Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(PANTERA x @ 2007 10 18, 16:19)
O kazi kaip ten ar neuzsitersia pudryte? Pripratus buvau su dozatoriais naudot tai ir iskilo klausimukas. blush2.gif

As ir ta Chanelio turiu, nera jokios menteles. Kai atsidariau dezute namie, tai net toks mini sokas buvo, kad nera dozatoriaus. Gal ir uzsitersia, taciau pudryte be dozatoriaus paprastai trumpesni laika galioja, kaip ir kremas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 10 19, 15:23)
As ir ta Chanelio turiu, nera jokios menteles. Kai atsidariau dezute namie, tai net toks mini sokas buvo, kad nera dozatoriaus. Gal ir uzsitersia, taciau pudryte be dozatoriaus paprastai trumpesni laika galioja, kaip ir kremas mirksiukas.gif

O gal kartais kokia mentele butu galima panaudot? Tik nezinau ar buna pirkt blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrafl @ 2007 10 12, 16:24)
Labutis moterys ir merginos,
Esu USA. Dirbu su Kanebo linija pati naudoju kai kuriuos produktus,jeigu kyla klausimu mielai astsakysiu klauskite.
Pastebejau,vyko kalba apie blakstienu tusa 38 C,sio tuso esme tame,kad prie 38 laipsniu temperaturos,vyksta reakcija tarp ingradientu esanciu tuse,tada jie prasiskverbia i blakstienos plauka ir skatina jas augti smile.gif Kolkas tarp kosmetikos lyderiu tik sis tusas turi tokia funkcija.

laba, man reikia tavo patarimo smile.gif , planuoju nusipirkti visa veido prieziuros serija is Kanebo, mano oda misri, ar galetum tiesiog surasyti ka tureciau isigyti (valikliai, sveitiklis, tonikas, kremas, kauke) nes susipainiojau tarp tu visu pieneliu kremu emulsiju, step 1, step 2 ir t.t. blush2.gif Buciau dekinga jei nepatingetum 4u.gif

Turiu ta tusa 38 C, tai suzaveta, anksciau bevalant tusa vis iskrisdavo po kokia viena kita blakstiena doh.gif , galvojau liksiu be blakstienu smile.gif nors naudojau geru firmu tusus...Sitas Kanebo keistai taip nusivalo, lyg plevele, bet blakstienos atsigavo ir dazo jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PANTERA x @ 2007 10 19, 14:58)
O gal kartais kokia mentele butu galima panaudot? Tik nezinau  ar buna pirkt blush2.gif  g.gif

As, nors ir turiu mentele, bet kartais, krempudrai paimti, ikisu vienkartini ausu krapstuka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 20 spalio 2007 - 01:45
QUOTE(PANTERA x @ 2007 10 19, 11:58)
O gal kartais kokia mentele butu galima panaudot? Tik nezinau  ar buna pirkt blush2.gif  g.gif

Aj,as sumiasiau doh.gif mentele yra prie Shiseido krem pudros.va smile.gif
Atsakyti
As dar vis labai patenkinta savo Sensai Silk priemonemis. Nustojau naudoti drekinanti seruma, padarysiu pertrauka, nes jau buvau issigandus, kad be jo tokio poveikio nebus. Bet klydau. Prausikliai ir emulsija tai pakankamai ilgai naudojasi, bet va losjono jau antra pakuote baigineju unsure.gif Siaip pradejau dairytis ir i ju dekoratyvine, visai patiko lupu blizgesiukas, seseliai rolleyes.gif Gal yra atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti
As turiu Kanebo seselius 4 spalvu. Man jie labai labai wub.gif Vieninteliai seseliai, kuriuo naudoju.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 09, 01:44)
As dar vis labai patenkinta savo Sensai Silk priemonemis. Nustojau naudoti drekinanti  seruma, padarysiu pertrauka, nes jau buvau issigandus, kad be jo tokio poveikio nebus. Bet klydau. Prausikliai ir emulsija tai pakankamai ilgai naudojasi, bet va losjono jau antra pakuote baigineju  unsure.gif  Siaip pradejau dairytis ir i ju dekoratyvine, visai patiko lupu blizgesiukas, seseliai rolleyes.gif  Gal yra atsiliepimu  bigsmile.gif

na as turiu visa linija,na kaip ir nieko bet paakiu kremas tai nelabai tiko,nes patino,bet siaip tai viskuo esu patenkinta thumbup.gif
o kokios ju kainos liet?nes as tai ne is cia pirkau
Atsakyti
QUOTE(ropo13 @ 2007 11 09, 13:04)
na as turiu visa linija,na kaip ir nieko bet paakiu kremas tai nelabai tiko,nes patino,bet siaip tai viskuo esu patenkinta thumbup.gif
o kokios ju kainos liet?nes as tai ne is cia pirkau

Kainas Lietuvoje jau rasiau ankstesniuose puslapiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 10 lapkričio 2007 - 21:37
Eslauda, noreciau taves paklausti..kiek supratau is forumo, tu turi Sensai silk light serija. Idomu, ar pakankamai drekina? mano oda misri, kartais riebi, kartais sausoka, zodziu dehidratuota misri..norejau jau pirkt sensai silk light, bet konsultante pasiule meginuku sensai silk moist. Man kazkaip pablizga nuo ju veidas, bet jauciu, kad stipriai padrekintas. Tai va, idomu butu suzinoti tavo atsiliepimus apie light serijos drekinima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 10, 22:36)
Kainas Lietuvoje jau rasiau ankstesniuose puslapiuose  mirksiukas.gif

na bet kiek supratau tu kainas rasei senesnes linijos, na as noreciau suzinoti naujausios moist?
Atsakyti
Gal kas kuno priemones naudojate? Kanebo ar La prairie
Atsakyti