Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 14, 13:00)
Nu jo, man nebuna, kad nerasciau ka nusipirkt  biggrin.gif  Siandien vel planuoju sturmuot kokia parde  bigsmile.gif  Kadangi baigesi jau Kanebo priemones, o kaip sakiau veidas pradejo vandens netoleruot, tai net nezinau ka pirkt  blink.gif Jauciu eisiu i vaistine, nes ziemai man kazkaip norisi neutralesniu  produktu, nes mano oda su kvapais nedraugauja smile.gif O tu nenori pabandyt Paul Mitchel kondicionieriaus dazytiems plaukams, man nuo jo plaukai labai slidus kai tik uztepi pasidarydavo  4u.gif

siandien jau isgryninau visus cekius doh.gif
buvau nulekus i sarma tai nieko gero apie kanebo plaukau priemones nepasake , sake geriau sisheido tai pasiemiau kauke . o Paul Mitchel reiks nusipirkt nors kmano plaukai jau kaip ir nebedazyti bigsmile.gif
Atsakyti
isbandziau is ebay gautus sampuna , balzama ir kauke kanebo ! labai patiko bent jau po pirmo karto ziuresiu kaip toliau...
Atsakyti
2.5 metu dziaugiuosi ir naudoju siuos kanebo sensai silk produktus veidui:

losjona http://www.sensai-co...d...en&id=sk001

emulsija (as kaip krema naudoju dienai ir nakciai) http://www.sensai-co...d...en&id=sk002

bei kanebo sensai silk prausikli veidui.

nieko gerensio nesu turejus. kai tik pataupau ir nusiperku ka pigesnio, tuoj susigadinu oda.

nepigu, bet ir nera beprotiskai brangu, ypac turint omeny, kad emulsijos (kuria naudoju vietoj dieninio ir naktinio kremo ir kurios tik vieno lasiuko visam veidui uztenka) yra 100 ml, o losjono 125 ml (losjono ant vatos nepilu, pirstais i oda itrinu, tai irgi nedaug tereikia. o be to po tokio kokybisko losjono, kartais ir kremo nebereikia). man uztenka vidutiniskai 9 menesiams.
gal lietuvoj pardavejai zveriskus antkainius uzsideje? cia pas mus, norvegijoje, viskas zveriskai brangu. bet kanebo tukstancio(?!) litu tai tikrai netraukia. emulsija iseitu apie 230 lt, o losjonas, tas tai brangesnis, apie 350, sakyciau. ploviklis-pylingas (tokia pudryte, kuri suvilgius ima putoti, reikia absoliuciai nedaug) brangus. bet as kai nusipirkau pries 2.5 metu, tai iki siol ta pati buteliuka naudoju. tiesa, naudoju, kai nepamirstu. o reiktu naudoti koki karta ar du per savaite. irgi yra 1oo ml, regis. zodziu, tikrai apsimoka rolleyes.gif

kol kas nerandu, kurioj internetinej parduotuvej butu galima ju isigyti (isskyrus plovikli). yra daug kanebo produktu, bet butent sensai silk ir nerandu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 20 sausio 2008 - 22:27
QUOTE(Hacone @ 2008 01 20, 21:15)
nepigu, bet ir nera beprotiskai brangu, ypac turint omeny, kad emulsijos (kuria naudoju vietoj dieninio ir naktinio kremo ir kurios tik vieno lasiuko visam veidui uztenka) yra 100 ml, o losjono 125 ml (losjono ant vatos nepilu, pirstais i oda itrinu, tai irgi nedaug tereikia. o be to po tokio kokybisko losjono, kartais ir kremo nebereikia). man uztenka vidutiniskai 9 menesiams.

