nu jei jos geros galesiu parupint nes labai pigiai nusipirkau sampunas , du kondicionieriai ir kauke gavos apie 150lt
o del priemoniu tikimo tai kazkaip man visos is pradziu tinka o po to matyt nusibosta , va decleor buvo tikras geris oda grazi , svelni o dabar vel nieko gero ir paciai matyt buteliukai nusibodo
QUOTE(Rasytee @ 2007 12 02, 23:00)
nu jei jos geros galesiu parupint nes labai pigiai nusipirkau sampunas , du kondicionieriai ir kauke gavos apie 150lt
o del priemoniu tikimo tai kazkaip man visos is pradziu tinka o po to matyt nusibosta , va decleor buvo tikras geris oda grazi , svelni o dabar vel nieko gero ir paciai matyt buteliukai nusibodo
O kokius pirkai Kauke tai kaip supratau yra viena - Intensive hair mask - drekina, maitina ir atstato is vidaus. Kondicionieriai du - Balancing hair ir Quick hair - nuplaunamas ir ne. Bei triju rusiu sampunai
Nu jo, kad pripranta oda tai tikrai, po ilgesnio naudojimo kazkaip dingsta tas poveikis. Bet tada galima vel kazka naujo isbandyt Nors as su tais bandymais tik oda ijautrinu
kauke -Kanebo RESCHE Hair Treatment Mask 250g for Damage hair
sampunas ir kondc.-Kanebo RESCHE Shampoo & Conditioner SET for Damage Hair
kitas kondc.-Kanebo SALA Shampoo Conditioner SET - dry damage hair
QUOTE(Rasytee @ 2007 12 03, 23:09)
kauke -Kanebo RESCHE Hair Treatment Mask 250g for Damage hair
Idomu, o ju Kanebo puslapyje nera? As vakar Sarmoj ziurejau, tai ten tik tokie kaip ir Kanebo saite. Sitie negirdeti
Paaiskinkit man kas nors, kaip jus nuvalot Kanebo 38C tusa? Tris vakarus vargstu su siltu vandeniu ir, atrodo, nutraukysiu paskutines blakstienas Net ir Lancome su paprastu valikliu lengviau nusivalo
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 05, 03:57)
Idomu, o ju Kanebo puslapyje nera? As vakar Sarmoj ziurejau, tai ten tik tokie kaip ir Kanebo saite. Sitie negirdeti
ka zinau pirkau ebay....gal padielkos kiokios
va radau kazkokiam psl kaip ji atrodo http://www.mysimon.c...8-38681137.html
QUOTE(BElge @ 2007 12 10, 01:05)
Paaiskinkit man kas nors, kaip jus nuvalot Kanebo 38C tusa? Tris vakarus vargstu su siltu vandeniu ir, atrodo, nutraukysiu paskutines blakstienas Net ir Lancome su paprastu valikliu lengviau nusivalo
as ir is pradziu nesupratau, bet jis todel ir vadinasi 38 C nes nusiplauna butent tokios temp.vandeniu...
QUOTE(Joa @ 2007 12 10, 17:45)
as ir is pradziu nesupratau, bet jis todel ir vadinasi 38 C nes nusiplauna butent tokios temp.vandeniu...
na man su siltu vandeniu nenusivalo taip paprastai. tikrai vargstu ir ruosiuosi mesti tusa lauk
QUOTE(BElge @ 2007 12 10, 19:15)
na man su siltu vandeniu nenusivalo taip paprastai. tikrai vargstu ir ruosiuosi mesti tusa lauk
ne ne nemesk , vanduo vos ne karstas turi buti, kazkur skaiciau (imesiu, kai rasiu) kad kazkokie to tuso komponentai, silkas ar kas ten, sureaguoja su karstu vandeniu ir taip veikia, stiprina blakstienas, del to ir nusivalo ne taip greitai
QUOTE(Rasytee @ 2007 12 10, 11:57)
ka zinau pirkau ebay....gal padielkos kiokios
QUOTE(Rasytee @ 2007 12 10, 15:13)
Net nezinau, tokiu priemoniu tai pas mus nera, bet jei yra internetinej parduotuvej, vadinasi ne padielka As siendien gavau 15ml.Balancing Hair kondicionieriaus. Parasysiu ar patiko
o LT brangios kanebo priemones plaukam?mazdaug kiek kainuoja?