galvoju vis apie ji o kuo tas nusivalymas ipatingas?
Jis tirpsta tik šiltam 38 laipsnių vandenį. To nepamiršti einant į pirtį.... O kol buvo naujas, tai su kažkokiais šilkų šereliais, tie kartais kutendavo akį
QUOTE(RuBy^ @ 2008 02 06, 23:54)
Naudoju, vienas is geriausiu man idegio kremu
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 09, 21:12)
Naudoju, vienas is geriausiu man idegio kremu
Gavau meginuka Kristianoje. Kvapasnieko,konsinstencija irgi , bet sunku isgauti norima spalva.
Sedziu uzsitepus Kanebo kaukyte, man ji
QUOTE(RuBy^ @ 2008 02 10, 15:26)
Gavau meginuka Kristianoje. Kvapasnieko,konsinstencija irgi , bet sunku isgauti norima spalva.
O kas cia sunkaus As tai lengvai isgaunu norima spalva
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 13, 03:51)
O kas cia sunkaus As tai lengvai isgaunu norima spalva
man jis nelabai tinka. Labai nezymus atspalvis
Siandien buvau Kristianoje nusipirkt pudrytes, tai Kanebo net 40 % nuolaida! Gaila kad apie tai suzinojau tik namie pasiziurejus ceki Buciau daugiau visko nusipirkus
Is Kanebo naudoju Sensai Silk Moist losjona ir emulsija, tai biski rieboki man, oda blizga. Tikriaus Light labiau butu tikes. Bet kai pasitepi siek tiek pudrytes tai viskas liuks tada O kompaktine pudryte tai super, malonu naudot, ypac kai kaina nedidele tai sirdies neskauda
QUOTE(Lorute @ 2008 02 14, 19:29)
Siandien buvau Kristianoje nusipirkt pudrytes, tai Kanebo net 40 % nuolaida!
Atsiprašau, Kanebo Kristianoje? Kokiame mieste perki? Nežinojau, kas Kristiana Kanebo turi...
QUOTE(vardė @ 2008 02 14, 22:44)
Atsiprašau, Kanebo Kristianoje? Kokiame mieste perki? Nežinojau, kas Kristiana Kanebo turi...
Kaune Maironio gatveje, tai vienintele Kristiana kurioje yra Kanebo. Kaip kituose miestuose nezinau