Įkraunama...
Įkraunama...

LOR'as Vilniuje

QUOTE(rencew @ 2007 08 03, 23:17)
Sveikos,
Mums adenoidai buvo operuoti prieš mėnesį- nuo to laiko laikomės thumbup.gif . Jau iš įpročio laukiu kada vaikas susirgs lotuliukas.gif . Sakalinskas puikus gydytojas, bet Ališauskas man nepatiko, nors mūsų ir neoperavo. Matyt tarp šių gydytojų vyksta kova už pacientus, nes kai atvažiavom hospitalizuotis, Sakalinsko nebuvo, o priėmė mus Ališauskas. Labai nemaloniai jis kalbėjo. Pasijaučiau taip- lyg savo vaiką būčiau ne skyriaus vedėjui, o šundaktariui patikėjus. Po visų jo negražių išsakytų žodžių rimtai susimąsčiau ar tikrai tinkamas Sakalinskas. Bet kai Ališauskas dar porą frazių numetė- tada jau aš pradėjau rėkt- sakydama tai kas gydytojai aš ar jie- ir kas gali geriau žinot.
Kaip jau ankščiau buvau rašiusi, mano kleckui operacija praėjo  thumbup.gif . Sakalinskui patys gražiausi ir nuošiardžiausi žodžiai, ko negalėčiau pasakyt apie Ališauską. Palatoje berniuką operavo po mano vaiko- tai per visą dieną mama to gydytojo negalėjo pagaut- tai pietauja, tai kavą geria, o pagavusi paklausė- kaip operacija? Atsakymas:- jei nieko nesakau- vadinasi gerai blink.gif . Sakalniskas po operacijos atėjo ir man viską dėstyt pradėjo, kaip pavyko, kokio laipsnio adenoidai it t.t. Tai to vaikučio mamai aš viską ir papasakojau kaip prižiūrėt po operacijos- nors manau tai turėjo padaryt jos vaiką operavęs gydytojas doh.gif

oi negasdink rencew ax.gif , nes mes pas A.jau antradieni vaziuojam operuotis g.gif,bet kai mes buvom pas ji privaciai tai jis labai malonus buvo ir su mazyliu l graziai elgesi g.gif .Papasakosiu,kaip mum sekesi kai grisim.O po operacijos kiek laiko reikia saugotis, kada galėsim i pajuri lekt mirksiukas.gif Smagu, kad nesergat...
Atsakyti
QUOTE(jolita28 @ 2007 08 05, 21:34)
oi negasdink rencew  ax.gif , nes mes pas A.jau antradieni vaziuojam operuotis  g.gif,bet kai mes buvom pas ji privaciai tai jis labai malonus buvo ir su mazyliu l graziai elgesi  g.gif .Papasakosiu,kaip mum sekesi kai grisim.O po operacijos kiek laiko reikia saugotis, kada galėsim i pajuri lekt  mirksiukas.gif Smagu, kad nesergat...

Tikrai, negąsdinu, bet man nepatiko ta kova tarp gydytojų dėl pacientų- pasirodė žema juodint kitą gydytoją paciento akyse.
Aišku ir jums bus viskas gerai mirksiukas.gif , tiesiog papasakojau tai, su kuo susidūriau
Sveikatytės jums, o į pajūry galėsit važiuot maždaug po 10 dienų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes.Na va mes jau po operacijos.Po operacijos kokiu 10 minučiu paverkė ir buvo linksmutis.Tik dabar temperatura 37.7.arba 37.5.Gal jusu mazyliams taip buvo?Ar verta nerimaut?(Mes operavomės trečiadieni).
Atsakyti
QUOTE(jolita28 @ 2007 08 11, 17:44)
Sveikutes.Na va mes jau po operacijos.Po operacijos kokiu 10 minučiu paverkė ir buvo linksmutis.Tik dabar temperatura 37.7.arba 37.5.Gal jusu mazyliams taip buvo?Ar verta nerimaut?(Mes operavomės trečiadieni).

Del temperaturos tai nieko negaliu pasakyt, nes mums nebuvo.As tai pasiskambinciau apylinkes gydytojai pasiteirauti. Siaip , kai sese operavo(kitos bedos), tai buvo temperatura, bet tik pora dienu. Siandien jau 5-ta diena, nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita28 @ 2007 08 11, 17:44)

