Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologai ir akušeriai Panevėžyje

QUOTE(MONRO @ 2011 01 05, 14:10)
dirba, o neprisirasius galima kreiptis uz pinigus - privaciai.
Papildyta:
noreciau paklausti siuo metu besilankanciu pas Petrauskiene Respublikos g. seimos klinikoje. ar uzsiregistravus pas Petrauskiene konkreciam laikui vis dar reikia laukti pora valandu kol prieis "tavo" eile?. lankiausi pas ja su pirmu vaikeliu pries 3,5 metu, noreciau ir dabar, bet stabdo tas sedejimas ir laukimas uz duru. gal geriau rinktis pas Filimanaviciene toje pat klinikoje  g.gif

aš pas ją lankausi sorpo dabar, ir todėl noriu keisti gydytoją, nes reikia laukti, stebint kaip jį priima savo drauges be eilės.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 01 05, 16:19)
aš pas ją lankausi sorpo dabar, ir todėl noriu keisti gydytoją, nes reikia laukti, stebint kaip jį priima savo drauges be eilės.

aiskuma, tai si karta ja aplenksiu, nors man visai patiko pas ja lankytis, tik lauk uzknisdavo.
dabar svarstau, ka rinktis- Filimanaviciene, Ovsianiene ar Bagurska g.gif , nes jau laikas spaudzia.
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2011 01 05, 17:29)
aiskuma, tai si karta ja aplenksiu, nors man visai patiko pas ja lankytis, tik lauk uzknisdavo.
dabar svarstau, ka rinktis- Filimanaviciene, Ovsianiene ar Bagurska  g.gif  , nes jau laikas spaudzia.

aš bandžiau pas filimanavičienč patekti lapkričio pradžioj, tai pasakė, kad gali užregistruot sausio pabaigai blink.gif todėl teko atsisakyt. beje, gal žinai kur ji privačiai dirba?
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 01 06, 06:45)
aš bandžiau pas filimanavičienč patekti lapkričio pradžioj, tai pasakė, kad gali užregistruot sausio pabaigai  blink.gif todėl teko atsisakyt. beje, gal žinai kur ji privačiai dirba?

tai kiek zinau toje pacioje respublikos g. klinikoje
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2011 01 06, 12:03)
tai kiek zinau toje pacioje respublikos g. klinikoje

beje dabar paskambinau i Respublikos g. seimos klinika, artimiausi talonai pas Petrauskiene sausio 25 d., pas Filimanaviciene 19 d.. Dar gal kuri nezino, Nemuno poliklinikoje yra privatus ginekologinis kabinetas, kur dirba gal 5 gyd., tame tarpe ir Bagurskas
Atsakyti
Sveikos panevezietes smile.gif Norejau paklausti ar yra Panevezyje vaiku ginekologas,gali buti ir privaciai...Maniskei metinukei atsirado siokiu tokiu problemu,su saviske ginekologe nesusikalbu,negi sakysi -zinokit jus neteisi man supermamoj trisdesimt mamyciu kitaip aiskino doh.gif ....vienzo reikia dar vieno gydytojo nuomones,busiu labai dekinga uz kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Busiulaiminga @ 2011 01 18, 00:48)
Sveikos panevezietes  smile.gif Norejau paklausti ar yra Panevezyje vaiku ginekologas,gali buti ir privaciai...Maniskei metinukei atsirado siokiu tokiu problemu,su saviske ginekologe nesusikalbu,negi sakysi -zinokit jus neteisi man  supermamoj trisdesimt mamyciu kitaip aiskino doh.gif ....vienzo reikia dar vieno gydytojo nuomones,busiu labai dekinga uz kontaktus 4u.gif

ar tik ne Alantaite yra mergaiciu ginekologe, geriau pasiskalmbink i konsultaciju poliklinika ir paklausk, bet as pas ja ir surista neiciau cool.gif
Atsakyti
panevėžy apskritai pas nieką negalima eiti, nes net jei pinigų duodi, vis tiek nieko nepadaro.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 01 19, 10:50)
panevėžy apskritai pas nieką negalima eiti, nes net jei pinigų duodi, vis tiek nieko nepadaro.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 01 19, 09:50)

is dalies tai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bet tikiuosi dar ne visi tokie rolleyes.gif
Atsakyti
aš tai nebeturiu tokios vilties verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 01 19, 11:16)
is dalies tai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  bet tikiuosi dar ne visi tokie  rolleyes.gif

beveik visi, nebent per stebukla jiems psiseka, o ne del to, kad ka nors moka ar zino doh.gif
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 01 19, 11:27)
aš tai nebeturiu tokios vilties  verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti