Įkraunama...
Įkraunama...

LOR'as Vilniuje

QUOTE(Alvydė @ 2007 12 03, 14:33)
Tik tu mažiau nervuokis, viskas bus gerai.  bigsmile.gif turiu telef., jei norėsi atsiųsiu.

Turbut noresiu telef. aciuks.gif , o gal neprireiks mirksiukas.gif Treciadieni einam i poliklinika galutiniam "nuosprendziui" verysad.gif , tada pasakys ka mums daryti su tais adenoidais mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 12 04, 18:29)
Turbut noresiu telef. aciuks.gif , o gal neprireiks mirksiukas.gif  Treciadieni einam i poliklinika galutiniam "nuosprendziui" verysad.gif , tada pasakys ka mums daryti su tais adenoidais  mastau.gif

Aš tai poliklinikom nelabai pasitikiu, na bet aišku spręsti tau. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas, mano vaikui taip pat pasiūlė pašalinti adenoidus ( pas mus apsunkintas kvėpavimas, sloga). Tai noriu sužinoti ar jūsų vaikams darė kažkokius tyrimus? Nes mums tik pažiūrėjo į gerklytį ir padarė išvadą: reikia šalinti adenoidus -Kažkaip mes suabejojame ?
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 12 04, 19:29)
Turbut noresiu telef. aciuks.gif , o gal neprireiks mirksiukas.gif  Treciadieni einam i poliklinika galutiniam "nuosprendziui" verysad.gif , tada pasakys ka mums daryti su tais adenoidais  mastau.gif

su siom bedom niekad nejau i sava poliklinika, pastovej veziojau i privacius kabinetus, 4u.gif
dazni klientai buvom gyd Alisausko, jis vaiku ligoninej santariskese dirba
o paskui susiradau gyd Lesinska thumbup.gif ir pas ji issioperavom tonziles(kose, nes jau buvo ne be audinys o kose pilna puliniu doh.gif ) ir adenoidus pasalino, tfu tfu vaikas nuo birzelio neturejo slogos thumbup.gif siuo metu biski sirguliuoja kosti, bet aciu Dievui be temp, ir nera slogos ,kai anksciau kas dvi sav sirgdavo su 40 temp doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristupukas2004: 07 gruodžio 2007 - 14:45
QUOTE(Kaimynka @ 2007 02 02, 14:22)
Aš irgi rekomenduočiau V.Sakalinską, prieš porą metų, kai dukrai buvo penkeri, jis atliko adenoidų šalinimo operaciją. Viskas praėko puikiai, o kiek džiaugsmo buvo, kai atsigavus po narkozės gydytojas liepė suvalgyti porciją ledų smile.gif. Beje pas šį gydytoją galima kreiptis privačiai į ausų, nosies ir gerklės ligų kliniką (A.Juozapavičiaus 8/1, tel. 2759213), po apžiūros jis pats paskiria laiką, kada darys operaciją Santariškėse.

QUOTE(Alvydė @ 2007 12 03, 08:54)
MEs irgi jau po operacijos, operavo Sakalinskas.  thumbup.gif  Tik geriausi atsiliepimai. Rekomenduoju  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Mes irgi buvos pas Sakalinska. Vaziavom su siuntimu salinti adenoidus, bet jis apziurejes pasake, kad ju salinti nereikia. Mergina serga labai retai.
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 12 04, 17:29)

Aš tai patarčiau paprašyti siuntimo į Santariškes. 2 dienos eilė konsultacijoms. Ten ir nuspręs wink.gif

Aš taip pat poliklinikom nepasitikiu, nes mums , tiek tempė., kad vos liūdnai nesibaigė verysad.gif

Šiandien jau atėjo eilė mums , bet dar paleido iki ryto namo ax.gif mes pas Byčkova

Siaubingai nervinuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Edvinytė @ 2007 07 10, 12:29)
Mūsų taip pat laukia tonzilių šalinimas  verysad.gif
Gal kas išduos kiek mokėjot,neįsivaizduoju kiek reikia  g.gif