Labuka, na tai smagumėlis, kad jūs jau po visko thumbup.gif . Tik gaila, kad tempa jumis užkilo verysad.gif .
Mums tai liepė nusipirkt dvi ampules prieš operaciją ( vieną suleido prieš operaciją, o kitą- prieš paleidžiant namo), sakė antibiotikai. Bet girdėjau, kad Ališauskas savo pacientams vietoj ampulių paskiria analginą. Šiaip patarčiau jam pasiskambint dėl šventos ramybės ir pasidomėt dėl temperatūros smile.gif . Greito sveikimo jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencew @ 2007 08 14, 01:13)
Labuka, na tai smagumėlis, kad jūs jau po visko thumbup.gif . Tik gaila, kad tempa jumis užkilo  verysad.gif .
Mums tai liepė nusipirkt dvi ampules prieš operaciją ( vieną suleido prieš operaciją, o kitą- prieš paleidžiant namo), sakė antibiotikai. Bet girdėjau, kad Ališauskas savo pacientams vietoj ampulių paskiria analginą. Šiaip patarčiau jam pasiskambint dėl šventos ramybės ir pasidomėt dėl temperatūros smile.gif . Greito sveikimo jums 4u.gif

Taip tikrai ,Ališauskas liepė 3 dienas gerti panadol sirupėli, o galėjo ir mums antibjotiku išrašyt verysad.gif ,nes jau ryt savaite po operacijos ,o temp:37.1 arba 37.2 g.gif Neprisiskambinu aš jam.O sūnelis tai linksmutis ir valgo neblogai ,tai nors tiek gerai.AČIŪ UŽ PALAIKYMA RENCIEW ir BONAIDONAI smile.gif Tikiuosi ausytes pradės girdet ir slogyte nustos bėgt g.gif Kaip jūsų vaikučiai dabar jaučiasi?
Atsakyti
QUOTE(jolita28 @ 2007 08 14, 11:20)
Taip tikrai ,Ališauskas liepė 3 dienas gerti panadol sirupėli, o galėjo ir mums antibjotiku išrašyt  verysad.gif ,nes jau ryt savaite po operacijos ,o temp:37.1 arba 37.2  g.gif Neprisiskambinu aš jam.O sūnelis tai linksmutis ir valgo neblogai ,tai nors tiek gerai.AČIŪ UŽ PALAIKYMA RENCIEW ir BONAIDONAI  smile.gif Tikiuosi ausytes pradės girdet ir slogyte nustos bėgt  g.gif Kaip jūsų vaikučiai dabar jaučiasi?

Mes Sakalinskui pasirodėm po 7 dienų. Tai klausa jau pilnai tada buvo atsistačiusi thumbup.gif . Ir nuo operacijos( kad neprisišnekėjus) dar nei karto nesirgom smile.gif . Bet nesąmoningai laukiu jau kada doh.gif .
O jūs irgi šaunuoliai. Pamatysit- viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rencew @ 2007 08 15, 00:26)
Mes Sakalinskui pasirodėm po 7 dienų. Tai klausa jau pilnai tada buvo atsistačiusi thumbup.gif . Ir nuo operacijos( kad neprisišnekėjus) dar nei karto nesirgom smile.gif . Bet nesąmoningai laukiu jau kada doh.gif .
O jūs irgi šaunuoliai. Pamatysit- viskas bus thumbup.gif

Mums A.liepė pasirodyt po 1 mėn.O dėl klausos - tai fantastika thumbup.gif džiaugiuosi už jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita28 @ 2007 08 15, 00:33)
Mums A.liepė pasirodyt po 1 mėn.O dėl klausos - tai fantastika  thumbup.gif džiaugiuosi už jus  thumbup.gif

Tai Sakalinskas mums ir sakė, kad klausa atsistato maždaug po 10 dienų smile.gif .
Nepergyvenk ir jums viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencew @ 2007 08 15, 11:26)
Tai Sakalinskas mums ir sakė, kad klausa atsistato maždaug po 10 dienų smile.gif .
Nepergyvenk ir jums viskas bus gerai 4u.gif

O iš A. mum ir trūko bendravimo su mumis.Nes po operacijos po kiek laiko tik įėjo ir paklausė ar mum viskas gerai ir išėjo ... g.gif O kai paklausiau ar viskas gerai ,tai atsakė ,kad gerai ax.gif Kurioj tu dar temoj bendrauji,Renciew?
MUMS JAU ŠIANDIEN NĖR TEMPERATŪROS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal ka esat girdeje apie Martinkeniene g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita28 @ 2007 08 15, 19:34)
O iš A. mum ir trūko bendravimo su mumis.Nes po operacijos po kiek laiko tik įėjo ir paklausė ar mum viskas gerai ir išėjo ...  g.gif O kai paklausiau ar viskas gerai ,tai atsakė ,kad gerai  ax.gif Kurioj tu dar temoj bendrauji,Renciew?
MUMS JAU  ŠIANDIEN NĖR TEMPERATŪROS  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai smagu girdėt, kad jums temperatūra nukrito thumbup.gif .
tai ir sakau, kad man tas jūsų gydytojas A. žiauriai nepatiko (juolab kad turiu su kuo lygint).
Šiaip aš dažniausia būnu kaimynų temoj, pilaitiškėse mirksiukas.gif
Atsakyti