Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

tai pirkt step 1 , step2 , emulsija ir ka dar ?
Papildyta:
o pati dar nebandei to sveitiklio , Vitulka?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 01 31, 16:30)
Papildyta:
o pati dar nebandei to sveitiklio , Vitulka?

nea, aš norėjau (noriu) pirkt iš braškių, nes dabar 22$ (per puse pigiau), todėl ir klausiau, ar verta ax.gif Bet tenne šveitiklis, o prausiklis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 31 sausio 2008 - 17:37
man irgi jau idomu ar tikrai toks geras tas SwissGetal ar cia platintoju reklama padere poveiki
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 01 31, 18:11)
man irgi jau idomu ar tikrai toks geras tas SwissGetal ar cia platintoju reklama padere poveiki

gal ir stebuklas, bet nebūtina kiekvienoj temoj to afišuot schmoll.gif
brangi ta SwissGetal, tos kurios išbandė gali komentuot, o tokių mažai ax.gif taip nebandžius baisu pirkt, vdrug netiks kremas, kainuojantis 250 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 01 31, 17:16)
gal ir stebuklas, bet nebūtina kiekvienoj temoj to afišuot  schmoll.gif
brangi ta SwissGetal, tos kurios išbandė gali komentuot, o tokių mažai ax.gif taip nebandžius baisu pirkt, vdrug netiks kremas, kainuojantis 250  doh.gif

Pieva ta SwissGetal - ispustas burbulas. Siandien apejau pacias prasmatniausias Ciuricho parduotuves ir ne vienoje net negirdejo apie juos. Jei toks stebuklas, turetu visa Sveicarija apie tai kalbeti

Na o jei i tema, savo tyrima atlikinedama gavau visa rinkini Sensai Silk meginuku thumbup.gif Dabar baigineju Sensai Silk Light meginukus, labai patiko - ypac del to, kad bekvapiai thumbup.gif Dabar dave Moist. Ziuresim, kurie geriau
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2008 01 31, 19:09)
Pieva ta SwissGetal - ispustas burbulas. Siandien apejau pacias prasmatniausias Ciuricho parduotuves ir ne vienoje net negirdejo apie juos. Jei toks stebuklas, turetu visa Sveicarija apie tai kalbeti

Na o jei i tema, savo tyrima atlikinedama gavau visa rinkini Sensai Silk meginuku  thumbup.gif Dabar baigineju Sensai Silk Light meginukus, labai patiko - ypac del to, kad bekvapiai  thumbup.gif Dabar dave Moist. Ziuresim, kurie geriau

Buvo mamyčių, kuriom net į namus SwissGetal kosmetikos mėginukų gavo, nes mergina niku SwissGetal čia neblogą reklamą padarė ir keliom mamom jų parūpino. Yra išmėginusių, tai jos gal žino, ką kalbą, bet tos, kurios eina per temas ir skelbia apie super efektus, tau manau tik reklamą daro.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 01 31, 16:51)
rašo, kad jis greitai ir švariai nuplauna nešvarumus. Odą daro tobulai švarią, švelnią, minkštą, atgaivintą, labiau spinduliuojančią. Tai tipa, jei naudosi tik jį vieną tokio efekto nebus? 4u.gif

As ji naudojau kaip step 2, nes jis vienas man svariai nenuplaudavo.
QUOTE(Rasytee @ 2008 01 31, 17:30)
Papildyta:

Ir losjona smile.gif
Atsakyti
ESLAUDA, o kuo odai pasireiskia vandens netoleravimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 01, 01:12)
ESLAUDA, o kuo odai pasireiskia vandens netoleravimas?  g.gif

Nu toks labai nemalonus jausmas nusiprausus, oda traukia, niezti, serpetoja. O svarbiausia, kad rankos nekyla eit praust veida, tiesiog paniskai nesinori praust vandeniu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar kuri bandete savaiminio idegio priemone?
Atsakyti
Pusę metų naudojau Kanebo 38 tušą. Iš pradžių nepatiko, kol išmokau nusivalyti... Dabar nusipirkau Lancome ir supratau ką praradau. Su Kanebo buvau pratusi ir baseine madytis ir akis pasikrapštyti, paašaroti ir net pagulėti pokaičio - paakiai nepajuosdavo. Tiesa, Kanebo buvo pirktas ne Lietuvoje, o Lancome - taip.
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2008 02 07, 09:44)
Pusę metų naudojau Kanebo 38 tušą. Iš pradžių nepatiko, kol išmokau nusivalyti... Dabar nusipirkau Lancome ir supratau ką praradau. Su Kanebo buvau pratusi ir baseine madytis ir akis pasikrapštyti, paašaroti ir net pagulėti pokaičio - paakiai nepajuosdavo. Tiesa, Kanebo buvo pirktas ne Lietuvoje, o Lancome - taip.

Zinok, man tas pats... Kiek vargau, kol ismokau nusivalyt, jau ir ismesti zadejau. O dabar jokio kito tuso nebenoriu drinks_cheers.gif
Atsakyti