Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

nu jei jos geros galesiu parupint biggrin.gif nes labai pigiai nusipirkau sampunas , du kondicionieriai ir kauke gavos apie 150lt

o del priemoniu tikimo tai kazkaip man visos is pradziu tinka o po to matyt nusibosta , va decleor buvo tikras geris oda grazi , svelni o dabar vel nieko gero ir paciai matyt buteliukai nusibodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 12 02, 23:00)
nu jei jos geros galesiu parupint biggrin.gif nes labai pigiai nusipirkau sampunas  , du kondicionieriai ir kauke gavos apie 150lt

o del priemoniu tikimo tai kazkaip man visos is pradziu tinka o po to matyt nusibosta , va decleor buvo tikras geris oda grazi , svelni o dabar vel nieko gero ir paciai matyt buteliukai nusibodo biggrin.gif

O kokius pirkai g.gif Kauke tai kaip supratau yra viena - Intensive hair mask - drekina, maitina ir atstato is vidaus. Kondicionieriai du - Balancing hair ir Quick hair - nuplaunamas ir ne. Bei triju rusiu sampunai smile.gif
Nu jo, kad pripranta oda tai tikrai, po ilgesnio naudojimo kazkaip dingsta tas poveikis. Bet tada galima vel kazka naujo isbandyt bigsmile.gif Nors as su tais bandymais tik oda ijautrinu doh.gif smile.gif
Atsakyti
kauke -Kanebo RESCHE Hair Treatment Mask 250g for Damage hair
sampunas ir kondc.-Kanebo RESCHE Shampoo & Conditioner SET for Damage Hair
kitas kondc.-Kanebo SALA Shampoo Conditioner SET - dry damage hair
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 12 03, 23:09)
kauke -Kanebo RESCHE Hair Treatment Mask 250g for Damage hair
sampunas ir kondc.-Kanebo RESCHE Shampoo & Conditioner SET for Damage Hair
kitas kondc.-Kanebo SALA Shampoo Conditioner SET - dry damage hair

g.gif Idomu, o ju Kanebo puslapyje nera? As vakar Sarmoj ziurejau, tai ten tik tokie kaip ir Kanebo saite. Sitie negirdeti unsure.gif
Atsakyti
Paaiskinkit man kas nors, kaip jus nuvalot Kanebo 38C tusa? Tris vakarus vargstu su siltu vandeniu ir, atrodo, nutraukysiu paskutines blakstienas doh.gif Net ir Lancome su paprastu valikliu lengviau nusivalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 05, 03:57)
g.gif Idomu, o ju Kanebo puslapyje nera? As vakar Sarmoj ziurejau, tai ten tik tokie kaip ir Kanebo saite.  Sitie negirdeti  unsure.gif

blink.gif ka zinau pirkau ebay....gal padielkos kiokios unsure.gif
Atsakyti
va radau kazkokiam psl kaip ji atrodo http://www.mysimon.c...8-38681137.html
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2007 12 10, 01:05)
Paaiskinkit man kas nors, kaip jus nuvalot Kanebo 38C tusa? Tris vakarus vargstu su siltu vandeniu ir, atrodo, nutraukysiu paskutines blakstienas  doh.gif Net ir Lancome su paprastu valikliu lengviau nusivalo smile.gif

as ir is pradziu nesupratau, bet jis todel ir vadinasi 38 C nes nusiplauna butent tokios temp.vandeniu...
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 12 10, 17:45)
as ir is pradziu nesupratau, bet jis todel ir vadinasi 38 C nes nusiplauna butent tokios temp.vandeniu...

na man su siltu vandeniu nenusivalo taip paprastai. tikrai vargstu ir ruosiuosi mesti tusa lauk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2007 12 10, 19:15)
na man su siltu vandeniu nenusivalo taip paprastai. tikrai vargstu ir ruosiuosi mesti tusa lauk  blush2.gif

ne ne nemesk smile.gif , vanduo vos ne karstas turi buti, kazkur skaiciau (imesiu, kai rasiu) kad kazkokie to tuso komponentai, silkas ar kas ten, sureaguoja su karstu vandeniu ir taip veikia, stiprina blakstienas, del to ir nusivalo ne taip greitai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 10 gruodžio 2007 - 20:27
QUOTE(Rasytee @ 2007 12 10, 11:57)
blink.gif  ka zinau pirkau ebay....gal padielkos kiokios  unsure.gif

QUOTE(Rasytee @ 2007 12 10, 15:13)
va radau kazkokiam psl kaip ji atrodo http://www.mysimon.c...8-38681137.html

Net nezinau, tokiu priemoniu tai pas mus nera, bet jei yra internetinej parduotuvej, vadinasi ne padielka smile.gif As siendien gavau 15ml.Balancing Hair kondicionieriaus. Parasysiu ar patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 11 gruodžio 2007 - 18:50
o LT brangios kanebo priemones plaukam?mazdaug kiek kainuoja?
Atsakyti