Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti, kai 3 mėn. kūdikis nori sėdėt?

mano mazyte jau nuo 2.5men rode nora sestis,dabar i lovytes krasta isikabina ir atsiseda blink.gif gerai dar,kad ilgai neissilaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispirele @ 2006 12 12, 21:46)
as irgi pasipiktinus ant tu visu gydytoju.geriau tegu tokie paaugina iki metu vaikus ir tadategu suvokia kad tie tonusai tik maziliu norai,jie juk tik augantys.anksciau nebuvo jokiu tonusu isradinejimu  ir musu tevai zvalus ir stiprus uzaugo.man atrodo tie gydytojai tik ir nori visus maziukus paverst ligoniais ir traumuotais

Mums ir kai pasake tonusai dideli issigandau , i masazus nesiau su piktumais. Tipo per anksti sedsi taip negali buti, bet juk paziuretike kad dabar leliukai viska anksciau pradeda daryti.Tai pagal juos gal, jei vaikas per anksti atsistoja ar pradeda eiti ir tonusai kalti lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif. Manau per daug ispustas burbulas su tai tonusais. sake bai baigsite masazus po kokio men ir vel reokes nes tipo neatsipalaidaves vaikas, bet nevedziau, pradejome baseina lankyti nuo 4 men ir kai suejo 6 men ir 2sav pradejome stotis lovyteje ir siandiena jau visur apeiname , kai pasimirstame pasileide pastovime ax.gif
Atsakyti
mum irgi sake kad tonusai padideja g.gif ejom pora kartu i masaziuka bet maniske vis verke ir tada gyditoja pasake kad per maza masazam blink.gif tai vos dar pinigus atidave.bet as jai pati manksteles dariau ir jokiu tonusu nejutau atsipalaiduoja pilnumoj mirksiukas.gif sedet pradejo nuo 5.5 men ir as jai leidau dabar sedi puikiai tik kad buna nuvirsta i soniuka ir ant pilvuko thumbup.gif
Atsakyti
Mums uz keliu dienu 5 men. bet sestis pats nebando g.gif g.gif Kazin ar cia jau blogai? Jei du pirstus duodu tai kuprinasi biski, bet tik tiek. Itariu kad jis sliauzioti greiciau prades negu sedeti. Ar taip buna? Lova be problemu persliauziam - krutine velkasi, kojos buksuoja, kasasi, uzpakalis iskeltas ir varo kaip buldozeris. Bet va sedeti tai nee g.gif
Atsakyti
Jei vaikas pats bando sesti savo jegomis - nors ir menesio tegul tai daro. Bet tikrai nereikia jam padeti. savo jegomis pats vaikas nieko nepadarys anksciau laiko.
Atsakyti
QUOTE(Jagrus @ 2008 06 10, 00:46)
Mums uz keliu dienu 5 men. bet sestis pats nebando  g.gif  g.gif  Kazin ar cia jau blogai? Jei du pirstus duodu tai kuprinasi biski, bet tik tiek. Itariu kad jis sliauzioti greiciau prades negu sedeti. Ar taip buna? Lova be problemu persliauziam - krutine velkasi, kojos buksuoja, kasasi, uzpakalis iskeltas ir varo kaip buldozeris. Bet va sedeti tai nee  g.gif

Nieko baisaus kad nesedi. Visi vaikai skirtingi. Paskaityk tema "vaikai tinginukai". Tikrai ne tavo vienos mazylis 5 men., dar nebando sestis. Reikia dziaugtis, kad kitur aktyvus. Ateis laikas ir atsises. Tokiems mazyliams viskas keiciasi savaites begyje. Gal net keliu dienu begeje. Reikia islaukti.

O kas del ankstyvo sodinimo, tai manau jokiu budu negalima tokiems maziems leisti sestis. Maza ko jie nori. Patys gi nesupranta, kad gali buti negeru padariniu. Del mankstos tai pritariu. Galima leisti atsisesti sekundei ir vel i gulima padeti. Del tiek pakankti neturetu.
Atsakyti
mano mazytei du menesei ir tai jau rieciasi kaip kriukelis,palietus rankytes nori sestis g.gif
Atsakyti
Sėstis pradedama 6 mėn kur skubat g.gif , Jei kyla klausimų eikit pas gytitoja ar neurologa. Kitaip prisidarysit tik daugiau bėdų. Išsideformuos šonkailiukai klubukai ir n visokių kitokių pasekmių. Ir apramstyti pagalvėm ir pasodinti tai pat negalima ....
Atsakyti
Mano pupai 4men taip rieciasi kad sunku islaikyt lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis irgi nuo 3men pradejo riestis ir bandyti sestis. Nuo 4men pradejome daryti specialius pratimus ir 5men jau pats pasedi pora sekundziu.
Atsakyti
Nu maniske irgi kazkur labai skuba....nes irgi rieciasi istisai kaip nori ji atsisesti g.gif Mano drauge savo leliuka veze pas neurologa (jos leliukui tiek pat kiek ir maniskei) tai neurologe pasake, kad tipo jau galima prilaikant vaika ji pasodinti... blink.gif man tai laaaabai keista, manau tikrai dar per anksti... g.gif As tai neleidziu jai sestis schmoll.gif nes nu tikrai anksti dar...
Atsakyti
sodint tai tikrai dar anksti bet laikant ant ranku stacia arba pusiau gulom vaikiukui pasauli parodyt tikrai galima thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti