sveikos super mamytės Gelbekit!!!!!!!! noriu apsilankyti pas ginekologe,del nelemtos pienliges ,mano ginekologe labai jau prasta na žodžiu .... Tai gal kas žinote gera ginekologe ir galit rekomnduoti. Būčiau labai dėkinga
Ką esate girdėję apie ginekologa Astrauska? turesiu lekt pas jį,ir kazkaip truputėli bijau,n ,nes vis dėlto vyras būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėte savo patirtimi tiek su šiuo gyditoju, tiek su kitais.
Ką galiu jums apie Ofsianienę pasakyti... Prieš 4 metus dėl jos kaltės vos nenumiriau. Tada ji dirbo Panevėžio ligoninėje, prie jos gimdžiau. Valdiškai, jos pamaina pasitaikė. Kankinausi parą, vaikas priduso, galėjo daug anksčiau nuspręsti, kad cezarį daryti. Tai ji pjovė, ir pripjovė mane. Kažką pažeidė pjaudama, smarkiai nukraujavau, daktarai visi sulėkė, nežinojo kaip kraujavimą sustabdyti. Po to teko 2 kraujo perpylimus atkentėti, lašelinės kasdien, vaiko pakelt negalėjau su adatomis rankose pastoviai, 10 dienų teko gulėti. Suprantu, padaro klaidų daktarai, bet apie ją net girdėti nenoriu, nei matyti tuo labiau. Be to, iš medikų girdėjau, kad iš Nemuno g. poliklinikos buvo išmesta. Ką aš žinau, gal privačiai ji kitaip dirba...
na kaip ji zalgirio klinikoj dirba kaip valdiska ir jokiu nusiskundimu jau dvejus metus del jos neturiu ,o beje kaip tik vakar snekejau su akusere jos dukra taipogi gimde prie sios daktares ir liko labai patenkinta