake konsultante,kad po maza kieki tereikia tepti.

labai susidomejau sia priemone biustui,gal gali placiau papasakoti? bigsmile.gif ar oda tapo elastingesne?kokie dar pokiciai???kadangi kainuoja nemazai,nesinori apsigauti eilini karta...(jau bandziau is brangesniu biotherm firmos,tai isvis toks s.....jokio efekto!!)o kristianoj sios priemones megineli idomu galima isprasyti ar ne g.gif ir kaip ji naudoji,paprastai po dusho?
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 11 24, 18:23)
turejau la praire prausimosi zele veidui visu tipu odoms,tai efektas:
-svariai nuprausdavo
-kvepejo kaip paprastas muilas
-trauke veida

Na nezinau ar verta tokius didelius pinigus leisti

As manau kad verta leisti pinigus brangiai kosmetikai.bet tiesiog reikia susirasti sau tinkama.
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2008 10 23, 11:06)
labai susidomejau sia priemone biustui,gal gali placiau papasakoti?  bigsmile.gif ar oda tapo elastingesne?kokie dar pokiciai???kadangi kainuoja nemazai,nesinori apsigauti eilini karta...(jau bandziau is brangesniu biotherm firmos,tai isvis toks s.....jokio efekto!!)o kristianoj sios priemones megineli idomu galima isprasyti ar ne g.gif ir kaip ji naudoji,paprastai po dusho?

Na, dabar taip graziai atrodo,stangri,pasikelusi,ir tarsi didesne krutine paliko. wub.gif Tepu kasdien rytais(palei laikrodzio rodykle).Na o uztenka ilgam, nes po nedaug tereikia (vienas nedidelis dozatoriaus paspaudimas vienai krutinei,ir kitas kitai)
Papildyta:
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 20, 21:31)
Papasakok placiau apie paakiu kremuka prasom...

Placiau nezinau,ka daug ir pasakoti.Na man bent jau mazu raukslyciu neliko,ir sustangrejo odele.Ir dar pastebejau kazkiek pabrinkima nuima(kai ryte buna).Pabandyk megineli paprasyti.Siaip netraukia odeles, kaip kiti buna kremai. smile.gif
Atsakyti
[quote=Ugnė,2008 10 23, 12:41]
Na, dabar taip graziai atrodo,stangri,pasikelusi,ir tarsi didesne krutine paliko. wub.gif Tepu kasdien rytais(palei laikrodzio rodykle).Na o uztenka ilgam, nes po nedaug tereikia (vienas nedidelis dozatoriaus paspaudimas vienai krutinei,ir kitas kitai)
reikes jamti biggrin.gif jau labai nemazai patenkintu bigsmile.gif aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ugnė,2008 10 23, 12:41]

as ir turiu sita kremuka , naudoju menesi laiko ir jokiu pokyciu nematau unsure.gif
mano krutine savo vietoj pirkau kaip profilaktikai tai gal del to ir ner kazkokiu rezultatu g.gif
Atsakyti
As dabar testuoju Cellular Performance Recovery Concentrat smile.gif na zinokit tikrai stebuklas,toks malonus ant veiduko.. Ir dar rekomenduoju kunui Refreshing Foaming body exfoliator duso zele su grudeliais,nuostabus! Kvapas visai neryskus,vos vos lengvas,but irgi labai malonus kunui.
Papildyta:
QUOTE(Oliukė @ 2008 10 22, 22:02)
O kuom skiriasi?

Brightening kremine tekstura truputi su spalva,pamaskuoja iskarto o Water kaip permatomas gelis,tinka misriai-riebiai odai nors jis ne Oil free.
Atsakyti
Testuoju kauke kremine,ispudzio nepaliko,ne mano odai gal.. Ir dar Mud Wash and Mask prausiklis-kauke,geras daiktas riebesnei odai,veidas islieka visa diena grazus ir matinis.
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuriai reikia SENSAI SILK EMULSION (LIGHT) 100 ml. Nauja, neispakuota.
Jau kelinta iseiles naudoju..sumaniau, kad noriu kazka kita pabandyti. Kristianoje kaina 229 lt. parduociau uz 190 lt.
Atsakyti
mane domina kanebo purytes, kai buvo senos pakuotes buvo labai mazai spalvu, o dabar - super thumbup.gif reiks kokia diena isbandyt ant savo veido, nes seno dizaino man patiko pati pudros tekstura - puikiai dengiasi, gerai laikosi, nekimso poru ir veidas tartum svytejo
Atsakyti
Merginos, o ar Jums visoms taip pat po Step 2 traukia, tempia veiduka, nes man tai tempia, ir kai pasitepu losjona Sensai Silk, tuomet pradeda truputi griauzti, taip kaip po valymo sakyciau su rugstimi, ar taip turi buti, ar tai normalu, gal mano odai tiesiog netinka.Nes po Step 1, viskas gerai, tik po Step 2 taip buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2008 10 30, 10:09)
netinka.Nes po Step 1, viskas gerai, tik po Step 2 taip buna doh.gif

O koks Step 2 pas tave? Yra Creamy Soap,Mud Wash and Mask ir Purifying Instant Foam ir dar Milky Soap.
Atsakyti