QUOTE(veren @ 2007 01 21, 12:38)
Skaitau jusu pasisakymus ir negaliu sulaikyti asaru..pries pora sav suzinojau kad laukiaus..sio stebuklo laukiau jau pora metu..negalejau atsidziaugt..po pirmo apsilankymo gydytoja pasake, kad viskas gerai, taciau nuejau pries pora dienu ir viskas buvo kitaip..mano puslyte pailga ir daktare nejaucia vaikucio gyvybes zenklu. Israse DUPHASTONA..geriu po 1 tab kasdien..Po 10d vel eisiu pas daktare ir jei leliukas nepaugs guldys i stacionara issiurbimui..Su baime laukiu tos dienos..vis tikiuos, kad ji apsiriko..gal mano nestumas mazesnis nei ji mano..Mano ciklas visada buvo nereguliarus, tad jei ji sprendzia pagal paskutines menstruacijas, gal blogai apskaiciavo..
Veren, sveikinu suzinojus tokia gera naujiena
Galvociau, kad anksti tau pergyventi jog sirdutes dar nesimato Kitoms mergaitems ji matosi nuo 7 iki 9 savaites. As irgi labai labai pergyvenau kai buvau 6 sav, bet sirdute jau labai puikiai matesi gal 8 sav.
Deja, mano atveju viskas baigesi liudnai 10savaite. Ivyko persileidimas, taciau kaip viena mergaite sake "koks kaifas zinoti, kad gali pastoti"
But optimiste ir bendrauk mintimis su savo zirniuku
Sekmes!