Įkraunama...
Įkraunama...

Influcid, umcalor, aflubin

Aš tai kai turiu Umcalor, tai duodu jį, kai turiu Influcidą - duodu Influcidą.

Net nežinau, man jie abu nepasakyčiau, kad stebuklus kokius nors darytų. Umcalor dar ir neskanus vaikams...

Sūnui tai dabar geriau jau duodu česnako tabletes, o ne tuos homeopatinius. Va tas bent maniškiui tikrai liuksiškai suveikia thumbup.gif
Ir pati su jomis jau ne kartą man regis išvengiau ligos. Tik pajuntu, kad kažkas nebetaip, įkalu tablėtę ir kitą dieną sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodkrantė @ 2009 10 19, 19:15)
Aš tai kai turiu Umcalor, tai duodu jį, kai turiu Influcidą - duodu Influcidą.

Net nežinau, man jie abu nepasakyčiau, kad stebuklus kokius nors darytų. Umcalor dar ir neskanus vaikams...

Sūnui tai dabar geriau jau duodu česnako tabletes, o ne tuos homeopatinius. Va tas bent maniškiui tikrai liuksiškai suveikia  thumbup.gif
Ir pati su jomis jau ne kartą man regis išvengiau ligos. Tik pajuntu, kad kažkas nebetaip, įkalu tablėtę ir kitą dieną sveika smile.gif

Reklama cool.gif GNLD cool.gif Tinklinis platinimas...
Yra pigesnių alternatyvų, tik būtina netingėti domėtis. Tie patys homeopatiniu būdu paruošti česnako žirniukai (Allium sativum) dėžutė kainuos 9 lt. ir visai šeimai užteks mėnesiui - dviems. ax.gif
Atsakyti
nuo influcido mazike is karto apsiveme verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2009 10 27, 15:09)
nuo influcido mazike is karto apsiveme verysad.gif

Čia tabletėm (jos gi kreidos skonio) ar lašiukais - šituos į vandenį lašint reikia, nelabai įsivaziduoju kaip nuo jų galima apsivemti. Nekaltesnių vaistų skonio, kvapų, visokių dažiklių atžvilgiu neįsivaizduoju, nes jų tiesiog šiame vaiste nėra.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 27, 16:01)
Čia tabletėm (jos gi kreidos skonio) ar lašiukais - šituos į vandenį lašint reikia, nelabai įsivaziduoju kaip nuo jų galima apsivemti. Nekaltesnių vaistų skonio, kvapų, visokių dažiklių atžvilgiu neįsivaizduoju, nes jų tiesiog šiame vaiste nėra.

Na matau kitoj temoj, vaikas jau suviduriavo, matyt ir vėmimas buvo iš tos pat serijos. Roto, noro virusai - nemalonios ligelės, sveikit greičiau.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif 4u.gif

mano mazuikui 3 diena temperatura. Pastebejau, kad kas 6 val pakyla virs 38 g.gif buvom vakar issikviete i namus gydytoja, apziurejo.... sake siek tiek gerklyte raudona, tai gerem Umckalor, o temperatura kai virs 38 musam zvakutemis efferalgan, dar turim ibufen, bet jam jis nepatinka doh.gif dar israse Viburcol, sake kai neramus bus galima ideti g.gif nelabai prisileidzia prie dantuku.....

atejo gydytoja, vaikas laimingas, kalbina ja, kartu klausesi sirdutes tuksejimo ax.gif ax.gif vyras atsikele ir taip pat vaikas laimingas, neatrodo kaip ligoniukas rolleyes.gif
Atsakyti
profilaktiskai prie gripa 5 m sunui duodu aflubin, as paragavau , tai ziauriai neskanu, ziauriai doh.gif , bet mano vaikas geria, kad ir pasirauko bet geria
Atsakyti
Sakykit, mamytės, kur kaune galima būtų nusipirkt influcido ir aflubino?Buvau vakar keliose vaistinėse, tai nė vienoj nėra šitų vaistukų. schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2009 12 09, 20:54)
Sakykit, mamytės, kur kaune galima būtų nusipirkt influcido ir aflubino?Buvau  vakar keliose vaistinėse, tai nė vienoj nėra šitų vaistukų.  schmoll.gif  g.gif

Kiek žinau, jie per pastarąsias savaites buvo tiesiog iššluoti (pvz. homeopatinėje vaistinėje sakė, kad per dieną pardavė metinę Oscilloccocinum normą). Dabar reikia tik laukti, kol vėl užveš.
Atsakyti
Vakar Kaune homeopatinėj Muziejaus vaistinėj Aflubinas, mačiau, garbingoj vietoj išrikiuotas. Matyt užsivežė.
Atsakyti
Aflubin lb. neskanus vaikam. Jis turi 43 proc. spirito. Duodama savo 1,4m. vaikiukui įlašinu į pusę šaukštelio aviečių uogienės biggrin.gif
Papildyta:
Aflubin lb. neskanus vaikam. Jis turi 43 proc. spirito. Duodama savo 1,4m. vaikiukui įlašinu į pusę šaukštelio aviečių uogienės biggrin.gif
Atsakyti
Nemanau, kad yra tinkamas variantas homeopatinius vaistus vartoti su maistu. ax.gif Vienas iš pagrindinių šių vaistų vartojimo principų - pusė valandos prieš valgį ar pusė valandos po valgio.
Jeigu skonis nemalonus, geriau jau tada po 2-3 lašus įlašinti į kelis gurkšnius vandens.
Atsakyti