Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(Rasytee @ 2007 12 11, 23:55)
o LT brangios kanebo priemones plaukam?mazdaug kiek kainuoja?

Zinok net neisivaizduoju. Tiksliau isivaizduoju - brangios biggrin.gif As kondicionieriaus meginuka is Amerikos gavau, visai netycia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 11 gruodžio 2007 - 23:04
tai isbandyk papasakosi kaip , nes mano marlies moler kondicionierius baigiasi reik kokio naujo paieskot
Atsakyti
O kaip tau jis ar patiko g.gif As turiu Marlies Moller galiuku kauke, tai atsidziaugt negaliu thumbup.gif Tiesa, kaip tavo Chanel veido priemones?
As dabar dairaus i neplaunamus veido valiklius, nes artejant ziemai, oda pradejo vandems netoleruot schmoll.gif Gal kas bandet Kanebo veido pieneli ir tonika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 11 gruodžio 2007 - 23:36
As turiu Marlies Moller drekikli plaukams ir man nelabai... Laukiu kol pabaigsiu ir grisiu prie Goldwell.
Palyginimui Kanebo tusas 38C LT kainuoja apie 90lt, Sveicarijoje 72lt
Atsakyti
o kokie cia galiuku kauke?as turiu sampuna , kondicionieriu ir kauke overnight ai ir dar regeneruojancias putas tai man gal tik kauke nelabai bent jau nejauciu poveikio o visa kita patinka o ypac mano MB doh.gif balzamo neriek ilgai laikyt greit padaro savo darba smile.gif
Papildyta:
o chanel lyg ir gerai , prausiklis labai fainas kreminis , skaniai kvepia smile.gif dar nakciai drekinancio kremuko reiks
Atsakyti
siandien buvau sarmoj tai apziurejau sampunus ,kondicionierius tai kainos maloniai nustebino . viskas po 73lt tik kauke 179lt maniau brangiau bus
Atsakyti
As isbandziau kondicionieriu, tai patiko tik tiek. Ne stebuklas ir kazkaip nesuviliojo. Dabar naudoju Kerastase, bet irgi normaliai tik smile.gif
Atsakyti
ot gaila jau laukiau tavo atsakymo ir buciau begus pirkt nes kaip tik baigesi manasis . tai dabar nezinau koki pirkt g.gif turiu dovanu cekiu ir sarmoj ir kristianoj ir nieko neissirenku dar to nebuvo kad nieko nereiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 12 13, 12:32)
ot gaila jau laukiau tavo atsakymo ir buciau begus pirkt nes kaip tik baigesi manasis . tai dabar nezinau koki pirkt  g.gif turiu dovanu cekiu ir sarmoj ir kristianoj ir nieko neissirenku dar to nebuvo kad nieko nereiktu biggrin.gif

lotuliukas.gif Tai ar visgi panaudojai cekius biggrin.gif
Atsakyti
ne biggrin.gif tu ziuriu vis perki perki reiks pavyzdi imt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 12 14, 11:25)
ne biggrin.gif tu ziuriu vis perki perki reiks pavyzdi imt biggrin.gif

Nu jo, man nebuna, kad nerasciau ka nusipirkt biggrin.gif Siandien vel planuoju sturmuot kokia parde bigsmile.gif Kadangi baigesi jau Kanebo priemones, o kaip sakiau veidas pradejo vandens netoleruot, tai net nezinau ka pirkt blink.gif Jauciu eisiu i vaistine, nes ziemai man kazkaip norisi neutralesniu produktu, nes mano oda su kvapais nedraugauja smile.gif O tu nenori pabandyt Paul Mitchel kondicionieriaus dazytiems plaukams, man nuo jo plaukai labai slidus kai tik uztepi pasidarydavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 14 gruodžio 2007 - 12:01
ar kas bande Kanebo Quick hair conditioner? ar vertas tu pinigu?? mano plaukai normalus, tik akd blizgumo kiek truksta...
Atsakyti