Įkraunama...
Įkraunama...

Gresiantis persileidimas

Pas mane vakar pamate, kad irgi puslyte pailga, bet sirdute jau turim wub.gif Biski gasdina tai, kad maziukas turi per mazai vandenu (pasak daktares), kaip supratau del tos pailgos formos. O nuojauta yra tokia, kad turetu but mergyte (nors laiko dar visai nedaug).
Liniuka1, o pas tave paskui pasidare apvali ta puslyte? Gal pameni mazdaug kada?
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2006 12 21, 15:03)
Pas mane vakar pamate, kad irgi puslyte pailga, bet sirdute jau turim  wub.gif  Biski gasdina tai, kad maziukas turi per mazai vandenu (pasak daktares), kaip supratau del tos pailgos formos. O nuojauta yra tokia, kad turetu but mergyte (nors laiko dar visai nedaug).
Liniuka1, o pas tave paskui pasidare apvali ta puslyte? Gal pameni mazdaug kada?

Man echoskopija dare 6-7 savaite ir tada pasake, kad puslyte pailga. Tada ir ligoninej gulejau, nes truputi kraujavau. Is ligonines paleido pasake, kad neduoda jokiu garantiju verysad.gif O kita echoskopija dare tik 19 savaite, tai as taip ir nezinau, kada ta puslyte suapvalejo smile.gif
Gintute, nepergyvenk, daugiau pagulek ir save pasaugok ir viskas bus gerai. As irgi labai nerimavau, kai suzinojau, bet viskas susitvarke, o rezultatas guli lovytej ir guguoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuka1 @ 2006 12 21, 16:22)
Man echoskopija dare 6-7 savaite ir tada pasake, kad puslyte pailga. Tada ir ligoninej gulejau, nes truputi kraujavau. Is ligonines paleido pasake, kad neduoda jokiu garantiju verysad.gif O kita echoskopija dare tik 19 savaite, tai as taip ir nezinau, kada ta puslyte suapvalejo smile.gif 
Gintute, nepergyvenk, daugiau pagulek ir save pasaugok ir viskas bus gerai. As irgi labai nerimavau, kai suzinojau, bet viskas susitvarke, o rezultatas guli lovytej ir guguoja wub.gif

Dekui Linuka1, bent biski nuraminai, nes tavo rezultatai nuteikia optimistiskai smile.gif Reiks turbut po svenciu daktarytes prasyt biuleteni parasyti, nors ji siule mane i ligonine paguldyt - ant svenciu doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2006 12 21, 16:52)
Dekui Linuka1, bent biski nuraminai, nes tavo rezultatai nuteikia optimistiskai smile.gif Reiks turbut po svenciu daktarytes prasyt biuleteni parasyti, nors ji siule mane i ligonine paguldyt - ant svenciu  doh.gif  smile.gif

