QUOTE(Bona -pari @ 2009 06 08, 15:00)
kas nutiko kad taip rašot
pas senkienę lankiausi nėštumo metu,ji man vis kartojo"nori sveiko vaiko tau tai kainuos"iš pradžiu kažkaip nepagalvojau,kad ji apie kyši kalba jokių tyrimų,pradėjo svoris per greitai augti,sukilo aukštas spaudimas,pradėjau tynti.vos paeidavau iš skausmo,kol atsidūriau ligoninėj,iki gimdymo teko tris kartus pagulėti,ten pakraupę buvo kokia nepriežiūra,galvojo,kad aš savo noru nesidariau tyrimu,bet pamatė kortelė su įrašais,kad lankiausi,viena gydytoja sako ai pas senkienę,tai nieko tada keisto,kad likau neprižiūrėta buvau persirašius pas Melaikienę irgi pasibaisėjusi buvo,davė krūvą siuntimų,bet nebespėjau pasidaryti,nes beveik visą laiką ligoninėje praleidau.beto apie senkiene ir iš draugės mamos sužinojau,kad ji be kyšio nedirba
prie janušausko gimdžiau,neduok Dieve toks šundaktaris,visą gimdymą telefoną maigė,gimdymas vyko 19val.pradžioje prie Petraukienės,poto prie jo.akušerė sako aš prakirpsiu,kad lengviau pagimdytų,sako tegul plyšta ir plyšau labai žiauriai 2val.siuvo Jei nebūtų dar Petrauskas(medalio vertas gydytojas) atėjęs būčiau tikrai nepagimdžiusi,gailiuosi,kad nebūvo kaip jam pinigų perduoti,o vyrui nejauku buvo,tai tik akušerei davėm.
prie janušausko gimdė ir mano sesers draugė,sakė net priešui nelinkėčiau pas tokį patekti
man tai pirmas gimdymas,ir tik su siaubu jį prisimenu