Super mezgejele Bravo
Wow koks grazuliukas, Vainiukas...
Nieko nuostabaus, kad toks grazus berniukas - teveliai
O mamyte nebloga mezgejele.. Labai saunios kepurytes... Net man nagai panizo griebt megzt...
Nieko nuostabaus, kad toks grazus berniukas - teveliai
O mamyte nebloga mezgejele.. Labai saunios kepurytes... Net man nagai panizo griebt megzt...
Tikrai sauniai mamyte pasidarbavo Labai grazi kolekcija O ir Vainiukas modeliukas
QUOTE(kristee @ 2005 01 14, 22:04)
na jau seimyneles grazumas o kepures galetum picolo, mezgimo verslu uzsiiminet
Aciu Reikia apie tai rimciau pagalvoti
QUOTE(picolo @ 2005 01 17, 11:40)
Mes jau visa "ziema" nesiojam jas ir phu phu phu...
Vainiui labai patinka ir tikrai mums ausytes visada uzdengtos
Vainiui labai patinka ir tikrai mums ausytes visada uzdengtos
tai jau matosi, kad patinka, visur shypsena plachiausia Ot pasiseke vaikinui, kad mama tokia auksaranke
Na jau tikra bite-darbininke ta mamyte, labai jau grazios kepurytes . O Vainius gerai pavalges atrodo, zandukai tik pasipute
Tikrai labai labai aciu visoms mamytems uz ivertinima ir issakytus grazius zodzius...
neatsilaikiau neuzsukus pas jus,kai pamaciau Vainiuka avatare!!!
koks saldus vaikutis!!!ir seimynele nuostabi !!!
o jau madas demonstruoti,kaip patinka auga manekenas,mamyt
na o apie mamos sugebejima tokius sedevrus sukurt-is vis zodziu truksta ka pasakyt!!! grazesniu kepuryciu ir parduotuvese nesurastum!!!reikia uzpatentuot ir i prekyba!!!
taip jau tinka Vainiui tos kepures
pamenu ir savaja mergina tokio amziaus -tai tik tokias kepures ir nesiojom,nes plauku neturejom!!!
na o dabar irgi mintis jau kelinta diena sukasi ,kad reikia parodyt musu kepuryciu kolekcija!!!!tik ten ne mano sedevrai tiek daug turime ir nieko nenesiojame...isaugsim,sakau,ir viskas...nors i supermama idet atsiminimui reikia...bet va dabar toks amzius mano princeses,kad nieko ant galvos uzmauti neduoda...taip ir galvoju,kiek laiko uzimti ta fotosesija
koks saldus vaikutis!!!ir seimynele nuostabi !!!
o jau madas demonstruoti,kaip patinka auga manekenas,mamyt
na o apie mamos sugebejima tokius sedevrus sukurt-is vis zodziu truksta ka pasakyt!!! grazesniu kepuryciu ir parduotuvese nesurastum!!!reikia uzpatentuot ir i prekyba!!!
taip jau tinka Vainiui tos kepures
pamenu ir savaja mergina tokio amziaus -tai tik tokias kepures ir nesiojom,nes plauku neturejom!!!
na o dabar irgi mintis jau kelinta diena sukasi ,kad reikia parodyt musu kepuryciu kolekcija!!!!tik ten ne mano sedevrai tiek daug turime ir nieko nenesiojame...isaugsim,sakau,ir viskas...nors i supermama idet atsiminimui reikia...bet va dabar toks amzius mano princeses,kad nieko ant galvos uzmauti neduoda...taip ir galvoju,kiek laiko uzimti ta fotosesija
Kaip mes puse metuku atsventeme
Atsikeliau ryte ir mamyte uzdejo kazkokia juokinga kepurele..Na nieko nesupratau kas cia vyksta..
Tada papuose ir kazkodel turejau pozuoti teciui
Numigau ir vos spejau pabusti, kad prisirinko sveciu...
O ir dovanu kiek gavau... ir vistiek nesuprantu kas cia vyksta....
Ogi pasirodo mamyte su teveliu nusprende padaryti man svente
Atsikeliau ryte ir mamyte uzdejo kazkokia juokinga kepurele..Na nieko nesupratau kas cia vyksta..
Tada papuose ir kazkodel turejau pozuoti teciui
Numigau ir vos spejau pabusti, kad prisirinko sveciu...
O ir dovanu kiek gavau... ir vistiek nesuprantu kas cia vyksta....
Ogi pasirodo mamyte su teveliu nusprende padaryti man svente
Kadangi jau esu rimtas vyras, isgeriau truputeli alaus
Kaip gi prie vyru neprisijungsi?
Kaip gi prie vyru neprisijungsi?
Kokia grazia svente teveliai organizavo, saunuoliai . Sveikinimai Vainiukui nuo bratkos (truputi paveluotai )