QUOTE(celesta @ 2008 03 25, 19:54)
tik stebuklas išgelbėjo mane nuo persileidimo, 7 savaičių man prasidėjo toks kraujavimas, kad daktarė tiesiai šviesiai pasakė - ruoškis ryte valymui, vilties nebėra, aišku prieš tai suleido kraujavimą stabdančių vaistų.
Aš tai nesuprantu kur jūs tokių ligoninių randat, kad jums leidžia vaistus tokiame mažame neštume? Aš turiu tris persileidimus, visi 7 sav., ir ligoninėn tik šiaip guldydvao kad gulėčiau, jokių kraujavimą stabdančių vaistų ir pan. nebūdavo Čia gal tik nuo 2009 metų tokia ligoninių nuostata, kad nestbadom mažų nėštumų, mažiau bus vargo...
Aš prieš pirmą persileidimą bandžiau stabdyt kraujavimą duhastonu, bet nepadėjo, tik paskatino...Prieš antrą persileidimą sąmoningai negėriau jokių vaistų, norėjau natūralios atrankos, kad jei nelemta, tai nelemta. Nebuvo lemta....Dabar va su trečiu persileidimu progesteroną gėriau nuo pat pirmos pastojimo dienos, ir vistiek persileidau...
Taigi, savo kailiu įsitikinau, kad jei nelemta, tai ar gersit vaistus, ar ne, įvyks kaip lemta...
Papildyta:
QUOTE(Airida Jenko @ 2009 11 13, 23:30)
...dare echo sake labai mazai vilciu kad isgyvens, man jau sake kad tipo 95% kad persileisiu vel. ir visi daktarai ta paty kalbejo jokiu vilciu nedave, nu ka mes su vyru galvojom vaziuosim tirsimes kame cia bedos, bet kraujavimas mazejo mazejo dare vel echo ir trys daktres ziurejo ir negallejo patiketi kad mano ta puslyte taisosi, jos sake kad cia tai stebuklas ir siuo metu man kaip tik siandien 17sav. ir nuo pirmadienio pradesiu dirbti, nes nebegaliu isedeti namuose ir taip leliui viskas gerai vystosi normaliai ir tikiuosi kad viskas bus gerai
va čia tai stebuklų stebuklas Labai džiugu skaityt tokias istorijas