QUOTE(Elitute @ 2007 11 11, 12:46)
Eslauda, noreciau taves paklausti..kiek supratau is forumo, tu turi Sensai silk light serija. Idomu, ar pakankamai drekina? mano oda misri, kartais riebi, kartais sausoka, zodziu dehidratuota misri..norejau jau pirkt sensai silk light, bet konsultante pasiule meginuku sensai silk moist. Man kazkaip pablizga nuo ju veidas, bet jauciu, kad stipriai padrekintas. Tai va, idomu butu suzinoti tavo atsiliepimus apie light serijos drekinima?
Siuo metu turiu Sensai Silk Light serijos emulsija ir losjona. Man jis drekina pakankamai. Jei nori ypatingos dregmes ir greito odos atstatymo pirk ir drekinanti seruma Is aprasymo mano oda tokia pati kaip tavo plius dar jautri. Todel pati pirma karta nusipirkau Moist emulsija ir pasiemiau pabandyt moist ir light losjona. Is karto supratau, kad light losjonas labiau tiko. Pasigailejau, kad nusipirkau Moist emulsija ir nuejau meginuko light emulsijos. Light man tiko labiau, nes nuo moist man labai blizgejo veidas. Isigyjau Light. Su light veidukas man pakankamai padrekintas ir nera to blizgesio. Bet pirmiusia vistiek isbandyk ant savo odos
QUOTE(ropo13 @ 2007 11 11, 18:41)
na bet kiek supratau tu kainas rasei senesnes linijos, na as noreciau suzinoti naujausios moist?
Nesuprantu apie kokia serija kalbi