Įkraunama...
Įkraunama...

Gresiantis persileidimas

QUOTE(Oksanocka @ 2010 04 30, 22:40)
Dar nezinojau, kad esu nestuke.gif  , man vis maude pilvo apacia. Paskui suzinojau apie nestuma. Mane i ligonine del gresencio pagulde ne iskarto, dar savaitele pavaiksciojau. Dabar maudzia kai pavargstu. Stengiuosi daug ilsetis, bet tada vyras priekaistauja, kad nieko neveikiu, nesupranta, kad greit pavargstu verysad.gif

tai tu jam paaiskink kad tau gresentis... jei nori leliuko tai tegul palepina ir leidze paguleti ilgiau nei jis iprates matyti. oi kaip nemegstu tokiu vyru. drauges vyras irgi taip elgesi bet kaip pradejau rekti ant jo ir aiskinau kad netures vaiko jei cia dar isikalines tai zinok pasikeite... pradejo lepinti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pries kelias dienas suzinojau, kad esu nestuke.gif. Pastoviai maudzia pilvo apacia kaip pries mm., duria sonus schmoll.gif gine sake, kad gali buti gresiantis persileidimas, skyre magnio, vitamino e, folines rugsties. taip pat geriu duphaston nuo 16 CD, nes man buvo nustatytas geltonkunio nepakankamumas. taip pat visa laika guliu ir taip ruosiuosi ilsetis visa savaite, nes noriu, kad zirniukas isitvirtintu
Atsakyti
sveikutes 4u.gif as nuo penktadienio suzinojau kad esu nescia ir kaip tik nuo to pacio penktadienio pradejo teplioti...iskart prisirasiau pas daktare ir ta pacia diena net patekau, paziurejo, pasveikino bet sake stebeti del tepliojimo, priskyre tyrimus, siandien vel buvau pas ginekologe, paziurejo, patikrino, tyrimai rodo gerai, taip sake, del tepliojimo, pasake kad gresiantis, israse duphaston ir isleido namo... sekancius tyrimus ir profilaktiskai viska pasitikrinti uzrase rugpjucio pabaigoje, rugsejo pradioje, ekoskopija taip pat tik rugseji unsure.gif ... Tai man dabar sedeti ir laukti? ir tik tiketi kad viskas bus gerai? as kazko nesuprantu, kai daktarai pasako, kad gresia ir nic niekuo nedaro verysad.gif man baisu, nenoriu netekti savo klecko............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ign@siux: 27 liepos 2010 - 10:32
QUOTE(ign@siux @ 2010 07 27, 11:30)
sveikutes 4u.gif as nuo penktadienio suzinojau kad esu nescia ir kaip tik nuo to pacio penktadienio pradejo teplioti...iskart prisirasiau pas daktare ir ta pacia diena net patekau, paziurejo, pasveikino bet sake stebeti del tepliojimo, priskyre tyrimus, siandien vel buvau pas ginekologe, paziurejo, patikrino, tyrimai rodo gerai, taip sake, del tepliojimo, pasake kad gresiantis, israse duphaston ir isleido namo... sekancius tyrimus ir profilaktiskai viska pasitikrinti uzrase rugpjucio pabaigoje, rugsejo pradioje, ekoskopija taip pat tik rugseji unsure.gif ... Tai man dabar sedeti ir laukti? ir tik tiketi kad viskas bus gerai? as kazko nesuprantu, kai daktarai pasako, kad gresia ir nic niekuo nedaro verysad.gif man baisu, nenoriu netekti savo klecko............

sveika, butinai gerk duphastona, nes jis padeda islaikyti nestuma. manau, kad tepliojimas po keliu dienu geriant duphaston turetu praeiti. man gine rekomendavo papildomai gerti vitamino E, foline rugsti ir magnesium diasporal 300 (jeigu maudzia pilva). taip pat reikia ilsetis, daugiau gulek, stenkis isvengti bet kokio streso. sekmes, tikiuosi, kad tavo mazyliui viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2010 07 27, 10:30)

zinau, kad labai neramu, pati pragulejau ligonineje 2 savaites, kai pasirode kraujas, buvo man 10 savaiciu tuomet...O siaip nieko is tikruju gydytojai negali padeti, kai as kalbejau su savo gydytoja ji man pasake, kad gamta yra protingesne uz medikus, ir viska ji sudelioja kaip turi buti, sako mes bejegiai, iki 20 savaites, jie isvis negali niekuo padeti, tiesiog lovos rezimas, daug ilsekis, semkis teigiamu emociju, glostyk savo pilvuka ir tikek kad viskas bus gerai mirksiukas.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos.man 9 nestumo savaite,ir pas mane yra atsisloksnevimas,kiek as suprantu placentos.Ir labai bijau,kaip manote ar imanoma toki nestuma issaugoti,tepliojimu jokiu nera,tik daznai pamaudzia desini sona.Gal kam teko panasiai isgyventi?
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 09 18, 11:54)
Sveikos.man 9 nestumo savaite,ir pas mane yra atsisloksnevimas,kiek as suprantu placentos.Ir labai bijau,kaip manote ar imanoma toki nestuma issaugoti,tepliojimu jokiu nera,tik daznai pamaudzia desini sona.Gal kam teko panasiai isgyventi?

