Sveikos Norejau paklausti del to tepliojimo - o ar cia labai jums visoms tepliojo? Nes nezinau kaip pavadinti tai, kas man yra Nestumas - pati pradzia, kokios 4 svaites. I rnet nezinau, ar tai galima pavadinti tepliojimu, bet... nu isskyros nera visai baltos... Bet jauciuosi tai Ar buna taip? Nors dabar pagal viska lyg i9r turetu buti menesines, tai esu skaiciusi, kad taip buna per tas dienas, kai budavo menesines Kaip jums buvo? Ar yra kokios patirties? Buciau baisiai dekinga, nes turiu siandien isvaziuoti i komadiruote ir nezinau ar cia vaziuoti, ar pas gydytoja lekti...
QUOTE(Crazy Daisy @ 2006 11 30, 17:01)
Sveikos Norejau paklausti del to tepliojimo - o ar cia labai jums visoms tepliojo? Nes nezinau kaip pavadinti tai, kas man yra Nestumas - pati pradzia, kokios 4 svaites. I rnet nezinau, ar tai galima pavadinti tepliojimu, bet... nu isskyros nera visai baltos... Bet jauciuosi tai Ar buna taip? Nors dabar pagal viska lyg i9r turetu buti menesines, tai esu skaiciusi, kad taip buna per tas dienas, kai budavo menesines Kaip jums buvo? Ar yra kokios patirties? Buciau baisiai dekinga, nes turiu siandien isvaziuoti i komadiruote ir nezinau ar cia vaziuoti, ar pas gydytoja lekti...
Pirmiausiai, tai pasitikrink, ar tebejauti požymius.. Man asmeniškai tepliojimas reiškė persileidimą Dar neparašei kiek laiko jau tau teplioja?? Ar nesijauti taip, kaip prieš mmm?? Bet kokiu atvėju, aš su savo patirtim, tai pirmu reisu lėkčiau pas gydytoją, ypač, jei ketini kažkur važiuoti, jei gręsia persileidimas- būtina gulėti..verčiau nerizikuok, kad netektų gailėtis
QUOTE(žvarba @ 2006 11 30, 17:17)
Pirmiausiai, tai pasitikrink, ar tebejauti požymius.. Man asmeniškai tepliojimas reiškė persileidimą Dar neparašei kiek laiko jau tau teplioja?? Ar nesijauti taip, kaip prieš mmm?? Bet kokiu atvėju, aš su savo patirtim, tai pirmu reisu lėkčiau pas gydytoją, ypač, jei ketini kažkur važiuoti, jei gręsia persileidimas- būtina gulėti..verčiau nerizikuok, kad netektų gailėtis
Pozymius jauciu. Jauciuosi super... Teplioja kiek dienu? Nu net nezinau ar teplioja, ar as cia panikuoju... Taip einant i tualeta kartais lyg ir atrodo kad ant balto popieriaus kazkas matosi Dieve dieve... Net nezinau ka daryt...
QUOTE(Crazy Daisy @ 2006 11 30, 16:39)
Pozymius jauciu. Jauciuosi super... Teplioja kiek dienu? Nu net nezinau ar teplioja, ar as cia panikuoju... Taip einant i tualeta kartais lyg ir atrodo kad ant balto popieriaus kazkas matosi Dieve dieve... Net nezinau ka daryt...
man pirma būdavo tokios tamsesnės išskyros po kiek laiko patamsėjo ir paguldė į ligonine,pirmus du kartus nepavyko neštumo išsaugoti net medikams,o trečias neštumas sėkmingas-gimė berniukas.
Manau atidėk visas komandiruotes ir lėk pas daktarus.
QUOTE(VILGRA @ 2006 11 30, 17:56)
man pirma būdavo tokios tamsesnės išskyros po kiek laiko patamsėjo ir paguldė į ligonine,pirmus du kartus nepavyko neštumo išsaugoti net medikams,o trečias neštumas sėkmingas-gimė berniukas.
Pritariu 100 proc. reik rinktis pioritetus
QUOTE(Crazy Daisy @ 2006 11 30, 17:01)
Net negalvok tik pas gydytoja lek,
Svarbiausia - kuo maziau jaudintis. Mano pirmi du nestumai buvo nesivystantys, kai pastojau trecia karta, pasakiau sau: kaip bus - taip... Teko ir ligoninej praguleti, ir nuo 6-os sav. nedarbinguma iki pat dekreto aptureti Ir DUPHASTONA po 4 tabl./diena iki 19 sav pagerti... Kazkaip nesinervinau ir sakiau sau, kad turbut toks jau likimas (nors giliai sirdyje labai labai jaudinausi...). Ir kuo daugiau ramybes...
Ilsekis, gulek, nieko nekilnok ir issiauginsi sau leliuka
Ilsekis, gulek, nieko nekilnok ir issiauginsi sau leliuka
Sveikos mamytes Spejau viska - ir pas gydytoja nulekti (ji pasake, kad viskas tvarkoj, ir, pasirodo, panikuoju be reikalo), ir i komandiruote nulekti
Dabar jau visa patenkinta namie Aciu Jums uz rupesteli :* Ir sekmes visoms!
QUOTE(Crazy Daisy @ 2006 12 04, 12:16)
Sveikos mamytes Spejau viska - ir pas gydytoja nulekti (ji pasake, kad viskas tvarkoj, ir, pasirodo, panikuoju be reikalo), ir i komandiruote nulekti
smagu, kad viskas gerai
Kai tik man darė pirmąjį echo (6 sav.), tai puslytė irgi buvo pailga, nors daktarė sakė kad turi būti apvali.. ir aš pergyvenau dėl to, bet nėštumas iki 24 savaitės ėjosi sklandžiai nei tepliojimų, nieko, o paskui kai prasidėjo, tai ligoninės, gulimas režimas, bet tikrai ne dėl to, kad pradžioj puslytė buvo pailga..
Man taip pat atrodė, kad pastoviai matydavau ant popieriaus kažką ne taip Manau kad čia nuo didelio nerimo paranoja prasideda
Džiugu, kad viskas gerai
Kaip žiūriu, po sunkių nėštumų tikrai vien berniukai
QUOTE(Crazy Daisy @ 2006 11 30, 15:39)
Man taip pat atrodė, kad pastoviai matydavau ant popieriaus kažką ne taip Manau kad čia nuo didelio nerimo paranoja prasideda
QUOTE(Crazy Daisy @ 2006 12 04, 10:16)
Džiugu, kad viskas gerai
QUOTE(smileja @ 2006 12 04, 19:22)
O čia yra racijos... berniukai vystosi priešiškoje jiems (moteriškoje) aplinkoje, būtų idealu, kad juos gimdytų vyrai , nes mamos organizmas visada priešinasi vyr lyties mažylio invazijai Va kodėl berniukai silpnesni gimsta ir mažame amžiuje jų mirtingumas didesnis