Įkraunama...
Įkraunama...

Gresiantis persileidimas

QUOTE(sindirela @ 2009 09 08, 15:19)
jo tu teisi, nuo gydytojos daug kas priklauso, kiek teko pasiskaityti ir is patirties zinau, kitom net dufatono neisraso liepe tik guleti, na geriausiu atveju israso magnio, bet zinau tepliojimas ir kraujavimas biskis skiriasi.Kai templioja tai tikrai su gulimu rezimu ir vaistais gali leliu issaugoti, bet kraujavimas tai nejuokas, velgi is kitos puses gamta daro atranka ir pries gamta nepakovosi. Bet vat man neramu kad jei yra gresiantis vadinasi nera viskas gerai, grechene o tu dirbi?

Ne, nedirbu, man gyd. dave biuleteni, ir ko gero turesiu ji iki pat dekreto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretchene: 12 rugsėjo 2009 - 16:28
Sveikos mamytes...
Siandien suzinojau jog laukiuosi nestuke.gif wub.gif
bet visa dziaugsma ,,numuse'' kai ginekologe pasake,kad man gresiantis persileidimas verysad.gif i ligonine siule,bet deja atsisakiau,nes namuose auginu metu laiko mazyli...israse gerti 5 tabletes magni...desiu pastangas kuo maziau kilnoti mazoji..nepervarkti... unsure.gif Ar kam buvo taip nutike? kaip bandete issaugoti savo 2.gif ? ar daznai gresiantys baigiasi persileidimais? unsure.gif prasau padekite man angel_sadangel.gif
Atsakyti
nu negi niekas neturi ka patarti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(farinelli @ 2009 10 21, 23:03)
Sveikos mamytes...
Siandien suzinojau jog laukiuosi nestuke.gif  wub.gif
bet visa dziaugsma ,,numuse'' kai ginekologe pasake,kad man gresiantis persileidimas  verysad.gif  i ligonine siule,bet deja atsisakiau,nes namuose auginu metu laiko mazyli...israse gerti 5 tabletes magni...desiu pastangas kuo maziau kilnoti mazoji..nepervarkti... unsure.gif  Ar kam buvo taip nutike? kaip bandete issaugoti savo  2.gif  ? ar daznai gresiantys baigiasi persileidimais? unsure.gif  prasau padekite man angel_sadangel.gif

Sveika 4u.gif Kuom ji motyvavo ta gresianti. Kas tau darosi papasakok. Kodel dufastono neisrase ,ar tyrimu HCG darytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(farinelli @ 2009 10 21, 22:03)
Sveikos mamytes...
bet visa dziaugsma ,,numuse'' kai ginekologe pasake,kad man gresiantis persileidimas  verysad.gif  i ligonine siule,bet deja atsisakiau,nes namuose auginu metu laiko mazyli...israse gerti 5 tabletes magni...desiu pastangas kuo maziau kilnoti mazoji..nepervarkti... unsure.gif  Ar kam buvo taip nutike? kaip bandete issaugoti savo  2.gif  ? ar daznai gresiantys baigiasi persileidimais? unsure.gif  prasau padekite man angel_sadangel.gif

O kodel tau nustate gresianti? Ar tau yra kokie skausmai? Ar dare echo?

Man yra gresiantis, bet man pastoviai duria desini sona. Kai paziurejo echo - pamate, kad puslyte yra neapvali, o pailga verysad.gif israse duphastona ir patare ji gerti iki 14 sav., na nebent visiskai baigsis skausmai. Taigi geriu ir kiek imanoma stengiuosi nepervargti, bet kai maziukas vaikas namie tai nera taip paprasta doh.gif
Bandau save raminti ir nuteikti, kad pavyks issaugoti si zirniuka ax.gif

Keista, kad tau neisrase duphastono g.gif o kaip ta gine, ar gera gydytoja, gal dar pabandyk pas kita nueiti - antra nuomone isgirsti 4u.gif
Atsakyti
man irgi paise gresianti, kai tuo tarpu skundu 0, sveikata liuks... ir kodel tik 5 tabletes?nelabai aisku nuo ko cia tau, is kur zino?ar pati skundeisi, ar dare echo ir pamate?kiek tavo nestuke.gif laiko?
tikrai nevisada gresiantys baigiasi persileidimu, del to ir gresiantis.
Atsakyti
QUOTE(braske22 @ 2009 10 22, 14:34)
O kodel tau nustate gresianti? Ar tau yra kokie skausmai? Ar dare echo?

Man yra gresiantis, bet man pastoviai duria desini sona. Kai paziurejo echo - pamate, kad puslyte yra neapvali, o pailga verysad.gif  israse duphastona ir patare ji gerti iki 14 sav., na nebent visiskai baigsis skausmai. Taigi geriu ir kiek imanoma stengiuosi nepervargti, bet kai maziukas vaikas namie tai nera taip paprasta doh.gif
Bandau save raminti ir nuteikti, kad pavyks issaugoti si zirniuka ax.gif 

Man irgi padurineja kairi sona apacioje, bet nepastoviai, pvz. kai staigiai stojuosi, ar pasisuku. Nervina mane tas skausmas, visokiu briedu prisigalvoju, ryt pas gine,ziuresim ka sakys g.gif
Atsakyti
man pastoviai maudzia pilvo apacia...ir dare echoskopa...parode kazkokia gyslele ir sako,kad yra gresiantis unsure.gif nu vakar ir siandien as visai nekilnoju sunaus...suletinau namuose tempa..isgeriau magni tai lyg ir praeina tas maudimas... blush2.gif vyliuosi viskas bus gerai....o jei nepraeis..klausiu gydytojos kodel tada man rimciau ko neisraso...aciu mielos mamytes... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(farinelli @ 2009 10 22, 10:05)
nu negi niekas neturi ka patarti? unsure.gif

o ką pasakyt? tau siūle ligonine ir visapusiška pagalba bei priežiūrą.atsisakei manai mes kažkuom tau padėt galėsim?
Atsakyti
QUOTE(farinelli @ 2009 10 22, 15:13)
man pastoviai maudzia pilvo apacia...ir dare echoskopa...parode kazkokia gyslele ir sako,kad yra gresiantis unsure.gif  nu vakar ir siandien as visai nekilnoju sunaus...suletinau namuose tempa..isgeriau magni tai lyg ir praeina tas maudimas... blush2.gif  vyliuosi viskas bus gerai....o jei nepraeis..klausiu gydytojos kodel tada man rimciau ko neisraso...aciu mielos mamytes... 4u.gif

laikykis, tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(farinelli @ 2009 10 22, 16:13)
man pastoviai maudzia pilvo apacia...ir dare echoskopa...parode kazkokia gyslele ir sako,kad yra gresiantis unsure.gif  nu vakar ir siandien as visai nekilnoju sunaus...suletinau namuose tempa..isgeriau magni tai lyg ir praeina tas maudimas... blush2.gif  vyliuosi viskas bus gerai....o jei nepraeis..klausiu gydytojos kodel tada man rimciau ko neisraso...aciu mielos mamytes... 4u.gif

o mano gine sako, kad daug kam skauda, ir tai nebutinai blogas zenklas. svarbiausia daug ilsekis, lepink save ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(farinelli @ 2009 10 21, 23:03)
Sveikos mamytes...

tu tik nepergyvenk svarbu nesimaudyk vonioj.o lysk po siltu dusu ,daug gulek ir pasistenk guledama kojas laikyt auksciau taip pat nedaryk greitu judesiu ir nesinervink,nes tik savo pacios pastangom gali issaugot savo kudikeli nestuke.gif
Atsakyti