man buvo ir gresiantis persileidimas , ir gresiantis prieslaikinis gimdymas nuo sesto menesio ! isnesiojau beveik iki galo, cezari padare biski anksciau..
na zodziu ilsekis, nepersistenk, ka cia pasakyt...
as tai debile buvau, aciu d viskas ok baigesi, bet guleti ir saugotis as nemokejau, kraustemes, tampiau baldus.. kazkaip nesuvokiau tos padeties rimtumo..
sekmes
QUOTE(farinelli @ 2009 10 21, 22:03)
Sveikos mamytes...
Siandien suzinojau jog laukiuosi
bet visa dziaugsma ,,numuse'' kai ginekologe pasake,kad man gresiantis persileidimas i ligonine siule,bet deja atsisakiau,nes namuose auginu metu laiko mazyli...israse gerti 5 tabletes magni...desiu pastangas kuo maziau kilnoti mazoji..nepervarkti... Ar kam buvo taip nutike? kaip bandete issaugoti savo ? ar daznai gresiantys baigiasi persileidimais? prasau padekite man
Siandien suzinojau jog laukiuosi
bet visa dziaugsma ,,numuse'' kai ginekologe pasake,kad man gresiantis persileidimas i ligonine siule,bet deja atsisakiau,nes namuose auginu metu laiko mazyli...israse gerti 5 tabletes magni...desiu pastangas kuo maziau kilnoti mazoji..nepervarkti... Ar kam buvo taip nutike? kaip bandete issaugoti savo ? ar daznai gresiantys baigiasi persileidimais? prasau padekite man
MAN savaite laiko tepliojo kraujingom rusvom isskyrom, pasispazmaves vaikas buvo, buvo gresiantis persileidimas, bet pakolkas praejo, dabar mum 11sav. svarbu nieko nekilnot ir gulet, o viastu tai man nedave net kai kraujavau, nebent tau daugiau laiko, tai del to israse duphastona. Nemanau kad pades tau tas maziau pavargti, turi gulet savaite tai tikrai ir nelipt is lovos, jei nori nepersileisti.
sveikos mergaitem mums 4 savaites irgi gresiantis daktare israse dufastono 2 kartus per diena nes tepa ir pilvo apacia paskauda. man lengviau mama mano atvaziavo padeda man tai nieko neveikiu seziu guliu ramei. viskas bus gerai svarbiausai saugot save ir tik teigiamos emocijos sekmes
Mielosios mamytes, mano mama visa nestumo su manimi laikotarpi gere sparagu nuovira http://www.rojaussod...is/sparagas.jpg va tokiu, jai patare viena bobulyte sena sena... Jei ne sis augalelis, nei manes, nei mamos mano nebutu. Sis augalas labai stiprina gimda, nezinau nei kaip nei kodel, bet stiprina
Pabandykit, pakenkt nepakenks, bet padeti gali (o as esu isitikinus kad pades)
Sekmes saugant pipiriukus
Pabandykit, pakenkt nepakenks, bet padeti gali (o as esu isitikinus kad pades)
Sekmes saugant pipiriukus
As irgi pirmas 12 sav. sunkiai pergyvenau... Kas 2 savaites kraujingos isskyros.... Svarbiausia daug guleti. Iki 12 sav. dar rekomendavo gerti E vitamina 100 ml (atrodo tokia gramatura, tik labai sunku rasti, nes vaistinese beveik visur 200 ml.)
Man su dukryte iki pat gimdymo buvo gresiantis persileidimas, paskui gresiantis priešlaikinis gimdymas ir iki pat galo visokie gresiantys...
Pačioje pradžioje tokių kaip ir ypatingų vaistų nėra- daugiau poilsio, ramybės, magnis (nors čia irgi įdomiai- vieni medikai sako, kad padeda, kiti kad ne, bet man padėdavo), dar rašo duphaston o šiaip pamąsčiau nelabai LT kam ir rūpi tokie maži nėštumai....aš tai norėjau, kad mane pirmoms savaitė paguldytų į ligoninęs, nes ten būčoau jautusis saugi, bet man atsakė- koks čia nėštumas, 7 savaitės- čia visiškas niekis, nieko dar ten nėra ir čia išsilavinusio mediko žodžiai...
