Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

Sunaudojau La Prairie ikru esensija paakiams ir Cellular Radiance paakiu krema - rauksleles nesumazejo (nors dar tik rauksleles, ne rauksles biggrin.gif ). Zinoma, kremai labai malonus ir puikiai isigeria, bet man asmeniskai neblogesni kad ir pvz. Clinique
Atsakyti
Turiu Kanebo tusa 36, labai fainas, atsparus vandeniui, kuris ne siltesnis negu 36 laipsniai, galima juroj maudytis ir baseine, nenubega. O paskui lengva nuplaut siltesniu vandeniu thumbup.gif
Gavau dovanu biggrin.gif
Atsakyti
o as turiu la prairie prausikli veidui ir losjona. prausiklis kainuoja 34eurai o losjonas 55eurai, nemanau, kad cia jau taip brangu.. beto losjono uztenka kokiem 2-3men, o prausiklio, turbut ir visiem metam, nes ten jo labai daug, o prausiantis uztenka grudo dydzio.. dar labai noreciau nusipirkti seruma veidui, bet turbut labai brangiai kainuoja..? bet tikrai nebrangiau nei 200euru (gal tik ir koks 100eu) ir kas svarbiauja, kad la prairie uztenka tikrai ilgam!!!
O kam pirkti, o kam ne, tai cia jau kiekvienai sprest, pagal pinigines stori ir produktu efekta individualiai odai.. man sie produktai isties patinka..
sutinku su tom, kurios rase, kad geriau pora geru produktu, nei simta sudu, o beto, beieskodamos sau tinkamo pigaus produkto ismetame begale pinigu tiesiog i siuksline!!! Dziaugiuos uz tas, kurios atrado sau tinkama kremuka tarp Nivea ar lietuvisku kremu, o tos kurios dar nerado, tai manau verta pabandyti La prairie..
sekmes visoms renkantis.. tongue.gif
Atsakyti
O as noreciau suzinot kaina Kanebo tusa.. Gal kas galyt pasakyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 01 04, 15:02)
O as noreciau suzinot kaina Kanebo tusa.. Gal kas galyt pasakyti. smile.gif

Jei to, apie kuri as rasiau, tai 80 litu, atrodo g.gif
Atsakyti
man irgi šita kosmetika super super!aišku pinigėlių gaila, bet kai pagalvoji, kad aš sau pati brangiausia ir veidelį noriu išsaugoti ilgam kuo geresniame stovyje, tai..
dar patiko yves san loran kosmetika, ji pigesne.
Atsakyti
Kas dar bandėte paakių kremukus ar verta pirkti 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif Sveikutės, aš naudoju la prairie cellular eye contour kremą, superinis. Raukšlytės aplink akis tikrai sumazėjo. Dar turiu anticeliulitinį kremą irgi veikia. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alksniukė @ 2006 12 08, 17:49)
Turiu Kanebo pudrą (tokią supresuotą). Galvojau, bus stebuklas! Na, padengia gražiai, lygiai, veidas gal ir panašėja į aksominį, bet man kažkaip atrodo, kad nuo jos poros užsikemša... Na, niekada anksčiau po jokios pudros taip nėra buvę... Sakau, gal kas esat bandę?
As naudojau Kanebo pudra ax.gif ,na bet man poros nesikemsa unsure.gif
Atsakyti
Naudoju "Kanebo" tušą "38ºC Silk Performance", teisybė, jis tikrai nusiplauna tik su šiltu vandeniu, buvau pakliuvusi į liūtį - tušas nenubėgo. Nusiplauna gerai, tokiais "gurvuoliukais", vienintelis minusas - kiek per tirštas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurie: 19 vasario 2007 - 14:32
gal dar kas nors ką nors išbandėte, ar niekas nebandėt prausklių šių firmų?
Atsakyti