Nelabai supratau - emulsijos tik lasiuko uztenka? Kaip tik turiu losjono ir emulsijos meginukus, vakar pabandziau, emulsijos nepagailedama prisitepliojau biggrin.gif Paskui ir galvojau, ko taip riebiai gavos. Pirma karta pabandzius jokio ispudzio nepaliko...
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2008 01 20, 22:15)

gal lietuvoj pardavejai zveriskus antkainius uzsideje? cia pas mus, norvegijoje, viskas zveriskai brangu. bet kanebo tukstancio(?!) litu tai tikrai netraukia. emulsija iseitu apie 230 lt, o losjonas, tas tai brangesnis, apie 350, sakyciau. ploviklis-pylingas (tokia pudryte, kuri suvilgius ima putoti, reikia absoliuciai nedaug) brangus. bet as kai nusipirkau pries 2.5 metu, tai iki siol ta pati buteliuka naudoju. tiesa, naudoju, kai nepamirstu. o reiktu naudoti koki karta ar du per savaite. irgi yra 1oo ml, regis. zodziu, tikrai apsimoka  rolleyes.gif

kol kas nerandu, kurioj internetinej parduotuvej butu galima ju isigyti (isskyrus plovikli). yra daug kanebo produktu, bet butent sensai silk ir nerandu.

http://eu.strawberry...p;goChar=K#3200 cia yra kazkiek, bet man ipakavimas nematytas, gal is senesnes linijos g.gif
O siaip paskutini karta pirkau Kanebo Tax Free (Oslo), tikrai pigiau nei parduotuvese mieste (prausikliai apie 130, losjonas 159, emulsija 200, cia litais surasiau kainas).Man Kanebo irgi super thumbup.gif Apie ju kainas Lt geriau patylesiu doh.gif
Atsakyti
Gal yra bandžiusių ir gali parašyt komentarų apie šitą priemonę? 4u.gif Kanebo Cleansing gel
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2008 01 30, 23:44)
Cia reklama ar kaip?  g.gif Juk cia diskutuojam apie Kanebo ir La Prairie

tai eina per visas temas ir šaukia kokia Swissgetal stebuklinga user posted image
Turit temą ir ten aptarinėkit jos stebuklingą poveikį user posted image
Atsakyti
o kuri linija kanebo yra sausai , jautrei odai? as ten skaitau skaitau ir nesigaudau kolkas
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 01 30, 13:22)
Gal yra bandžiusių ir gali parašyt komentarų apie šitą priemonę?  4u.gif Kanebo Cleansing gel
user posted image

As turejau, tai jei nenaudosi su kitom Kanbo priemonem kartu, tai manau poveikio nepajusi smile.gif

QUOTE(Rasytee @ 2008 01 31, 01:26)
o kuri linija kanebo yra sausai , jautrei odai? as ten skaitau skaitau ir nesigaudau kolkas

Rasytee, pabandyk Kanebo Silk Sensai. Tikrai turetu tikt, nes mano odele labai jautri,tai puikiai tiko bigsmile.gif
Atsakyti
Eslauda kazkuriuoj temoj minejai kad po kanebo naudojimo oda netoleruoja vandens , kvapu tai manai kad tau ji pakenke? gal tada geriau nepradet pratint odos ?
pasakyk ar vietoj manes pirktum ar rinktumeis kazka kita?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 01 31, 15:58)
Eslauda kazkuriuoj temoj minejai kad po kanebo naudojimo oda netoleruoja vandens , kvapu tai manai kad tau ji pakenke? gal tada geriau nepradet pratint odos ?
pasakyk ar vietoj manes pirktum ar rinktumeis kazka kita?

Oi ne, nepakenke smile.gif Tai turbut vieninteles priemones, is visu mano bandytu, kurios itakojo mano odos teigiamus pokycius. Tiesiog mano oda netoleruoja paprasto vandens, jau seniai tai zinojau. O Kanebo Sensai Silk 1 ir 2 stepai naudojami su vandeniu. Neturiu kantrybes kiekviena kart virint vandeni, todel naudojau paprasta. Kanabo, man taip tiko, jog pavyko sunaudoti net pilnas pakuotes 1 ir 2 stepo, ko paprastai su kitais net paciais svelniausiais plovikliais nebudavo. Bet jauciu, kad daugiau mano oda nenori vandens, todel pabaigiau ir nustojau naudot Kanebo, nes manau, kad geriausias rezultatas pasiekiams naudojant visus 4 etapus. Dziaugiuosi, kad pabandziau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 31, 12:38)
As turejau, tai jei nenaudosi su kitom Kanbo priemonem kartu, tai manau poveikio nepajusi  smile.gif

rašo, kad jis greitai ir švariai nuplauna nešvarumus. Odą daro tobulai švarią, švelnią, minkštą, atgaivintą, labiau spinduliuojančią. Tai tipa, jei naudosi tik jį vieną tokio efekto nebus? 4u.gif
Atsakyti