Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 17, 01:47)
Idomu pasidare ir man del tu azijietems skirtu fraziu. Na, o jeigu ir azijietems skirta, tai ka, ju oda kokios kitokios strukturos ar kaip  g.gif
  Na man viena mintis neramina, kad idealas - balta oda. Nes as kaip ir pradedu pastebeti, o gal jau paranoja  doh.gif kad balina man veiduka  g.gif

Visi tie produktai nekaltai atrodo, nebent ta Polishing Essence. Gal paprasciausiai geriau salinasi tos negyvos lasteles, todel taip ir atrodo.
Atsakyti
Ausrafl, labai noreciau taves paklausti. Man labai idomu, kokiai odai yra skirtos linijos Inner Balance, sencai, sensai silk? o butinai reik naudoti priming lotion ir emulsion kartu, ar uztenka vieno kazkurio produkto? beje, ar patikima tokia kosmetika uzsisakyti is starberrynet.om? labai aciu is anksto uz atsakymus..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2007 10 17, 12:34)
Ausrafl, labai noreciau taves paklausti. Man labai idomu, kokiai odai yra skirtos linijos Inner Balance, sencai, sensai silk? o butinai reik naudoti priming lotion ir emulsion kartu, ar uztenka vieno kazkurio produkto? beje, ar patikima tokia kosmetika uzsisakyti is starberrynet.om? labai aciu is anksto uz atsakymus..smile.gif

Kol neatsake Ausrafl, tai is patirties galiu pasakyti, kad naudojant priming lotion ir emulsion nekartu, nera jokio efekto schmoll.gif Netgi nenaudojant valymo step 1 ir step2 etapu, efektas daug prastesnis doh.gif nei naudojant visas sias 4 priemones kartu. Cia praktiskai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Seeme @ 2007 10 17, 10:27)
Visi tie produktai nekaltai atrodo, nebent ta Polishing Essence. Gal paprasciausiai geriau salinasi tos negyvos lasteles, todel taip ir atrodo.

Kad greiciau salinasi negyvos lasteles tai cia faktas, nes man viskas daug greiciau uzgyja ir atsistato bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 17 spalio 2007 - 12:47

Mergaites patarkit nusipirkau pudryte skysta ,o namie gavau soka ,pasijutau visai neismanele,nezinau kaip ta pudra iskrapstyt is stiklinio buteliuko ,kazkaip baisu kad bakteriju neprisiveistu ,nes ant veiduko desiu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2007 10 17, 12:34)

As irgi ne Ausrafl, bet pasidomejus gamintoju, t.y. Kanebo puslapyje, Inner balance priemoniu nera, tai gal jau cia kokia senesne linija g.gif
Ju puslapis klasiskas, viskas taip isaiskinta, net koki kieki priemoniu tepti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seeme: 17 spalio 2007 - 13:56
QUOTE(PANTERA x @ 2007 10 17, 15:34)
Mergaites patarkit nusipirkau pudryte skysta ,o namie gavau soka ,pasijutau visai neismanele,nezinau kaip ta pudra iskrapstyt is stiklinio buteliuko ,kazkaip baisu kad bakteriju neprisiveistu ,nes ant veiduko desiu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai ka niekas neturi Kanebo pudrytes patarkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(PANTERA x @ 2007 10 18, 15:42)

As turiu Chanelio skysta pudra, tokiam buteliuke
user posted image

Reikia pakratyti rankoje (maciau taip parduotuveje konsultante dare biggrin.gif ) ir uzkimsus buteliuka vienu pirstu, apversti aukstyn kojom ir atgal:) ant pirsto liks siek tiek skystos pudros:) pasitepti, vel pakartoti smile.gif
nezinau ar suprantamai paaiskinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 10 18, 16:56)
As turiu Chanelio skysta pudra, tokiam buteliuke
user posted image

Reikia pakratyti rankoje (maciau taip parduotuveje konsultante dare biggrin.gif ) ir uzkimsus buteliuka vienu pirstu, apversti aukstyn kojom ir atgal:) ant pirsto liks siek tiek skystos pudros:) pasitepti, vel pakartoti smile.gif
nezinau ar suprantamai paaiskinau 4u.gif

O kazi kaip ten ar neuzsitersia pudryte? Pripratus buvau su dozatoriais naudot tai ir iskilo klausimukas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PANTERA x @ 2007 10 18, 12:42)

Ar nebuvo karatis ten dezuteje mentele?turetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 10 18, 21:02)
Ar nebuvo karatis ten dezuteje mentele?turetu buti g.gif

Nea nebuvo,o gal zinot kur butu galima nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PANTERA x @ 2007 10 18, 16:19)
O kazi kaip ten ar neuzsitersia pudryte? Pripratus buvau su dozatoriais naudot tai ir iskilo klausimukas. blush2.gif

Kuom ji gali užsiteršt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 10 19, 13:47)
Kuom ji gali užsiteršt?  unsure.gif

Bakterijom mirksiukas.gif
Atsakyti