Šiaip susidariau vaizdą, kad sunku pagalbos prisišaukti, tiesiog pati turi saugotis ir kaip bus, taip....skaudi, bet tiesa...
Pačioje pradžioje tokių kaip ir ypatingų vaistų nėra- daugiau poilsio, ramybės, magnis (nors čia irgi įdomiai- vieni medikai sako, kad padeda, kiti kad ne, bet man padėdavo), dar rašo duphaston o šiaip pamąsčiau nelabai LT kam ir rūpi tokie maži nėštumai....aš tai norėjau, kad mane pirmoms savaitė paguldytų į ligoninęs, nes ten būčoau jautusis saugi, bet man atsakė- koks čia nėštumas, 7 savaitės- čia visiškas niekis, nieko dar ten nėra ir čia išsilavinusio mediko žodžiai...
Šiaip susidariau vaizdą, kad sunku pagalbos prisišaukti, tiesiog pati turi saugotis ir kaip bus, taip....skaudi, bet tiesa...
man gresiantis persileidimas buvo 5 sav. pradejau teolioti tai pati susikroviau daiktus ir nuvaziavau i ligonine. buvau pasiruosus blogiausiam nes pries 3 men man buvo daryta abrazija del nesivystancio nestumo. pati geriau foline rugsti ir vitamina E (jis stiprina gimta ir padada daugintis vaisiaus lastelems (taip isaiskino drauge kuri baigus akuserija)) pilvo maudenima as jauciu pastoviai ir niekas man magnio neisrase. ligoninej pragulejau virs savaites mate kad pusliukas auga paleido namo.
laikykites mergytes tikejimas musu viltis
laikykites mergytes tikejimas musu viltis
Papasakosiu ir as savo istorija padrasinimui
Pries metus turejau jau persileidima, o del ko ivyko - neaisku
Kai tik suzinojau kad vel laukiuosi labai apsidziaugiau, o po poros dienu pasirode rusvos isskyros diagnoze - gresiantis persileidimas ir vel...
Taciau si karta labai bijojau netekti savo zirniuko ir jau buvau prisiskaicius kaip reikia elgtis tad kai gine pasake, kad nieko cia nepadarysi ir gamta pati daro atranka paprasiau duphastono ir sakiau duok biuleteni greiciau nes gulesiu namuose o ji sako, kad dar ne vienai gulejimas nestumo neissaugojo Fuui niekada pas ja daugiau nejau
Geriau Duphastona, magni Diasporal ir gulejau gulejau Visa menesi... kas savaite pas gine, ziurejom ekoskopu ir stebejom kaip auga mano zirnis dabar mums jau daug laiko ir zirnis pavirto pupa
Tad mergaites saugokite save, nes jei pati nepasisaugosi - niekas uz jus to nepadarys! tikiu kad jei buciau vaiksciojus i darba ir gyvenus iprasta gyvenima buciau neisaugojus nestumo
Kai tik suzinojau kad vel laukiuosi labai apsidziaugiau, o po poros dienu pasirode rusvos isskyros diagnoze - gresiantis persileidimas ir vel...
Taciau si karta labai bijojau netekti savo zirniuko ir jau buvau prisiskaicius kaip reikia elgtis tad kai gine pasake, kad nieko cia nepadarysi ir gamta pati daro atranka paprasiau duphastono ir sakiau duok biuleteni greiciau nes gulesiu namuose o ji sako, kad dar ne vienai gulejimas nestumo neissaugojo Fuui niekada pas ja daugiau nejau
Geriau Duphastona, magni Diasporal ir gulejau gulejau Visa menesi... kas savaite pas gine, ziurejom ekoskopu ir stebejom kaip auga mano zirnis dabar mums jau daug laiko ir zirnis pavirto pupa
Tad mergaites saugokite save, nes jei pati nepasisaugosi - niekas uz jus to nepadarys! tikiu kad jei buciau vaiksciojus i darba ir gyvenus iprasta gyvenima buciau neisaugojus nestumo
QUOTE(Linute:) @ 2009 11 08, 21:40)
Papasakosiu ir as savo istorija padrasinimui
man labai keista kad moteris ginekologe pasake kad gamta daro atranka... kai man buvo gresiantis tai apziurinejo vyrai ginekologai ir tokius dalykus sake kad ar saugosies ar ne kaip lemta taip bus.... sako kad persileidimai buna jei kazkas negerai buna...taip gamta atrenka kad nereiktu auginti ligoniu.... kaip man taip pasake tai kazkaip labai negraziai skambejo.... o moteris sake kad tik ranku nekilociau netupineciau .....tai issaukia gresianti persileidima..... is dalies teisybe kad gamta atrenka, tik vat kaip taip grubiai pasako kazkaip nelabai malonu gideti..... reikia saugotis.....
