Įkraunama...
Įkraunama...

Influcid, umcalor, aflubin

as ir dukrai daznai duodu umcokolora,nes pastoviai sloga turim,o sunui influcido tabletes thumbup.gif ,geriam be problemu..tik ar zinojot mamos kad hemeopatiniai vasitai turi but duodami puse valandos pries maista arba puse val po maisto..tai mus labiausiai ir apsunkina,nes nepamatai tai ta nugriebia tai ta doh.gif ir vel laukt to puses valandos.
Atsakyti
Aš irgi dukrai duodu Umcalor'ą, nes mes kaip tik dabar esame peršalę stipriai ir mums jis labai padėjo. Nematau nieko blogo šituose vaistuose ax.gif
Atsakyti
Tai pasidalinkite patirtimi, kiek laiko jūs gydote vaikus umkaloru ir kada pastebite jo gerąjį poveikį. Mano dukrai nuo penktadienio laikosi temperatūra - nedidelė (37,1; 37,2) tai pakyla, tai visai nebūna. Vakar pradėjom gerti umkalorą, uš ryto temperatūros nebuvo, bet apie pusę dviejų - vėl 37,2. Tai kada jis suveiks pagaliau. Juk ir į lauką norisi.
Atsakyti
Kiek esu savo vaikams davus Umkalor, niekada nesu pastebėjus jokio gydomojo poveikio...
Atsakyti
QUOTE(cherry coke @ 2004 09 24, 17:35)
Visas umckalor blogumas tai kad yra alhogolio, bet siaip jie labai geri smile.gif Jeigu kieno vaikai daznai serga-pabandykit. Homeopatinis vaistas, bet rezultatas uztikrintas!

nesijaudink cia ne tas alkocholis apie kuri galvoji,cia gi augalinis vaistas mirksiukas.gif maniskis irgi gere kai buvo gerklyte skaudejo,nezinau ar padejo,nes nutraukiau jo vartojima,nes maziuka isebre blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplauke: 28 birželio 2005 - 17:34
QUOTE(Juodaplauke @ 2005 06 28, 17:33)
nesijaudink cia ne tas alkocholis apie kuri galvoji,cia gi  augalinis vaistas mirksiukas.gif maniskis irgi gere kai buvo gerklyte skaudejo,nezinau ar padejo,nes nutraukiau jo vartojima,nes maziuka isebre blink.gif

Jo, būna vienas alkoholis apie kurį visi galvoja, o kitas augalinis blink.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tie visi vaistai tuo mane ir "užmuša" - 50 proc. alkoholio doh.gif (mažiausiai mačiau 36 sad.gif )
Tai jei duot ir profilaktikai ir gydymui tai paskaičiuokit kiek per metus vaikutis šnapso stikliukų išgeria blink.gif
Ir natūralus klausimas kyla - ar tai augalų ar alkoholio poveikis g.gif
Atsakyti
Nemanau, kad gydytojai skiria šį vaistą mūsų vaikučiams, nes nori juos padaryti alkoholikais g.gif biggrin.gif .
Aš umcalorą naudojau 5 dienas 3 kartus dienoj po 5 lašiukus. Man efektas buvo jau po 3 dienų. Bet jį reikia pradėti gerti, ne kai liga jau yra, bet kai pamatai pirmuosius ligos simptomus.
Atsakyti
Apie Umcalor'ą galiu pasakyti,kad vaistai thumbup.gif tik pamatau,kad mano mazgis pradeda sloguoti,iš kart duodu po 5lašiukus du kart į dieną.Šie vaistai mums thumbup.gif tikrai labai padeda.Kam naudoti antibiotikus ,kad galina naudoti žolinius vaistukus thumbup.gif Na jei liga jau rimta,tai Umcaloras jau nepadės schmoll.gif
Atsakyti
gal galit parasyti, kiek kainuoja Umcaloras?

as vakar nusipirkau Influcid tableciu, nes turejom kontakta su sloguojanciu vaikuciu per krikstynas ir duodu sunui paciulpti. sake profilaktiskai galima duoti 2-3 kartus per diena. nors slogos nesimato, bet gal galima dar kokia duoti jam duoti tu tabletyciu? kaip manot? beje, sunui metai ir 5men. be to, viena pazistama sake, kad kai pradejo vaika vesti i darzeli, tai nuolat duodavo tu Influcid tableciu ir nesirgo
Atsakyti
Umcaloras kainuoja apie 17-18 Lt., bet kiekis ten mažas.
Mes duodam jo jei tik pamatom, kad jau nosis užgulus ar sukosti, praeina iš karto. Tik vieną kartą nepadėjo, nes matyt jau buvo vėlu... Dažniausiai geriam 2-3 dienas, po 10 lašiukų 3 kartus per dieną ir to užtenka. Aišku prie to dar visokios naminės gydymo priemonės (daug arbatos "Bronchos", inhaliacijos su eukaliptu, pakaitinam kojytes, įtrinam nugarytę) ir dažniausiai padeda tongue.gif
Atsakyti
aciu vikix uz pasidalinima patirtim. persiskaiciau vaistai.lt apie umckalor ir apie influcid dar karta. tai supratau, kad umckalor daugiau tinka kai kosejama, o kai tik sloga, tai daugiau tinka influcid.... ar teisingai manau?
Atsakyti
mes irgi naudojam Umcalorą, bet iš pradžių poveikio nepajutom ,o pasirodo jog ūmiu ligos periodu reikia duoti ne po 7 lašiukus 3 kart dienoje, o po 20 ir tikrai poveikis buvo thumbup.gif , prieš pusantros savaitės Dominykas pradėjo sloguoti, pradėjo karščiuoti, nu viskas galvoju sirgs ir pradėjau duoti po 20 lašiukų nepatikėsit poveikis:super aišku gėrėm daug skysčių: aviečių, liepžiedžių arbatų.
Atsakyti