Įkraunama...
Įkraunama...

Gresiantis persileidimas

Sveikos mamytes, tiesiog man labai liudna ir noriu pasipasakoti apie tai, kad mane siuo metu ziauriai slegia verysad.gif suzinojau, kad laukiuos 4 savaiciu, taciau tada dar buvo ir tepliojimas..ta pacia diena nuejau pas ginekologe, ji man israse vaistuku, sake but ramiai o jei pradesiu kraujuot i ligonine, taciau nepasake tiksiai nuo ko tas tepinejimas, nes nezinojo matyt unsure.gif po sio vizito kiap ir pradejo tvarkytis mano reikaliukai, taciau po po sav vel pilvo skausmai ir tos tamsios isskyros...nuvaziavai tiesiai i priimamaji...daktaras velgi apziurejo, taciau tepliojimas vis dar neaisku nuo ko, bet pasake kad tai nera gerai....zodziu reikia laukt kol issivystys ta puslyte....neisivaizduojat kaip jauciuos, jauciu kad tuoj isprotesiu...man laikas tarsi sustojo verysad.gif verysad.gif verysad.gif liudna ir baisu...vaikelis laukiamas ir nenoriu kad ivyktu blogiausia, nes sekanti karta bus paranoja pastot........ unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
del persileidimo ankstyvam periode yra labai skirtingu nuomoniu. shalyje, kur dabar gyvenu iki 12 savaites jokie persileidimai nestabdomi, jokiais vaistais. na nebent tai jau ne pirmas persileidimas ir atlikti tyrimai rodo, kad tai ne vaisiaus, o mamos organizmo problema. o shiaip yra laikomasi nuostatos, kad mazhi neshtumai nenutruksta be priezhasties - kazhkas vadinasi su vaisiumi yra negerai, todel stabdydamas tokiu persileidimu gali baigtis apsigimimais arba genetinemis ligomis. gamta, pati gerai zino, koki vaisiu palikti, kokio atsikratyti. naturali atranka.

taip man gydytojas ishaishkino, kai pirmo neshtumo metu prasidejo tepliojimas. po to prasidejo ir persileidimas, nes neshtumas buvo nesivystantis.

o lietuvoje, kiek zinau stabdoma ir mamos po to dazhnai pagimdo sveikus vaikuchius. tai net sunku pasakyti, kaip geriau elgtis.
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2008 04 03, 19:02)
Sveikos mamytes, tiesiog man labai liudna ir noriu pasipasakoti apie tai, kad mane siuo metu ziauriai slegia  verysad.gif  suzinojau, kad laukiuos 4 savaiciu, taciau tada dar buvo ir tepliojimas..ta pacia diena nuejau pas ginekologe, ji man israse vaistuku, sake but ramiai o jei pradesiu kraujuot i ligonine, taciau nepasake tiksiai nuo ko tas tepinejimas, nes nezinojo matyt  unsure.gif  po sio vizito kiap ir pradejo tvarkytis mano reikaliukai, taciau po po sav vel pilvo skausmai ir tos tamsios isskyros...nuvaziavai tiesiai i priimamaji...daktaras velgi apziurejo, taciau tepliojimas vis dar neaisku nuo ko, bet pasake kad tai nera gerai....zodziu reikia laukt kol issivystys ta puslyte....neisivaizduojat kaip jauciuos, jauciu kad tuoj isprotesiu...man laikas tarsi sustojo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif liudna ir baisu...vaikelis laukiamas ir nenoriu kad ivyktu blogiausia, nes sekanti karta bus paranoja pastot........ unsure.gif  verysad.gif

Nelaikas dabar galvoti kaip ten bus jei bus blogai
apsilankyk pas savo gyd ir paprasyk kad padarytu HCG kraujo tyrimus- tokioje ankstyvoje nestumo stadijoje juk labai parodo ar vystosi ar ne.
Laikykis, sekmes thumbup.gif
Atsakyti
Padėkit, Supermamos!! Pasirodžius rudom išskyrom, ginė išrašė duphastoną du kartus i dieną ir magnį. Tačiau pamaudžia pilvą ir išskyros nedingsta verysad.gif g.gif Pas ginę negreit, todėl jei teko gerti duphastoną, kiek tablečių į dieną gerdavot ir ar padėjo? Daugiau gulėti- tai čia kiek? Ačiū

Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2008 04 04, 17:40)
Padėkit, Supermamos!! Pasirodžius rudom išskyrom, ginė išrašė duphastoną du kartus i dieną ir magnį. Tačiau pamaudžia pilvą ir išskyros nedingsta  verysad.gif  g.gif  Pas ginę negreit, todėl jei teko gerti duphastoną, kiek tablečių į dieną gerdavot ir ar padėjo? Daugiau gulėti- tai čia kiek? Ačiū

Sveikute 4u.gif O kiek tau savaitėlių.Dufastonas gerai,dar folinę ar geri ? O gulėt,tai pastoviai, Į tualetą nueini ir vėl į lovytę.Tikėk viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2008 04 04, 17:40)
Padėkit, Supermamos!! Pasirodžius rudom išskyrom, ginė išrašė duphastoną du kartus i dieną ir magnį. Tačiau pamaudžia pilvą ir išskyros nedingsta  verysad.gif  g.gif  Pas ginę negreit, todėl jei teko gerti duphastoną, kiek tablečių į dieną gerdavot ir ar padėjo? Daugiau gulėti- tai čia kiek? Ačiū

Jei labai stipriai teplioji, gali gerti po 2 tabletes, 2 kartus dienoje, siaip iki 12 savaites rekomenduojama po 1x2 dienoje. As geriu po 1x2, pradzioje gulejau pastoviai, dabar kai pagerejo tai iseinu ir grynu oru pakviepuoti. Svarbiausia nesinervink, tai irgi veikia. Ramink save ir savo leliu. Viskas bus gerai. nestuke.gif
Atsakyti
Ačiū jums labai. Man 6-7 sav. Kažkaip nemaloniai pilvo apačią daigo. Pasiskaičiau apie nesivystančius( kad rudos išskyros reiškia gresianty arba nesivytstanty), tai visai liūdna pasidarė. Nežinau kaip yra stipriai ar nestipriai teplioti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darfe: 04 balandžio 2008 - 19:43
QUOTE(Darfe @ 2008 04 04, 20:36)
man 6-7 sav. Kažkaip nemaloniai pilvo apačią daigo. Pasiskaičiau apie nesivystančius( kad rudos išskyros reiškia gresianty arba nesivytstanty), tai visai liūdna pasidarė. Nežinau kaip yra stipriai ar nestipriai teplioti blush2.gif

Stipriai teplioti yra, kai sedi ir jauti kaip bega. Jei nereikia vienkartiniu iklotu, tai vidutiniskai, o jei teplioja tik atsistojus, ar kai nueini i toleta, tai nedaug. Cia as pagal save sprendziu. rolleyes.gif man taip buvo. Laikykis.
Atsakyti
Supratau, bafyte, vadinasi mano tepliojimas nedidelis.
Atsakyti
man tai lyg ir nustojo teplioti, pradejo sveikos isskyros but....labai bijau kad nepasikartotu tepliojimai verysad.gif ir su nekantrumu laukiu penktad, kad suzinociau ar mano puslyte vystosi ar ne nestuke.gif nestuke.gif wub.gif tikiuos viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Darfe @ 2008 04 04, 20:56)
Supratau, bafyte, vadinasi mano tepliojimas nedidelis.

zinok mane ir tepliojo ne tip smarkiau, na bet buvo buvo....ir tikrai labai labai padejo poilsis ir pasigulejimas....
Atsakyti
aciuks.gif ,mergaitės, gulėsiu ir aš .
Atsakyti
QUOTE(bafyte @ 2008 04 04, 19:29)
Jei labai stipriai teplioji, gali gerti po 2 tabletes, 2 kartus dienoje, siaip iki 12 savaites rekomenduojama po 1x2 dienoje. As geriu  po 1x2, pradzioje gulejau pastoviai, dabar kai pagerejo tai iseinu ir grynu oru pakviepuoti. Svarbiausia nesinervink, tai irgi veikia. Ramink save ir savo leliu. Viskas bus gerai. nestuke.gif

Na manau tikslu tableciu kieki per diena, kompetetingas paskirti tik gydytojas, nes duphastonas, nera vitaminas, o vaistas, kuri reikia vartoti nustatytom dozem, o po to ir nutraukti palaipsniui.
Tad klausykite gydytoju, apsiraminkite, ir gulinekit.

P.S. kuo maziau neigiamos info, tuo geriau. Nes tokie dalykai, kaip , kad "mano draugei taip buvo, o man taip, as daryciau taip ir taip..." manau kiekvienas atvejis individualus.
Atsakyti