Įkraunama...
Įkraunama...

LOR'as Vilniuje

QUOTE(arlina @ 2007 02 12, 15:04)
prisidedu prie pagyru Virgilijui Sakalinskui:) Tik pries savaite issioperavom adenoidus, o pagerejimas jau dabar jauciasi:) Nuostabus gydytojas, nes is karto susibendravo su mano vaikinu, nors jis paniskai bijo visu daktaru:)

džiaugiuosi su jumis 4u.gif
mes pas gerb. Sakalinską bandysim gegužės mėn. patekti, tikiuosi viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
man maloniausia LOR"e G.Rėklaitienė kuri dirba santariškėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 02 22, 22:13)
man maloniausia LOR"e  G.Rėklaitienė kuri dirba santariškėse smile.gif

o tai turėjot kokių reikaliukų?
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2007 02 20, 21:44)
džiaugiuosi su jumis  4u.gif
mes pas gerb. Sakalinską bandysim gegužės mėn. patekti, tikiuosi viskas bus gerai  ax.gif

O mes buvome nesenai pas doc. Lesinski ir kita men (kovo men) pas ji operuosimes smile.gif Man jis labai patiko. Kiek teko rinkti info apie LORus, tai apie ji geriausi atsiliepimai ( netik is daktaru puses, bet ir is pacientu smile.gif ) Tik pas mus ne polipai, o adenoidai smile.gif Jei bus idomu, galesiu parasyti atsiliepimus po operacijos 4u.gif
O apie Sakalinska girdejau, kad jis nevisada operuoja , konsultuoti taip, bet operacija daro kiti ( cia is daktaru girdejau, neduodu 100 proc kad taip ir yra ax.gif )
Atsakyti
tai adenoidai ir polipai tas pats, tik tie polipai - liaudiškai kalbant mirksiukas.gif

o atsiliepimai, manau, tikrai pravers kam nors čia parašyti mirksiukas.gif aš ir tarsiu savo žodį, kaip viskas vyko ir pan., bet tai tik gegužės mėn. bus ax.gif

Atsakyti
asmmeniškai tariausi su Sakalinsku, tai jis ir operavo:)
Atsakyti
o ar mokėjot gydytojams? galima į az?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 26 vasario 2007 - 18:51
Labas,
gal kuri žinote ką apie Jūratę Jakiūnienę?Per google ieškojau, radau tik sąsajas su Misionierių ligonine ir kad pie 2000 metus stažavosi Austrijoje.Dabar dirba Santariškėse, vyras buvo sūnų nuvedęs, pasirodė labai išsiblaškiusi,to paties klausė kelis kartus.Užrašė į eilę operacijai balandžio mėnesį.O čia žiūriu apie Sakalinską daugiausia gerų atsiliepimų, o apie ją nė žodžio g.gif
Atsakyti
ačiū atsakiusioms 4u.gif apšvietėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2006 12 28, 21:55)
Nes Misionierių jau nebėra, jų lorai priklauso VšĮ Respublikinei Vilniaus universitetinei vaikų ligoninei (čia turbūt Santariškėse)...

Taip, vaiku LORai is Misionieriu ligonines persikele i Santorus. O Jakiunene visada tokia ir buvo, bet operuoja gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2007 03 01, 21:30)
ačiū atsakiusioms  4u.gif  apšvietėt  rolleyes.gif

as irgi labai noreciau tokios info rolleyes.gif .....nes net neisivaizduoju kiek reikes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaimynka @ 2007 02 05, 14:51)
Kai paskutinį kartą lankėmės vasarą, už konsultaciją mokėjom 60Lt (jei gerai atsimenu), bet nežinau ar ta pati kaina būtų konsultuojantis pirmą kartą. O šiaip jo privačiame kabinete gana nemažos eilės, apie porą savaičių gali tekt palaukti, jeigu reikia skubiau, jis priima ir Santariškėse, tik reikia su juo tiesiogiai susitarti. Jei reikia galiu duoti jo mob. telefoną, rašyk į A/Ž.

Kaimynka, gal gali patikslinti - jis tik vaikus gydo ar ir suaugusius?

Nezinau, kas man su nosim darosi, poliklinikos diagnoze "galima itarti sinusita". Is nosies niekas nebega, bet nakti uzgula taip, kad kvepuot nera kuo. Ko tik nedariau, niekas nepadeda. Dabar dar kaire aki is sono lyg spaustu kas, skauda, o akiu gydytoja teigia, kad su pacia akim viskas gerai. Nezinau jau ka ir daryt, gal koks polipas issuges ar kas... Nes jausmas toks, kad ne isskyros nosyje
Atsakyti