Greiciausiai tau dabar atsisluoksnuoja gimdos gleivine, nes placenta susiformuos apie 12 sav. o galutinai savo darba perims iki 16-17 sav.
Man taip buvo..is pradziu kraujavau del atsisluoksniavusios gleivines..tada dar veliau atsoko placenta ir susidare hematoma..Kraujuoti nustojau apie 20 sav..Gulejau visa nestuma. Dabar jau varineju, nes pasiekem 34 savaite thumbup.gif
Linkiu tau didziausios sekmes ir tikek, kad viskas turi buti gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2010 09 18, 12:08)
Greiciausiai tau dabar atsisluoksnuoja gimdos gleivine, nes placenta susiformuos apie 12 sav. o galutinai savo darba perims iki 16-17 sav.
Man taip buvo..is pradziu kraujavau del atsisluoksniavusios gleivines..tada dar veliau atsoko placenta ir susidare hematoma..Kraujuoti nustojau apie 20 sav..Gulejau visa nestuma. Dabar jau varineju, nes pasiekem 34 savaite  thumbup.gif
Linkiu tau didziausios sekmes ir tikek, kad viskas turi buti gerai.  4u.gif

Begalo tau dekoju uz nuraminima 4u.gif tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Mane buvo pagulde i ligonine 20 savaiciu... Apspaustas vaisius, per mazai vandenu... Nors pati jauciausi gerai... Nieko konretaus apie pasekmes. Nusiunte i Kauna. Sako: "nu tai ka, gresiantis?"... Vos soko negavau... Bet apziurejo, liepe ilsetis ir pasake, kad mano daktare perdaug pergyvena, nes viskas gerai biggrin.gif Turiu laiminga ir sveika suneli smile.gif
mamytes klausykit daugiau ka sako sirdis, o ne daktarai... man ta nervu savaite ir islietos asaros maniau labiau pakenkti galejo..
Atsakyti
Sveikos. Noriu papasakot savo istorija. Iki siol su nestumu viskas buvo gerai, bet pries 3 dienas vakare pasirode kraujo, ir net nezinau tiksliai, ar kraujas, nes labai tamsiai rudos isskyros. Susisiekiau su savo gydytoja kita diena, nes baisiai issigandau, emiau itarineti negimdini nestuma (ultragarso iki tol dar nedare), tai sekancia diena padare ultragarsa, rado maza puslyte gimdos virsuje (kaip supratau, su kudikiu viskas gerai,nustate 5 sav. 5 dienas), israse duphaston. gryzau namo laiminga, bet sekancia diena eme vis labiau skaudeti pilvo apacia, nakti beveik nemiegojau. vel skambinau gydytojai, liepe vaistus gert 3 kartus per diena, ir nutare, kad jei nepraeis, bus persileidimas. bet man keista, kad vos pries kelias dienas kiausinelis buvo savo vietoj, nors jau kraujavau, be to keista, kodel tos isskyros tokios rudos, tarsi paskutine menesiniu diena.
NOREJAU PAKLAUSTI PATYRUSIU PERSILEIDIMA, AR KRAUJAS BUVO SVIESUS, AR TAMSUS, O GALBUT VISOM BUNA SKIRTINGAI?
dekoju uz atsakyma, nes dabar jauciuosi visiskai sutrikus, vis dar negaliu sutikti, kad man tikrai gresiantis. gal kazkokia kitokia moteriska problema uzpuole...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JustinaKind: 05 gruodžio 2010 - 16:06
QUOTE(JustinaKind @ 2010 12 05, 17:01)
NOREJAU PAKLAUSTI PATYRUSIU PERSILEIDIMA, AR KRAUJAS BUVO SVIESUS, AR TAMSUS, O GALBUT VISOM BUNA SKIRTINGAI?

man viskas labai greit ivyko. Anksti ryte pradejo teplioti tamsiom isskyrom, diena lyg ir svaru buvo, vakaropo vel patepliojo tamsiai ir veliau jau rimtas kraujavimas su skausmas prasidejo...tada jau buvo aisku kad viskas verysad.gif persileidau ankti, vos sestai savaitelei prasidejus.
na bet tau tikekimes viskas bus gerai. Linkiu, kad zirniukas butu tvirtas, stiprus ir sveikas 4u.gif stenkis galvoti pozityviai, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Vakar grizom is ligonines su vyru, bet tik dviese, musu trecias isskrido i dangu. sad.gif
Dekui uz palaikyma, linkiu Jums, kad problemos issisprestu ir gimtu sveiki vaikuciai.
Atsakyti