Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

Sensai silk
dabar bandau step 1 aliejini o step2 milk soup

o tai ka ji ten tiria?odos tipa?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 22, 22:31)
Sensai silk

Taip,odos tipa,ir dar kazka... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 22, 22:31)
Sensai silk

Atnaujinu tema! Dabar testuoju aliejini step 1 ir Mud face wash and mask smile.gif ir nupirkau 2 karta Emultion ir Lotion is Silk smile.gif dar testuoju nauja krempudra smile.gif
Atsakyti
ir kas kaip patinka?

as irgi testuoju aliejini step1 bet man nepatinka , as to aliejaus nesugebu normaliai uzsitept kol isipilu i delna tai iki veido jau nieko nelieka biggrin.gif
ir dvi emulsijas turiu testeriuose tai super most ir light tai va ir neapsisprendziu kokia pirkt , iskart atrode kad most per riebi o light idealiai bet dabar kazkodel veidukas pasausejo ir light negana unsure.gif rebusas....bet gal geriau riebesni gi ziema arteja

Atsakyti
Pas mane pienelis kuris masazuojamas ir ant veido jis pasidaro aliejinis smile.gif toks visai nieko,o Mud prausiklis visai fainas smile.gif o del emulsijos,priklauso nuo odos tipo,Light normaliai misriai odai smile.gif Tai dabar pirksiu Step 1+2
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 15, 17:19)
Pas mane pienelis kuris masazuojamas ir ant veido jis pasidaro aliejinis smile.gif toks visai nieko,o Mud prausiklis visai fainas smile.gif  o del emulsijos,priklauso nuo odos tipo,Light normaliai misriai odai smile.gif Tai dabar pirksiu Step 1+2

matei kad sarmoj ten step 1 ir 2 supakuoti kartu kazkaip lyg pigiau gaunasi nei atskirai
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 15, 17:21)
matei kad sarmoj ten step 1 ir 2 supakuoti kartu kazkaip lyg pigiau gaunasi nei atskirai

Ne,nemaciau,Douglase lyg ir nera,o kainyte .... 155 lt pienelis uz 125 ml o Mud prausiklis dar brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 15, 17:29)
Ne,nemaciau,Douglase lyg ir nera,o kainyte .... 155 lt pienelis uz 125 ml o Mud prausiklis dar brangiau.

tai paziurek as tiksliai neatsimenu kiek ten tas rinkinys bet kai primeciau kad tikrai pigiau
Papildyta:
o step1 reik tept ant sausos odos?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 15, 17:42)
tai paziurek as tiksliai neatsimenu kiek ten tas rinkinys bet kai primeciau kad tikrai pigiau
Papildyta:
o step1 reik tept ant sausos odos?

Taip,ant sausos smile.gif Vakare pienelis+prausiklis+lotion+emultion o ryte prausiklis+lotion+emultion. O man nepatinka kad Softening lotion be dozatoriaus..
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 08 22, 18:51)
Kokia linija? Sensai Silk ar Sensai? Kokie step 1 step 2?  / / / / As perku tik pasikonsultavusi pas Kanebo konsultante Elena,labai gera,tikrai tikrai ja rekomenduoju. Jinai dirba Sarmoj,Douglase,Kristutej,visada patars ir net daro tyrimus su Kanebo kazkokiu komputeriu.
Papildyta:

Gaila kad tu esi is Kauno,butum Vilniuje nusiusciau tave pas Elena.O taip as nerizikuociau tokios brangios priemones pirkt nesipakonsultavusi. smile.gifsmile.gifsmile.gif

As irgi vis prisimenu Kanebo. Tai kosmetika - kuri pildo pazadus. Man net su La Prairie nera tokio efekto kaip su Kanebo. Jauciu, man laikas gryzt prie jos biggrin.gif Olivia, kas ten per Elena - ir kur man ja rast g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 15 rugsėjo 2008 - 19:30
ESLAUDA, Elena-Kanebo konsultante, dirba Vilniuje,bet kaip zinau buna ir Kaune ir Klaipedoj.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 15, 22:04)
ESLAUDA, Elena-Kanebo konsultante, dirba Vilniuje,bet kaip zinau buna ir Kaune ir Klaipedoj.

o cia sarmoj ar kristianoj?
Atsakyti