Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kūdikiukas

picolo, labai grazi jusu seimyna thumbup.gif tikrai tikrai wink_3.gif tu labai simpatiska mamyte, o ir tevelis ohoho wub.gif apie suneli net ir galima nieko nesakyt smile.gif Kai abu teveliai simpatiski, sunelis be isimties yess.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 01 13, 14:20)
picolo, labai grazi jusu seimyna thumbup.gif  tikrai tikrai wink_3.gif  tu labai simpatiska mamyte, o ir tevelis ohoho wub.gif  apie suneli net ir galima nieko nesakyt smile.gif Kai abu teveliai simpatiski, sunelis be isimties yess.gif

blush-anim-cl.gif Aciu SB! wink_3.gif
Atsakyti
labai labai shilta nuotrauka su mamyte wub.gif
Atsakyti
Labai grazus sunaitelis thumbup.gif Na, zinoma yra i ka smile.gif ir mamyte, ir tetukas faini thumbup.gif
Atsakyti
EOS, AGILE - Aciu uz ivertinima smile.gif
Atsakyti
picolo, dek dar nuotraukyciu biggrin.gif labai noriu paziopsot wink_3.gif
Atsakyti
Vainiukas tikra mamytes kopija thumbup.gif
Atsakyti
labai grazi trijule smile.gif
o man Vainiukas nei i mama, nei i teti nepanasus biggrin.gif gal i kaimyna? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 01 14, 11:32)
labai grazi trijule smile.gif
o man Vainiukas nei i mama, nei i teti nepanasus biggrin.gif gal i kaimyna? rolleyes.gif  biggrin.gif

Daug kas sako, kad i kriksto teti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ka gi mielieji...

user posted image

Dabar pristatysiu ZIEMOS - PAVASARIO berniuku kepuryciu madas smile.gif

Kolekcija vadinasi "Knitted by VAINIAUS MAMA"

Nr. 1

user posted image

Nr. 2

user posted image

Nr. 3

user posted image

Nr. 3.1

user posted image

Nr. 4

user posted image

Pozuotojas dekoja visiems uz demesi smile.gif

Tikimes sulaukti ivertinimu wink_3.gif
Atsakyti
mums matosi nr.3-nu Pasaka thumbup.gif thumbup.gif ir ta spalva kaip tinka rolleyes.gif
Atsakyti
man ne visos papures matosi sad.gif sad.gif o tu nori pasakyt, kad pati cia jas sukonstravai blink.gif blink.gif blink.gif jei taip, tai saunuole thumbup.gif thumbup.gif
Labai jau mamka simpatiaga (apie vyra nieko nerasysiu, nes dar kaip Ievulia, pradesi slept... megalol.gif megalol.gif ) blush-anim-cl.gif tongue.gif tongue.gif o apie Vainiu,tai kaip Sb rase, ka cia bepridursi... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti