Kita sav jau operuos Lesinskas mano sunu oi kaip baisu tikiuosi viskas praeis sklandziai ir viskas bus gerai
Buvome pas jLesinska konsultacijai....man jis pasirode labai fainas spec. ir prie vaiko moka prieiti Ziuuresim kaip bus
anuska, nebijok:) mes irgi bijojome, bet pasirodo, kad ta operacija visai nebaisi:). Be to, mes labai dziaugiamės, kad praėjo mūsų visos problemos, nors po operacijos dar tik 8 savaitė eina:)
QUOTE(anuska:) @ 2007 03 21, 11:30)
Kita sav jau operuos Lesinskas mano sunu oi kaip baisu tikiuosi viskas praeis sklandziai ir viskas bus gerai
Buvome pas jLesinska konsultacijai....man jis pasirode labai fainas spec. ir prie vaiko moka prieiti Ziuuresim kaip bus
Aišku, kad viskas bus gerai Reikia visada tuo tikėti Linkime kuo lengvesnės operacijos
Parašyk po to, kaip ten jums viskas buvo Nes mums irgi priešaky nusimato adenoidų operacija, tai labai viskas rūpi kaip ten ką
Sveikos.
Mes konsultavomės pas jau minėtą gyd. V. Sakalinską. Labai gražiai paaiškino, nupiešė, kaip visi adenoidai ir tonzilės atrodo ir turi atrodyti. Beje, jei kam reikės, jų adresas pasikeitęs: Aludarių 2/1.
Nors vaikui dar tik 2,3m, bet jau balandžio 2 operuos naikins adenoidus ir mažins tonziles. Mamytės, kieno vaikiukus šis gyd operavo, pasidalinkit, prašau, kaip su gydytoju atsiskaitėt Visai nesiorientuojam. Lauksiu AŽ
Mes konsultavomės pas jau minėtą gyd. V. Sakalinską. Labai gražiai paaiškino, nupiešė, kaip visi adenoidai ir tonzilės atrodo ir turi atrodyti. Beje, jei kam reikės, jų adresas pasikeitęs: Aludarių 2/1.
Nors vaikui dar tik 2,3m, bet jau balandžio 2 operuos naikins adenoidus ir mažins tonziles. Mamytės, kieno vaikiukus šis gyd operavo, pasidalinkit, prašau, kaip su gydytoju atsiskaitėt Visai nesiorientuojam. Lauksiu AŽ
QUOTE(arlina @ 2007 03 22, 10:10)
anuska, nebijok:) mes irgi bijojome, bet pasirodo, kad ta operacija visai nebaisi:). Be to, mes labai dziaugiamės, kad praėjo mūsų visos problemos, nors po operacijos dar tik 8 savaitė eina:)
o kaip jus paruoset vaikiuka operaciaji Ka jam pasakojot? Kaip jis reagavo, kai ji isveze i operacine, o jus kartu neejot ?
žinok, kadangi mano vaikas paniškai bijo daktarų, tai aš jam nieko nesakiau. Jis prieš tai jau buvo susipažinęs su operuosiančiu gydytoju, todėl pasak manęs ėjome į įprastinę apžiūrą. Davė jam tabletę ir jis pasidarė kaip "girtas". Skaudu buvo žiūrėti, bet jis tik juokėsi ir kai išvežinėjo į operacinę jis nelabai orientavosi aplinkoje. Po visko jis tik pasakė, kad jam daktaras davė pūsti balioną ir nieko daugiau neatsimena. Po to gražiai paaiškinau, kad jam išėmė bjauriuosius adenoidus ir viskas.
QUOTE(arlina @ 2007 03 23, 17:43)
žinok, kadangi mano vaikas paniškai bijo daktarų, tai aš jam nieko nesakiau. Jis prieš tai jau buvo susipažinęs su operuosiančiu gydytoju, todėl pasak manęs ėjome į įprastinę apžiūrą. Davė jam tabletę ir jis pasidarė kaip "girtas". Skaudu buvo žiūrėti, bet jis tik juokėsi ir kai išvežinėjo į operacinę jis nelabai orientavosi aplinkoje. Po visko jis tik pasakė, kad jam daktaras davė pūsti balioną ir nieko daugiau neatsimena. Po to gražiai paaiškinau, kad jam išėmė bjauriuosius adenoidus ir viskas.
Oi, susigraudinau Ir mūsų tas pats laukia Nu maniškis gydytojų, tai visai nebijo, bet aš pati dėl operacijos pergyvenu
QUOTE(kgt @ 2007 03 23, 00:20)
Nors vaikui dar tik 2,3m, bet jau balandžio 2 operuos naikins adenoidus ir mažins tonziles.
o kokiu būdu mažins tonziles?
QUOTE(arlina @ 2007 03 23, 16:43)
Oi kuo toliau, tuo labiau neramu darosi O klausyk....kaip vaikiukas po oper jautiesi....kiek laiko i lauka neejot? Kada galima bus valgyti .....
Aciux dar karta
QUOTE(SiDo @ 2007 03 25, 18:12)
Sveikos, o kas darosi kai yra adenoidai (polipai)? ar kartais nera knarkimo naktimis?
mes į gydytojus kreipėmės būtent dėl knarkimo, tada ir aptiko "polipus"
galiu pasakyti, kad tikrai nebaisu nėra ko čia bijoti. Po operacijos, kol visiškai atsibudo po narkozės tai neramus buvo, bet kai išsimiegojo, atsikelė kaip sveikas Pirmą parą valgyti galima buvo tik jogurtus ir ledų. Po to (bent jau maniškiui) 10 parų: sriubytes ir šiaip kokį minkštą ir švelnaus skonio maistą. Į lauką nėjome savaitę. Ir negalvok, kad po to vaikiukui skauda ką nors. Duosi nuskausminamųjų 3 paras ir viskas sugis