Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kūdikiukas

Super mezgejele thumbup.gif Bravo smile.gif
Atsakyti
Wow koks grazuliukas, Vainiukas... wub.gif
Nieko nuostabaus, kad toks grazus berniukas - teveliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O mamyte nebloga mezgejele.. Labai saunios kepurytes... Net man nagai panizo griebt megzt... doh.gif
Atsakyti
Tikrai sauniai mamyte pasidarbavo wub.gif Labai grazi kolekcija thumbup.gif O ir Vainiukas thumbup.gif modeliukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agile: 18 sausio 2005 - 10:34
jus labai labai visi grazus. O vaikelio akutes tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristee @ 2005 01 14, 22:04)
na jau seimyneles grazumas wub.gif o kepures thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif galetum picolo, mezgimo verslu uzsiiminet wink_3.gif

Aciu 4u.gif Reikia apie tai rimciau pagalvoti blush2.gif biggrin.gif beee.gif
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2005 01 17, 11:40)
Mes jau visa "ziema" nesiojam jas ir phu phu phu... smile.gif
Vainiui labai patinka ir tikrai mums ausytes visada uzdengtos smile.gif  wub.gif

tai jau matosi, kad patinka, visur shypsena plachiausia ax.gif Ot pasiseke vaikinui, kad mama tokia auksaranke
Atsakyti
Na jau tikra bite-darbininke ta mamyte, labai jau grazios kepurytes thumbup.gif . O Vainius gerai pavalges atrodo, zandukai tik pasipute thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai labai labai aciu visoms mamytems uz ivertinima smile.gif ir issakytus grazius zodzius... wub.gif

Atsakyti
neatsilaikiau neuzsukus pas jus,kai pamaciau Vainiuka avatare!!!
koks saldus vaikutis!!!ir seimynele nuostabi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !!!
o jau madas demonstruoti,kaip patinka biggrin.gif auga manekenas,mamyt biggrin.gif
na o apie mamos sugebejima tokius sedevrus sukurt-is vis zodziu truksta ka pasakyt!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif grazesniu kepuryciu ir parduotuvese nesurastum!!!reikia uzpatentuot ir i prekyba!!! yess.gif
taip jau tinka Vainiui tos kepures thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pamenu ir savaja mergina tokio amziaus -tai tik tokias kepures ir nesiojom,nes plauku neturejom!!! tongue.gif
na o dabar irgi mintis jau kelinta diena sukasi ,kad reikia parodyt musu kepuryciu kolekcija!!!!tik ten ne mano sedevrai beee.gif tiek daug turime ir nieko nenesiojame...isaugsim,sakau,ir viskas...nors i supermama idet atsiminimui reikia...bet va dabar toks amzius mano princeses,kad nieko ant galvos uzmauti neduoda...taip ir galvoju,kiek laiko uzimti ta fotosesija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip mes puse metuku atsventeme 4u.gif

Atsikeliau ryte ir mamyte uzdejo kazkokia juokinga kepurele..Na nieko nesupratau kas cia vyksta.. ax.gif

user posted image

Tada papuose ir kazkodel turejau pozuoti teciui wub.gif

user posted image

Numigau ir vos spejau pabusti, kad prisirinko sveciu... blush2.gif 4u.gif

O ir dovanu kiek gavau... ax.gif ir vistiek nesuprantu kas cia vyksta....

user posted image

Ogi pasirodo mamyte su teveliu nusprende padaryti man svente 4u.gif smile.gif

Atsakyti
Kadangi jau esu rimtas vyras, isgeriau truputeli alaus tongue.gif

Kaip gi prie vyru neprisijungsi? blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokia grazia svente teveliai organizavo, saunuoliai thumbup.gif . Sveikinimai Vainiukui nuo bratkos 4u.gif (truputi paveluotai unsure.gif )
Atsakyti