aš vaikštau pas filimanavičienę, tikrai gera gydytoja, rūpinasi, prižiūri ir t.t. mačiau kalbėjot apie astrauską, tai didesnio šundaktario (atsiprašau už išsireiškimą) nesu mačius. kiek žinau kas pas jį ėjo tai laimingos buvo kad išsaugojo nėštumą, labai neatsargus,neatidus ir t.t. sakė galvos nuo laikraščio nepakelia. sakė iš kažkurios šeimos klinikos jį atleido teko kartą susidurti su patrauskiene,tikrai nereali gydytoja, bet neturiu galimybės vaikščiot privačiai,o kur dirba neprivačiai nežinau jos vyras irgi labai apskritai tai per teko susidurti su labai daug ginekologų,vieni geresni, kiti blogesni, bet jei vėl reikėtų rinktis eičiau pas petrauskienę arba filimanavičienę
Labas vakaras plaluojančios, besilaukiančios ir jau Mamytes
Man tai pat labai idomu gal kas lankesi pas ginekologe Rasa Narbutiene.
Kiek girdejau tikrai gera gydytoja, bet idomu pasitikslinti.
sveikos.
na man drauge rekomendavo filimanaviciene, ejau ir uz pinigus ir valdiskai, negali usakyt, kad nepatiko, bet man pritruko demesio mano problemoms... o kaip zmogus tai labai faina pasirode
siu metu lankausi pas Petrauskus, Petrauskiene tai nereali, viska issaiskino, tyrimus visus padare, ko filimavaviciene deja nepasiule net... taigi toiau lankausi pas Petrauskus...
teko anksciau pas ja lankytis, nusiskundimu neturejau... maloni, taip pat gerai viska isaiskina..
QUOTE(Venecija... @ 2010 02 04, 21:02)
Aš buvau girdėjus, kad Filimanavičienė gera gin. Bet man tai, kai nutiko nelaimė ir 13sav. nustojo plakti širdelė, tai ji padarė abraziją. Tačiau po 2sav pasirodė, kad ne viską iki galo sutvarkė, tai net nežinau ar ji ten nedažiūrėjo ar atmestinai darė. Todėl nuomonė kaip ir pasikeitė.
na man drauge rekomendavo filimanaviciene, ejau ir uz pinigus ir valdiskai, negali usakyt, kad nepatiko, bet man pritruko demesio mano problemoms... o kaip zmogus tai labai faina pasirode
siu metu lankausi pas Petrauskus, Petrauskiene tai nereali, viska issaiskino, tyrimus visus padare, ko filimavaviciene deja nepasiule net... taigi toiau lankausi pas Petrauskus...
QUOTE(RasaLex @ 2010 02 22, 00:23)
Labas vakaras plaluojančios, besilaukiančios ir jau Mamytes
teko anksciau pas ja lankytis, nusiskundimu neturejau... maloni, taip pat gerai viska isaiskina..
Sveikutes! noreciau isgirsti jusu atsiliepimus apie Panevezio miesto ginekologus. Kokie butu jusu atsiliepimai apie ginekologe Abramaviciene, dirbanca Pauliuko seimos klinikoje? Girdejau, kad ji maloni, yra gera. Mano nuomone, yra geriau eiti pas vyrus ginekologus, nes jie buna svelnesni, malonesni, bet manau vistiek yra maloniau rodytis moteriai, ypac pirmaji karta...
gal esate apsilankusios pas ginekologe M. Abramaviciene, dirbancia J. Pauliuko seimos klinikoje? kokie atsiliepimai apie ja? girdejau, kad ji nebloga...
S.Melaikiene gera gydytoja. Ji su akusere Amilija priziurejo mane per visa nestuma. Nuosirdus ACIU joms abiems uz rupesti, siluma ir supratima.
O gimdziau prie gyd. A Filimanavicienes ir akuseres Rasuoles . Demesingos, kruopscios , gerai ismanancios ir dirbancios savo darba.
O gimdziau prie gyd. A Filimanavicienes ir akuseres Rasuoles . Demesingos, kruopscios , gerai ismanancios ir dirbancios savo darba.
Jungiuosi prie jusu su pasisakymais api daktariukste SENKIENE. Du sykius teko su ja susidurti ir darysiu viska, kad daugiau netektu. Tokios abejingos moterims, o ypac busimoms mamytems, dakatres dar nebuvau sutikusi. Daug kalbu apie ja esu girdejusi, visos aisku, neigiamos, bet reikejo eiti pas ja del tyrimo, tad teko pabendrauti. Nu zinokite baisu, isejusi aspipyliau asaromis, visa diena vaikstinejau negaledama atsigauti, kaip taip daktaras gali elgtis su pacientu. Tokie zmones negali dirbti..Jokio bendravimo, jokiu paaiskinimu, atsakymas i prasyma pakomentuoti blogus tyrimo rezultatus buvo toks : as ne tam desimt metu mokiausi, kad per keleta minuciu dabar viska paaiskinciau..
QUOTE(Venecija... @ 2010 02 04, 19:02)
Aš buvau girdėjus, kad Filimanavičienė gera gin. Bet man tai, kai nutiko nelaimė ir 13sav. nustojo plakti širdelė, tai ji padarė abraziją. Tačiau po 2sav pasirodė, kad ne viską iki galo sutvarkė, tai net nežinau ar ji ten nedažiūrėjo ar atmestinai darė. Todėl nuomonė kaip ir pasikeitė.
Filimanavičienė super daktarytė, mano gimdime ji dalyvavo, neturiu net mažiausio priekaišto . O visą neštumą mane prižiūrėjo M.Abramavičienė, irgi neturiu jokių priekaištų, visus tyrimus, kurie buvo reikalingi skirdavo, visada apie savijautą paklausdavo. Petrauskas echo man darė irgi super, tik per pačią procedūrą MB viską labiau aiškino ir rodė nei man , bet čia suprantama,vyras labiau nosį į monitorių įkišęs buvo
QUOTE(raganyta @ 2010 03 04, 19:03)
Negirdėjau nei blogo, nei gero
QUOTE(meduolytee @ 2010 03 04, 13:41)
S.Melaikiene gera gydytoja. Ji su akusere Amilija priziurejo mane per visa nestuma. Nuosirdus ACIU joms abiems uz rupesti, siluma ir supratima.
Pritariu sauni gydytoja Filimanaviciene, akusere Rasuole irgi liuks. Taip pat Petrauskas super. O Senkiene sena pabaisa, viena karta buvau pas ja ir daugiau nezadu eiti gyvenime. Fui, net nupurto kai prisimenu
QUOTE(indexxx @ 2010 03 03, 23:12)
gal esate apsilankusios pas ginekologe M. Abramaviciene, dirbancia J. Pauliuko seimos klinikoje? kokie atsiliepimai apie ja? girdejau, kad ji nebloga...
Jei neturi kur deti pinigu ir esi visai sveika, tada prasom. As ja aplenkciau kilometro atstumu