Sveikos, musu laukia tonziliu salinimas santariskese. Gal galite informuoti ar hospitalizavusis galima pasirinkti gydytoja operacijai, ar paskiria? Nes mus hospitalizuoja sekmadieni. Kiek mokama gydytojams ir anesteziologui g.gif , galima i az. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule27 @ 2008 01 06, 20:57)
Sveikos, musu laukia tonziliu salinimas santariskese. Gal galite informuoti ar hospitalizavusis galima pasirinkti gydytoja operacijai, ar paskiria? Nes mus hospitalizuoja sekmadieni. Kiek mokama gydytojams ir anesteziologui  g.gif , galima i az.  smile.gif

mums dare alisauskas.mums jis labai patiko thumbup.gif viska gerai isaiskino.pasake kad reikia patikrint ar tie adenoidai ne alerginei.jej taip tai neverta operot,vel ataugs.nei temp poto buvo,nei jam skaudejo.ta pacia diena namo grizom :lotuliukas:aisku biski daviau...bet jau kada vaziavom namo.anast neeme,net keisa blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirksiuke: 21 sausio 2008 - 23:07
QUOTE(mirksiuke @ 2008 01 22, 00:06)
mums dare alisauskas.mums jis labai patiko thumbup.gif viska gerai isaiskino.pasake kad reikia patikrint ar tie adenoidai ne alerginei.jej taip tai neverta operot,vel ataugs.nei temp poto buvo,nei jam skaudejo.ta pacia diena namo  grizom :lotuliukas:aisku biski daviau...bet jau kada vaziavom namo.anast neeme,net keisa blink.gif

netrukus salinti tonziles +adenoidus vaziuosim ir mes .Operuos Alisauskas.
Sakai po adenoidu operacijos paleidzia kita diena namo ,o po tonziliu operacijos kiek laiko reikia praleisti ligonineje?
Be to daktaras sake jog man teks imti biulioteni .Na tas gerai ,galesiu paslaugyti dukra ...O seip kokia ten tvarka ? mama su vaiku turbut buna per diena ,o nakciai reikia vaziuot namo ,ar kaip ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cristina @ 2008 01 27, 10:57)
netrukus salinti tonziles +adenoidus  vaziuosim ir mes .Operuos Alisauskas.
Sakai po adenoidu operacijos paleidzia kita diena namo ,o po tonziliu operacijos kiek laiko reikia praleisti ligonineje?
Be to daktaras sake jog man teks imti biulioteni .Na tas gerai ,galesiu paslaugyti dukra ...O seip kokia ten tvarka ? mama su vaiku turbut buna per diena ,o nakciai reikia vaziuot namo ,ar kaip ? ax.gif

po tonzoliu ir adenoidu operacijos daug sunkiau.reikes ilgiau pagulet.jei givenat vilniui tai paleidzia anksciau.šeip personalas neblogas tongue.gif tik lova viena ant vaiko ir mamos blink.gif negerai.kiek dukrai metu?aš atsakiau tau ,ar gavot
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 01 27, 14:51)
po tonzoliu ir adenoidu operacijos daug sunkiau.reikes ilgiau pagulet.jei givenat vilniui tai paleidzia anksciau.šeip personalas neblogas tongue.gif tik lova viena ant vaiko ir mamos blink.gif negerai.kiek dukrai metu?aš atsakiau tau ,ar gavot

Aciu 4u.gif (gavau )
dukrai 8 metai ...jau nemaza. Nezinau ,gal as nakvot namo vazinesiu Vilniuj gi gyvenam.
Mums savaite belieka ,po to parasysiu kaip sekesi
Atsakyti
QUOTE(cristina @ 2008 01 27, 20:16)
Aciu  4u.gif (gavau )
dukrai 8 metai ...jau nemaza. Nezinau ,gal as nakvot namo vazinesiu Vilniuj gi gyvenam.
Mums savaite belieka ,po to parasysiu kaip sekesi

jo.butinai praneŠkit.sekmes victory.gif
Atsakyti