Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologai ir akušeriai Panevėžyje

sveikos, panevezietes mirksiukas.gif o gal zinot, kokie ginekologai dirba Pilenu seimos klinikoje? g.gif noriu persirasyti ir Panevezio poliklinikos i kokia privacia.
Atsakyti
Nebeisiu pas Melaikiene, o dar ejau privaciai ir pinigus mokejau doh.gif taip ir likau su savo tyrimais, atsakymais viena . Ne viena gydytoja taip neatsakingai (iki siol sutikta) nekalba.
Atsakyti
Pirmo nestumo metu vaiksciojau pas Braziene, jokiu pretenziju. Senamdiska tokia, bet man visai patiko.

Dabar einu pas Ovseniene, kolkas labai patenkita smile.gif

Skyriuje teko guleti pas Filimanaviciene, didele pagarba ir dekingumas jai thumbup.gif isgelbejo mano mazajai gyvybe! Ko negaleciau pasakyti apie Paskeviciene, nemalonesnio gyd. neteko matyti, o ir per ja vos nelaime nenutiko 24sav. norejo issiuti i Vilniu gimdyti, nors kaip paaiskejo veliau, viskai nebuvo reikalo. Pas ja ne uz ka neiciau.

Gimdziau prie Alantataites, kadangi esam asmeniskai pazystamos, tai viskas buvo gerai, nors esu nelabai geru atsiliepimu girdejusi. dar didele pagarba jauciu gyd. Petrauskui jo pamainoje gimdykloje prabuvau, tikejausi prie ir pagimdyti, tai vyras "susimokejo", o kadangi pagimndyti nespejau, tai "mokesti" grazino, sakydamas, kad nieko padeti nebegali.
Atsakyti

Aš taip pat. Rami, švelni, viską paaiškina, į klausimus išsamiai atsako.
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2010 04 13, 11:00)

o kur ji dirba?
Atsakyti
Rožyno šeimos klinikoje ir kažkur apie senąjį Klevą privačiai (bent jau anksčiau tikrai dirbo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 15 balandžio 2010 - 11:30
QUOTE(Adeliutė @ 2010 04 13, 10:00)

Na, mano patirtis su sia gydytoja irgi ne kokia. Ji mane echoskopavo, tai baisu baciai pasidare. Nezinau, kokia gydytojos patirtis ar nepatirtis turi but, jei pusvalandi iesko kiausidziu...(nesu stora, kad nieko ten nesimatytu) o paskui neradus, klausia, jums abi kiausides isoperuotos??? doh.gif nu va cia tai buvo bajeris, gyvenime jokiu operaciju nesu turejus. Nieko neaiskino, nei kas ten, nei kaip viduj, kazka pakeverzojo ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 17 balandžio 2010 - 18:43
O kokie atsiliepimai apie Arbataitiene? rolleyes.gif ash pas ja pora kartu lankiausi, bet idomu kaip priziuri nestukes g.gif
Atsakyti
QUOTE(KAPPA @ 2010 04 18, 20:11)
O kokie atsiliepimai apie Arbataitiene?  rolleyes.gif ash pas ja pora kartu lankiausi, bet idomu kaip priziuri nestukes g.gif

Pries 8 metus buvau ja labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 04 18, 21:30)
Pries 8 metus buvau ja labai patenkinta smile.gif

O tu privaciai ejai?
Nes ash kai privaciai vaikstau, galvoju jei ten dar ir uz visus kraujo, slapimo tyrimus mokesiu, tai biskiuka sumeles nemazhos gausis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KAPPA @ 2010 04 18, 21:01)
O tu privaciai ejai?
Nes ash kai privaciai vaikstau, galvoju jei ten dar ir uz visus kraujo, slapimo tyrimus mokesiu, tai biskiuka sumeles nemazhos gausis doh.gif

Privaciai. Taip, uz viska reikejo moket doh.gif . Bet bent jau tada buvo verta. Turejau problemu ir jos buvo sprendziamos operatyviai, su rupesciu.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 04 18, 22:20)
Privaciai. Taip, uz viska reikejo moket doh.gif . Bet bent jau tada buvo verta. Turejau problemu ir jos buvo sprendziamos operatyviai, su rupesciu.

O kokios tada kainos buvo? dabar uz apsilankyma 100 lt 4u.gif
Atsakyti