Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(Elitute @ 2007 11 11, 12:46)
Eslauda, noreciau taves paklausti..kiek supratau is forumo, tu turi Sensai silk light serija. Idomu, ar pakankamai drekina? mano oda misri, kartais riebi, kartais sausoka, zodziu dehidratuota misri..norejau jau pirkt sensai silk light, bet konsultante pasiule meginuku sensai silk moist. Man kazkaip pablizga nuo ju veidas, bet jauciu, kad stipriai padrekintas. Tai va, idomu butu suzinoti tavo atsiliepimus apie light serijos drekinima? smile.gif

Siuo metu turiu Sensai Silk Light serijos emulsija ir losjona. Man jis drekina pakankamai. Jei nori ypatingos dregmes ir greito odos atstatymo pirk ir drekinanti seruma thumbup.gif Is aprasymo mano oda tokia pati kaip tavo plius dar jautri. Todel pati pirma karta nusipirkau Moist emulsija ir pasiemiau pabandyt moist ir light losjona. Is karto supratau, kad light losjonas labiau tiko. Pasigailejau, kad nusipirkau Moist emulsija ir nuejau meginuko light emulsijos. Light man tiko labiau, nes nuo moist man labai blizgejo veidas. Isigyjau Light. Su light veidukas man pakankamai padrekintas ir nera to blizgesio. Bet pirmiusia vistiek isbandyk ant savo odos smile.gif
QUOTE(ropo13 @ 2007 11 11, 18:41)
na bet kiek supratau tu kainas rasei senesnes linijos, na as noreciau suzinoti naujausios moist?

Nesuprantu apie kokia serija kalbi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 12 lapkričio 2007 - 00:24
[quote=ESLAUDA,2007 11 12, 01:16]
Siuo metu turiu Sensai Silk Light serijos emulsija ir losjona. Man jis drekina pakankamai. Jei nori ypatingos dregmes ir greito odos atstatymo pirk ir drekinanti seruma thumbup.gif Is aprasymo mano oda tokia pati kaip tavo plius dar jautri. Todel pati pirma karta nusipirkau Moist emulsija ir pasiemiau pabandyt moist ir light losjona. Is karto supratau, kad light losjonas labiau tiko. Pasigailejau, kad nusipirkau Moist emulsija ir nuejau meginuko light emulsijos. Light man tiko labiau, nes nuo moist man labai blizgejo veidas. Isigyjau Light. Su light veidukas man pakankamai padrekintas ir nera to blizgesio. Bet pirmiusia vistiek isbandyk ant savo odos smile.gif

Labai aciu, Eslauda, uz issamu atsakyma, reiks paprasyti konsultanciu light meginuku..smile.gif Paskaicius ivairiausius forumo skyrelius, supratau, kad esi isbandzius daug visokiu firmu kremuku. Dabar siap visur daugiau snekama apie Shiseido nei Kanebo, net naujame kristianos zurnale apie Kanebo nieko beveik nera. Tai gal is tikruju, Shiseido geresne? ka manai? smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti

Nesuprantu apie kokia serija kalbi ax.gif
[/quote]
apie sensai cellular performance
Atsakyti
Gal galit kas pasakyti, kiek kainuoja Kanebo 38 tusas Lietuvoje? Kristianos psl nerandu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2007 11 12, 17:56)
Gal galit kas pasakyti, kiek kainuoja Kanebo 38 tusas Lietuvoje? Kristianos psl nerandu smile.gif

Aš irgi domėjausi, bet Sarmoj taip konsultantė ir nepriėjo, todėl išėjau kainos nesužinojusi.
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2007 11 12, 09:41)

Labai aciu, Eslauda, uz issamu atsakyma, reiks paprasyti konsultanciu light meginuku..smile.gif Paskaicius ivairiausius forumo skyrelius, supratau, kad esi isbandzius daug visokiu firmu kremuku. Dabar siap visur daugiau snekama apie Shiseido nei Kanebo, net naujame kristianos zurnale apie Kanebo nieko beveik nera. Tai gal is tikruju, Shiseido geresne? ka manai?  smile.gif  rolleyes.gif

Manau, kad reklama neturi nieko bendro su produkto kokybe. Ir Kanebo ir Shiseido yra geros firmos, todel reikia atrasti priemones tinkancias butent savo odai, nesvarbu pavadinimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 14, 00:09)
Manau, kad reklama neturi nieko bendro su produkto kokybe. Ir Kanebo ir Shiseido yra geros firmos, todel reikia atrasti priemones tinkancias butent savo odai, nesvarbu pavadinimas  smile.gif

Na taip, teisingai sakai..smile.gif jau savaite tepuosi kanebo sensai silk meginukais, tai patinka.. thumbup.gif reiks nusipirkti pilnas pakuotes, manau, kad uzteks ilgam..smile.gif

kazkas klause, keik kainuoja kanebo tusas 38 laipsniai. Europos Sarmoje maciau uz 91 Lt parduoda..
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2007 11 14, 10:52)
Na taip, teisingai sakai..smile.gif jau savaite tepuosi kanebo sensai silk meginukais, tai patinka.. thumbup.gif  reiks nusipirkti pilnas pakuotes, manau, kad uzteks ilgam..smile.gif

