Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(Rasytee @ 2008 09 15, 22:17)
o cia sarmoj ar kristianoj?

Ten ir ten smile.gif bet dabar jinai daugiau Douglase buna.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 16, 02:03)
Ten ir ten smile.gif bet dabar jinai daugiau Douglase buna.

Tai gerai, tai kaip man ja susirast g.gif Tai gal koki mob. turi, kad pvz. paskambint ir paklaust kur ji siuo metu. Ar po visas pardes lakstyt ir ieskot kur ji unsure.gif As si menesi bunu Vilniuje smile.gif
Atsakyti
Merginos gal galėtum suteikti info apie šią kosmetiką - noriu sudalyvauti moters žurnalo konkurse blush2.gif bigsmile.gif

Kokia yra unikali SENSAI CELLULAR PERFORMANCE RECOVERY CONCENTRATE priemonių sudedamoji dalis?

a)Vitaminų kompleksas.

b)Japoninių sausmedžių pumpurai.

c)Levandų ekstraktas.

Gal kuri žinot atsakymą, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esate isbande siuos dalykelius? domina atsiliepimai..
Kanebo - Lip Color - Lunaso Full Glamour Gloss
user posted image
Sensai Lotion I ( Oily To Combination Skin ) 125ml/4.2oz
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 15, 17:12)
ir kas kaip patinka?

as irgi testuoju aliejini step1 bet man nepatinka , as to aliejaus nesugebu normaliai uzsitept kol isipilu i delna tai iki veido jau nieko nelieka biggrin.gif

As dabar testuoju kita prausikli,kazkoks Soap,nes Mud wash and mask labiau tinka riebesnei odai.. Ir reikejo man ziemai pirkt ne Light emulsija o Moist nes Light man susigeria kaip vandenukas taip greit,o ypac to Mud prausiklo voobshe matinis veidas toks net kremine pudra sunkokai tepasi.
Papildyta:
Konsultante sake-as jum gi sakiau kad Moist labiau tiks smile.gif o as ziopla-Ne,ne man tik Light tinka...
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 03, 08:54)
As dabar testuoju kita prausikli,kazkoks Soap,nes Mud wash and mask labiau tinka riebesnei odai.. Ir reikejo man ziemai pirkt ne Light emulsija o Moist nes Light man susigeria kaip vandenukas taip greit,o ypac to Mud prausiklo voobshe matinis veidas toks net kremine pudra sunkokai tepasi.
Papildyta:
Konsultante sake-as jum gi sakiau kad Moist labiau tiks smile.gif o as ziopla-Ne,ne man tik Light tinka...

as vakar nusipirkau emulsija ir tonika abu most bet dar enbandziau vakar neturejau laiko...
siandien isbandysiu bet as emulsijos turejau meginukus light ir most tai zinok iki dabar nezinau kuris man geriau doh.gif
pirkau sarmoj tai gavau dar kosmetine su meginukais ir kazkokia kortele kur reik rinkt lipdukus ir 9 kart perkant gausiu dovanu uz 200lt thumbup.gif
siaip tai uzsirase mano nr ir sake kai atvaziuos konsultante su tuo aparatu butinai mane pakvies thumbup.gif
siaip buvau pasibaisejus sarmos konsultantem doh.gif ejau 3 dienas is eiles pirkt ir tik vakar nusipirkau nes tooookios vistos buvo pries tai kad as daugiau zinojau nei jos atrodo kad ta kosmetika butu mate pirma kart o va vakar kaip tik gavo prekes ir buvo gera konsultante bigsmile.gif ji ir pati naudoja kanebo tai faiinai paplepejom
Atsakyti
Olivios paliepimu as cia su raportu biggrin.gif
jau kelios dienos naudoju kanebo ir kolkas tik geri atsiliepimai
step1 cleansing cream labai gerai nuplauna veida , oda tokia svari lieka
step2 milky soup po jo veidas kaip silkinis
losionas labai svelnus bent jau atrodo kad gerai drekina
emulsija (most) tinka idealiai nei per daug nei per mazai riebumo smile.gif kai turejau meginelius light ir super most tai tarp ju niekaip negalelejau issirinkt kuris geriau bet abiem vis truko kazko...
siandien buvau soliariume todel pries emulsija tepiausi esencija tai aisku poveikio dar nesuprantu bet emulsija kazkodel prastokai isigere , veidas toks biski riebaluotas kolkas
Atsakyti
Saunuole! ploja.gif ploja.gif Taip.. Mano ritualai : 1.Step-Cleansing Cream 2.Step-kazkoks Soap (nes indelije) 3. Sensai Silk Softening Lotion Light 4. Sensai Silk Emulsion Light . Dar laukiu uzsakyta 2.Step Instant Foam-prausiklis smile.gif Jauciu reikes prasyt arba Emulsion Moist arba Sensai Moist,nes Light tikrai tinka vasarai bet dabar noretusi truputi "riebesnio"
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2008 10 03, 11:30)
pirkau sarmoj tai gavau dar kosmetine su meginukais ir kazkokia kortele kur reik rinkt lipdukus ir 9 kart perkant gausiu dovanu uz 200lt    thumbup.gif
siaip tai uzsirase mano nr ir sake kai atvaziuos konsultante su tuo aparatu butinai mane pakvies  thumbup.gif
siaip buvau pasibaisejus sarmos konsultantem  doh.gif ejau 3 dienas is eiles pirkt ir tik vakar nusipirkau nes tooookios vistos buvo pries tai kad as daugiau zinojau nei jos atrodo kad ta kosmetika butu mate pirma kart o va vakar kaip tik gavo prekes ir buvo gera konsultante  bigsmile.gif ji ir pati naudoja kanebo tai faiinai paplepejom

Nu kaip gerai! Konsultantes tikrai nekokios ir Vilniuje.. O kas ten ijeina i kosmetine-dovanele?
Atsakyti
ranku kremukas , lupu kremas , paakiu kremas ir esencija ir dar lasioniukas smile.gif
Papildyta:
dar norejau paklaust ar ziurejai kanebo produktus braskese ?kodel skirais pakuotes , kuriu kanebo.com net nera parodyta
tarkim dabar gera kaina yra esencija bet tokio buteliuko psl nera blink.gif
Atsakyti
Ale gera dovana thumbup.gif thumbup.gif Braskese as neziuriu,bet manau kad ten senesnio tipo pakuotes,nezinia ar koks galiojimas... Nes anksciau as pirkadavau Academie,2-3 metai atgal kompanija pakeite visos bonkes ir butelaicius i naujus,o Braskese maciau net dabar senus parduoda. Nepamirsk kad Braske ISparduotuve-discount shop.
Atsakyti
As vel naudoju Kanebo thumbup.gif
Taip pat sunkiai atsirinkau ar man reikia Light serijos ar Moist. Taigi, nusipirkau ir ta ir ta ax.gif
Kartais tepu Light kartais Moist losjona. O emulsijas maisau tarpusavy. Gaunasi thumbup.gif Taip pat nusipirkau Kanebo paakiu krema, moisture polish essence seruma, bei savaiminio idegio zele. Viskuom esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes! O as dar turiu Sensai Cellular performance Emulsion moist kelis meginukus,irgi gyvent galima smile.gif Tai diena tepu sita o nakciai Silk Light smile.gif Ir planuoju Cellular Performance paakiu kremuka,bet kaina tikri zvieriska.. Negaliu sau leist pakolkas..
Atsakyti