Tik jau negulk i ligonine ant svenciu doh.gif Vienas dalykas per sventes gydytojai isvis beveik nesirodo, o antras - gulet gali ir namie, daktarai tokiais atvejais nelabai ka gali padet, o ligonines atmosfera tik slegia.
Atsakyti
Tik namie reikia labai daug valios išgulėti blush2.gif Išbandytas reikalas
Atsakyti
sveikos 4u.gif pas mane irgi gresentis verysad.gif buna tokios isskyros su rudo kraujo priemaisom ant popieriaus doh.gif dare eko:vystosi kolkas gerai,bet kazkas ten atsidalijo g.gif geriu duphastona ir magni.ar buvo kam nors tie atsidalijimai?ir kaip viskas baigesi?
Atsakyti
Apie savo nestuma suzinojau penktadieni... pirmadieni issisiepusi nulekiau i poliklinika pasitikrinti ar viskas gerai... gydytoja tik isgirdusi kad laukiusi pasisuko ir klauisa "ar gimdysite" likau isiziojus nes tokio kl. nesitikejau apziurejusi pareiske kad as kraujuoju...siuntimas i ligonine... visa susinervinusi skambinu vyrui sukraunam daigtus ir i ligonine... ligoninej priimamajam paziuri sesute mano siuntima ir klausia labai kraujuojate... as sedziu nz ka ir sakyt as nekraujuoju... pasirodo buvo ruzavos iskyros kuriu net ruzavom nepavadintum gerai neisiziurejes...na bet tiek to... nusivede i apziura ligoninej...pagulde daryt ehoskopijos...ziurejo ziurejo ir sako 8sav nesivystantis nestumas guliu soke...ka...kas...8sav...negali but...kaip tai nesivystantis...man paaiskino kad puslele yra o pusleleje nera leliuko...reiks daryt isvalyma...truksta zodziu apibudint busena vos pora dienu spejau pasidziaugti savo laime...ir se tau...susigincijau su gydytoja del laiko... pasakiau kad isvalymo nedarysiu...tada ji kazka apie gydytoju komisija...sakau nestumas gal3-4 savaites gal dar per mazas kad matytusi .... zodziu nesuprantu ko ji sieke bet susiraukusi pagulde mane stebet... po 4dienu pasimate leliukas ... ir dar po keliu dienu mane paleido namo su geriausiais palinkejimasi..."tu dar optimistinem nuotaikom negyvenk, dar neaisku kaip tau baigsis"... pilna optimizmo grizau namo tas ju vadinamas kraujavimas nesiliove dar kokias3sav. Poloklinikos gydytoja vis ka pasakydavo pas tave gimda spazmuojasi cia dar kas laimei turejau gera gydytoja pas kuria vaiksciojau privaciai ir visas nestumas vystesi ir augo gerai dabar jau likus men iki gimdymo gulejau ligonineje nes buvau gerokai patinusi...
Nestumo pradzia baisu ir prisiminti... o jei nebuciau tokia psihuota ir nebutu manes pagulde stebet... isvalytu ir ate...
Labiausiai gali sau padet nesinervuodama ir islikdama rami... daugiau ilsekis nekilnok ranku svoriu ir netupinek...viskas bus gerai...ir neklausyk negeru visokiu pasakojimu ... as prisiklausiau per daug ir visa netuma skambinejau gydytojai is baimes kad kas negerai tai man cia biski tempe tai man dar kas...svarbiausia optimizmas ir gera nuotaika... sekmes tau... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki...
Paskaitau ir suprantu,kad ne man vienai taip yra. Pirma karta nuėjau pas gydytoja prieš dvi savaites. Buvau tikra,kad mums jau 8 sav,bet gydytoja mane nustebino.... pasakė,kad mums tik 6 sav,beto vaikas nepakankamai stipriai prisitvirtines... Baisiai išsigandau,nes leliuko labai laukėme...
Išrašė man duphastona ir liepė ateiti po 2 sav. doh.gif
Jaučiuosi gerai,netepliojo nei karto tik jau dvi dienos kaip manęs nepykina...
Todėl neramu.... g.gif
Kažin ar gali taip anksti ir staigiai nustoti pykinti?????
Atsakyti
Sveiki, kiek esu girdejus, gana daznai buna, kad vaisius sunkiau isitvirtina gimdoje, del to ir dufastona israso gerti. cia jau nieko neitakosi, kaip tavo organizmas priima, cia paaiskes iki 12 sav.
o del pykinimo, tai maziau pergyvenk, man paciai kas savaite praeidavo ir vel uzeidavo. taip kad cia labai individualiai.
Sekmes thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau jusu pasisakymus ir negaliu sulaikyti asaru..pries pora sav suzinojau kad laukiaus..sio stebuklo laukiau jau pora metu..negalejau atsidziaugt..po pirmo apsilankymo gydytoja pasake, kad viskas gerai, taciau nuejau pries pora dienu ir viskas buvo kitaip..mano puslyte pailga ir daktare nejaucia vaikucio gyvybes zenklu. Israse DUPHASTONA..geriu po 1 tab kasdien..Po 10d vel eisiu pas daktare ir jei leliukas nepaugs guldys i stacionara issiurbimui..Su baime laukiu tos dienos..vis tikiuos, kad ji apsiriko..gal mano nestumas mazesnis nei ji mano..Mano ciklas visada buvo nereguliarus, tad jei ji sprendzia pagal paskutines menstruacijas, gal blogai apskaiciavo..
Atsakyti
QUOTE(veren @ 2007 01 21, 13:38)
Skaitau jusu pasisakymus ir negaliu sulaikyti asaru..pries pora sav suzinojau kad laukiaus..sio stebuklo laukiau jau pora metu..negalejau atsidziaugt..po pirmo apsilankymo gydytoja pasake, kad viskas gerai, taciau nuejau pries pora dienu ir viskas buvo kitaip..mano puslyte pailga ir daktare nejaucia vaikucio gyvybes zenklu. Israse DUPHASTONA..geriu po 1 tab kasdien..Po 10d vel eisiu pas daktare ir jei leliukas nepaugs guldys i stacionara issiurbimui..Su baime laukiu tos dienos..vis tikiuos, kad ji apsiriko..gal mano nestumas mazesnis nei ji mano..Mano ciklas visada buvo nereguliarus, tad jei ji sprendzia pagal paskutines menstruacijas, gal blogai apskaiciavo..

Oi sėkmės, kad tik viskas būtų gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2007 01 15, 19:48)
Sveiki, kiek esu girdejus, gana daznai buna, kad vaisius sunkiau isitvirtina gimdoje, del to ir dufastona israso gerti. cia jau nieko neitakosi, kaip tavo organizmas priima, cia paaiskes iki 12 sav.
o del pykinimo, tai maziau pergyvenk, man paciai kas savaite praeidavo ir vel uzeidavo. taip kad cia labai individualiai.
Sekmes  thumbup.gif

turbut del to ir buna tie persileidimai,kad leliukas netvirtai isitvirtina.Man po pirmo nesekmingo israse pagert duphastona,kad paruost vaisiui patalelius,kad tvirciau isikibtu sekanti karta.Manau tai pades ,o kaip jus manote,ar kuri gerete duphastona del sios priezasties g.gif
Atsakyti