O tu naudoji Kanebo 2 etapu valymo priemones g.gif Nes man su jais ir be ju jauciamas skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 14, 15:53)
O tu naudoji Kanebo 2 etapu valymo priemones  g.gif  Nes man su jais ir be ju jauciamas skirtumas  smile.gif

Na, panasiai..pirmam etapui naudojui Salin de biosel makiazo pieneli, o antram etapui esu nusipirkusi Kanebo valomaji muila, kuris naudojamas ir kaip kauke. Toks idomus jausmas nusiprausus, patraukia veiduka siek tiek..bet uztepus losjona ir emulsija viskas puiku..smile.gif
Dabar tai ieskau kazko su vaisinemis rugstimis ar vitaminu C, nes noriu maziukus randukus, likusius po spuogiuku isnaikint. Strawberrynet yra visokiu kanebo su vitaminu C, balinanciu priemoniu, tik nieko apie jas nezinau, nieks nepaaiskina..sarmoje ir kristianoje konsultantes apie tai nieko nezino..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2007 11 14, 20:31)
Na, panasiai..pirmam etapui naudojui Salin de biosel makiazo pieneli, o antram etapui esu nusipirkusi Kanebo valomaji muila, kuris naudojamas ir kaip kauke. Toks idomus jausmas nusiprausus, patraukia veiduka siek tiek..bet uztepus losjona ir emulsija viskas puiku..smile.gif
Dabar tai ieskau kazko su vaisinemis rugstimis ar vitaminu C, nes noriu maziukus randukus, likusius po spuogiuku isnaikint. Strawberrynet yra visokiu kanebo su vitaminu C, balinanciu priemoniu, tik nieko apie jas nezinau, nieks nepaaiskina..sarmoje ir kristianoje konsultantes apie tai nieko nezino..sad.gif

As pirmam etapui naudoju Cleansing milk, o antram etapui Creamy soap.
user posted image user posted image
Nusiprausus siom priemonem, kaip tu sakai, buna toks idomu jausmas, veidas atrodo svarus svarus, be jokiu serpetojimu, irgi siek tiek patraukia...bet uztepus drekinancias priemones pasidaro svelnus, lygus ir nebetraukia. Nezinau kiek pas tave randuku, bet man pradejus naudot Kanebo priemones, veidas pasidare lygus lyg po rugsciu smile.gif Ir spuogeliai daug greiciau isgyja, ir randeliai daug greiciau pradingsta, nes sios priemones skatina greitesni lasteliu atsinaujinima. Bet va savaiminis idegis ir soliariumas taip pat daug greiciau isgaruoja smile.gif Siaip sunku pasakyti, kaip Kanebo draugautu su vaisinem rugstim, bet as patarciau geriau visa linija (ir prausimuisi) naudot Kanebo, o su vaisinemis rugstimis pasidaryti kokias proceduras pas kosmetologe smile.gif 4u.gif
Atsakyti
vakar nuvaziavau i kristiana su mintim kad pirksiu kanebo linija (MB dovana mano gimtadieniui smile.gif ) bet nebuvo akropolio kristianoj sad.gif tai teko nusipirkt chanel linija ir dabar kazkaip gailiuosi . bet gryzus is ebay uzsisakiau kanebo sampuna , kondicionieriu ir kauke plaukam smile.gif idomu kaip sie produktai . gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 12 02, 13:47)
vakar nuvaziavau i kristiana su mintim kad pirksiu kanebo linija (MB dovana mano gimtadieniui smile.gif ) bet nebuvo akropolio kristianoj sad.gif tai teko nusipirkt chanel linija ir dabar kazkaip gailiuosi . bet gryzus is ebay uzsisakiau kanebo sampuna , kondicionieriu ir kauke plaukam smile.gif idomu kaip sie produktai . gal kas bandet?

Taip, Kaune tik Laisvej yra, tam pastate kur Exitas. Man jau baiginejasi manieji produktai verysad.gif Vel pirksiu Kanebo ir turbut visus tuos pacius produktus, na gal prausimosi priemone kokia pakeisiu g.gif nezinau dar.
Rasytee, ner ko gailetis, nusipirkai geras priemones, svarbiausia, kad tiktu mirksiukas.gif Atvirai pasakius as net nezinau, ar man tik taip tiko Kanebo, ar cia visiem superines priemones g.gif Nes man nieko panasaus su kitom - Chanel, Dior, YSL, Givenchy ir kt. priemonem tokio efekto nebuvo smile.gif
Na o apie Kanebo plauku prieziuros priemones, tai girdejau labai geru atsiliepimu, ir lauksiu ausis istempus, tavo komentaru bigsmile.gif
Atsakyti