Laba,
Mano sūnui 3,6 m. jau nuo spalio mėnesio negalim niekaip su sloga susidorot, kiekviena sloga baigiasi antibiotikų gerimu. Taigi, buvo pasiūlyta kreiptis į gyd. Čipkuvienę- įspūdis ne koks, tik pasakė, kad vaikas per mažas adenoidų operacijai ir didelė tikimybė, kad adenoidai ataugs vėl. Pasak jos, reik gydyt, o ne operuot, taigi savaitę vežiojau vaiką į Santariškes, jam paludavo nosį ir kaišiojo adrenaliną. Bet tai, nieko nepadėjo. Kaip sirgom taip ir sirgom toliau. Tada nusprendžiau pabandyt kreiptis pas Sakalinską, kaip tik viena pažįstama praeitais metais vežė operuot pas jį savo sūnų. Paskambinau jam, susitarėm dėl konsultacijos.
Nuvažaivom, įspūdis liko super geras. labai gražiai, taktiškai, ramiai apžiūrėjo mano klecką ir tarė, kad opercija būtina, kadangi jau kurtumas vaikui atsirado, žinoma, dar patikrino aparatais ausis. taigi pasakė, kad operacija galima būtų daryt liepos mėnesį. Aš pasakiau, kad liepos mėnesį man atostogos, ir jau norėtume vykti prie jūros. tada jis paklausė ar aš nieko prieš jei mano vaiką operuotų kitas gydytojas. pasakiau, noriu, kad operuotų būtent jis pats. taigi ilgai derinęs rado mums dar vietą, taigi trečiadienį varom operuotis. Žiauriai pergyvenu, bet šventai tikiu, kad mano vaikui tai padės
Sveika mamit mes irgi laukem liepos16 operotis pas Sakalinska kaip sekesi kaip jautesi vaikutis po operacijos nes man pasake ta pati ka ir jums kad vaikas nuo adonoidu kursta