Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

galvoju vis apie ji o kuo tas nusivalymas ipatingas?
Atsakyti
Jis tirpsta tik šiltam 38 laipsnių vandenį. To nepamiršti einant į pirtį.... O kol buvo naujas, tai su kažkokiais šilkų šereliais, tie kartais kutendavo akį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 02 06, 23:54)
Sveikos,

Ar kuri bandete savaiminio idegio priemone?

Naudoju, vienas is geriausiu man idegio kremu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 09, 21:12)
Naudoju, vienas is geriausiu man idegio kremu  thumbup.gif

Gavau meginuka Kristianoje. Kvapasnieko,konsinstencija irgi thumbup.gif , bet sunku isgauti norima spalva.
Atsakyti
Sedziu uzsitepus Kanebo kaukyte, man ji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 02 12, 13:45)
Sedziu uzsitepus Kanebo kaukyte, man ji  thumbup.gif

kokia bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 02 10, 15:26)
Gavau meginuka Kristianoje. Kvapasnieko,konsinstencija irgi  thumbup.gif , bet sunku isgauti norima spalva.

O kas cia sunkaus ax.gif As tai lengvai isgaunu norima spalva bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 13, 03:51)
O kas cia sunkaus  ax.gif As tai lengvai isgaunu norima spalva  bigsmile.gif

man jis nelabai tinka. Labai nezymus atspalvis unsure.gif
Atsakyti
Siandien buvau Kristianoje nusipirkt pudrytes, tai Kanebo net 40 % nuolaida! Gaila kad apie tai suzinojau tik namie pasiziurejus ceki doh.gif Buciau daugiau visko nusipirkus verysad.gif
Atsakyti
Is Kanebo naudoju Sensai Silk Moist losjona ir emulsija, tai biski rieboki man, oda blizga. Tikriaus Light labiau butu tikes. Bet kai pasitepi siek tiek pudrytes tai viskas liuks tada thumbup.gif O kompaktine pudryte tai super, malonu naudot, ypac kai kaina nedidele tai sirdies neskauda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 02 14, 19:29)
Siandien buvau Kristianoje nusipirkt pudrytes, tai Kanebo net 40 % nuolaida!

Atsiprašau, Kanebo Kristianoje? Kokiame mieste perki? Nežinojau, kas Kristiana Kanebo turi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2008 02 14, 22:44)
Atsiprašau, Kanebo Kristianoje? Kokiame mieste perki? Nežinojau, kas Kristiana Kanebo turi... ax.gif

Kaune Maironio gatveje, tai vienintele Kristiana kurioje yra Kanebo. Kaip kituose miestuose nezinau rolleyes.gif
Atsakyti