Merginos, tikrai labai daug tiesos zodziuose, kad gamta atrenka stipriausius . Kaip ziauriai tai beskambetu-tokia realybe. Saugokit save, ilsekites, nepersitempkite, nestresuokite ir viskas bus gerai.
QUOTE(azi @ 2009 11 09, 15:14)
Merginos, tikrai labai daug tiesos zodziuose, kad gamta atrenka stipriausius . Kaip ziauriai tai beskambetu-tokia realybe. Saugokit save, ilsekites, nepersitempkite, nestresuokite ir viskas bus gerai.
Na ne visai teisingas tas pasisakymas juk kartais buna kazkas negerai ne su leliuku o su pacia mama, gali pvz. trukti hormonu juk kitos visa nestuma isvaiksto su gresianciu ir pagimdo grazius ir sveikus vaikucius
Sveikos
O mano istorija tokia - apsisprendėm su vyru, kad norim antro leliuko (pirmąjai jau greit trys metukai).
Per ovuliaciją nesisaugojom.
Po to išbrinko krūtinė, užsinorėjau išskirtinio patiekalo (taip buvo, kai pirmą kartą pastojau). Atrodo, kaip ir nėščia. Nors dar labai nedaug laiko praėjo.
Kas rytą darau trumpą mankštelę iš kelių efektyvių pratimų. Ir antradienį per tą savo mankštelę pasitempiau
Šiandien jau trečia diena kaip skauda pilvo apačią. Pilvas nerealiai išsipūtė Nieko negaliu apsivilkti, nes visi rūbai spaudžia. Po pietų vos grįžau į darbą. Šiandie ryte pasidariau testą - nesuprasi - lyg ir yra silpna antra juostelė. Bet gal jau čia man vaidentis pradėjo
Užsirašiau pas gydytoją. Bet tik trčiadieniui Jei ryt vėl prastai jausiuos, gal reiks be eils važiuoti į polikliniką.
Beje, pirmas nėštumas irgi nelengvas buvo. Gal nebuvo sunkus, bet į kiekvieną smulkmeną labai reagavau
Jei iš tiesų lukiuosi - nenoriu prarasti kūdikėlio
O mano istorija tokia - apsisprendėm su vyru, kad norim antro leliuko (pirmąjai jau greit trys metukai).
Per ovuliaciją nesisaugojom.
Po to išbrinko krūtinė, užsinorėjau išskirtinio patiekalo (taip buvo, kai pirmą kartą pastojau). Atrodo, kaip ir nėščia. Nors dar labai nedaug laiko praėjo.
Kas rytą darau trumpą mankštelę iš kelių efektyvių pratimų. Ir antradienį per tą savo mankštelę pasitempiau
Šiandien jau trečia diena kaip skauda pilvo apačią. Pilvas nerealiai išsipūtė Nieko negaliu apsivilkti, nes visi rūbai spaudžia. Po pietų vos grįžau į darbą. Šiandie ryte pasidariau testą - nesuprasi - lyg ir yra silpna antra juostelė. Bet gal jau čia man vaidentis pradėjo
Užsirašiau pas gydytoją. Bet tik trčiadieniui Jei ryt vėl prastai jausiuos, gal reiks be eils važiuoti į polikliniką.
Beje, pirmas nėštumas irgi nelengvas buvo. Gal nebuvo sunkus, bet į kiekvieną smulkmeną labai reagavau
Jei iš tiesų lukiuosi - nenoriu prarasti kūdikėlio