Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kūdikiukas

Sugalvojau nora ir teveliai padejo man uzpusti zvakeles smile.gif

user posted image

Ir dar man teko didele garbe paciam supjaustyti torta rolleyes.gif

user posted image

Ka jau bekalbeti apie sokius ir zaidimus ax.gif ...

Zodziu baliukas buvo saunus, bet labai pavargau kol Jums viska papasakojau, einu liuliuko... wub.gif
Atsakyti
shaunuolis Vainius, vyrishkai atshvente. Chia ne musu madam, luzhinejusi prie stalo biggrin.gif
Atsakyti
MAtosi šauniai Vainiukas su tėveliais atšventė pusmetuką, sveikinam 4u.gif
Atsakyti
Laaabai rimtas gimtadienis biggrin.gif O alkoholio ar buvo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulia @ 2005 01 25, 22:25)
Laaabai rimtas gimtadienis  biggrin.gif  O alkoholio ar buvo? biggrin.gif

Nu tu duodi,Ievulia, net fotkes yra kur Vainius alu ragauja ax.gif smile.gif Kaip gali nebuti tokia rimta proga? tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu is to smalsumo ir begalinio grozio, man teko visas jusu nuotraukas praziureti biggrin.gif , nu labai grazi seimynele, ir mamyte, ir tevelis na, o bernuzelio grozis neispasakytas, mazas modeliukas wub.gif rolleyes.gif thumbup.gif

o mamukes darbeliai labai labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Na labai fainiai atsventet pirmaji pusmetuka 4u.gif . Labai grazi jusu seimynele ir mamytes darbeliai thumbup.gif .
Atsakyti
Kaip sauniai atsvente Vainiukas pusmetuka thumbup.gif Nu jau koks jis man fainuoliukas wub.gif
Atsakyti
Aciu wub.gif
Stengiames visada buti stilingi... ax.gif tongue.gif
Atsakyti
jus tokie grauzs visi....vis uzeinu pasiziureti blush2.gif aukit sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
labai grazus berniukas wub.gif wub.gif wub.gif ir mama, aisku, grazi! thumbup.gif
Atsakyti
Ale tai kas bus veliau, jei jau nuo puses metu aluti siurbcioja biggrin.gif
Nors mano Amelija irgi labai alu megsta, bet jai jau tuoj bus 2 metai biggrin.gif jau galima biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti