Įkraunama...
Įkraunama...

LOR'as Vilniuje

Mes kaip tik pries pora savaiciu issioperavom adenoidus ir tonziles, vaika operavo Lesinksas thumbup.gif gydytojas, didelis aciu jam wub.gif sugijo labai greit, visiskai nekraujavo, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rencew @ 2007 06 27, 19:51)
Na, mes jau po operacijos smile.gif . Viskas vyko  thumbup.gif . Mano vaikis po 3 valandų buvo toks pats gyvybingas kaip ir visada, bijojau, kad tokio bešūkaujančio neišmestų iš ligoninės lotuliukas.gif . Taigi, jam tikrai nieko neskaudėjo ir po operacijos pasakė- niekas nieko man nedarė smile.gif

Ar Gydytojas santariskese prieme, as irgi noreciau patekti pas toki gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2007 07 09, 15:33)
Ar Gydytojas santariskese prieme, as irgi noreciau patekti pas toki gydytoja.

Taip, Sakalinskas priima ir Santariskese.Tiesiog paskambink jam i mobilu(buvo skelbtas anksciau).Mes operuojames liepos 23 d. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2007 07 09, 15:50)
Taip, Sakalinskas priima ir Santariskese.Tiesiog paskambink jam i mobilu(buvo skelbtas anksciau).Mes operuojames liepos 23 d. biggrin.gif

Kaip suprantu operuositės pas Sakalinską. Tai linkiu jums sekmės 4u.gif - tikrai nuostabus gydytojas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2007 02 26, 19:48)
o ar mokėjot gydytojams? galima į az?

Mūsų taip pat laukia tonzilių šalinimas verysad.gif
Gal kas išduos kiek mokėjot,neįsivaizduoju kiek reikia g.gif
Atsakyti
Mes irgi buvom pas Sakalinską - labai mielas gydytojas. 19 dieną važiuosim tyrimams. O po to bus aišku, ar reikia operuoti anginą ar ne. Prieš tai buvusi gydytoja tik pažiūrėjus į vaiką nutarė operuoti, gerai, kad pasiskambinom šitam gydytojui. Juo pasitikiu.
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2007 07 13, 18:15)
Mes irgi buvom pas Sakalinską - labai mielas gydytojas. 19 dieną važiuosim tyrimams. O po to bus aišku, ar reikia operuoti anginą ar ne. Prieš tai buvusi gydytoja tik pažiūrėjus į vaiką nutarė operuoti, gerai, kad pasiskambinom šitam gydytojui. Juo pasitikiu.

Mes taip pat tempėm iki pakutinio,vis tikėjomės kad išaugs ax.gif Nors mūsų loras jau senai siūlė operuotis.
Bet neišaugo verysad.gif
Atsakyti
Mano vaika irgi operavo Sakalinskas adonoidus liepos 16 .Ištikro labai geras daktaras viska išaiškino prieš ir po operacijos ka reike dariti, ka galima ko negalima išleido namo ant kitos dienos iš ryto nors galejom važiot ta pačia diena vakaria nes vaikas jautesi gerai po operacijos, aišku išvargusi nes anksti kelesi po operacijos gai ketures valandos megojo.Visos sesutes irgi labai geros labai gražei elgesi su vaikais nedgi vaistus suleisti sugebejo vaikui be ašaru nu vienu žodžiu thumbup.gif sesutes tokiu daugiau vaiku ligoninei.Venintele ka mania pribloške kad guldo ita pačia palata preš operacinius ir jau ten guli penkios dienos po operacijos vaikai kurem jau galim valgit ir gerti o preš operacija tai negalima neko o tu pabandik išaiškint triju metuku vaikui kad negalyma nes operos tai tos tris valandos kol laukem operotis buvo man košmariškos, dar to nebuvo kad mano vaikas klaustu o kada man dos valgit kodel visem doda o man ne ,
visada reike iš paskos begiot su šaukštu
Atsakyti
Mes jau po operacijos smile.gif Operavo Sakalinskas,ištiesų labai thumbup.gif gydytojas.
Viską paaiškino,net neturėjau ko paklaust
Atsakyti
Mamytes, kuriu vaikucius operavo Sakalinskas, t.y. Santariskese, noriu paklaust, su kokiais rubeliais operavo vaikucius. Ar dave ligonineje, ar su savo buvo?Jei su savo, tai kokia pizamyte ar tiesiog paprastai su kokiu sportiniu kostimeliu? Ir dar , pagal ka ima operuot vaikucius, pagal amziu? Ir kiek laiko trunka operacija?
Mes operuojames rytoj, liepe atvaziuot 7 val. ryto.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na mes jau irgi po operacijos, viskas OK. Sekmes visiems , kieno dar laukia si procedura!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonaDona: 24 liepos 2007 - 09:57
maniskis ir operuotas geguzes men,
bet operavomes suaugusiuju ligonineje pas gyd Lesinska
Atsakyti