Įkraunama...
Įkraunama...

Gresiantis persileidimas

QUOTE(mesyte @ 2009 02 25, 18:52)
4u.gif žanetyte aciu uz palaikyma ir grazias mintis. is tiesu sianden taip ilgai gulineju, tik va ,temmperatura vis pakyla i vakara iki 37,4. bet siandien mano mintys geresnes, kazkaip vyras grio pietums...si ta nuveikem blush2.gif , nors nezinau ar galima, karkuz skaiciau kad negali kai gresia persileidimas...bet po to taip kazkaip laiminga pasijutau..nes po tos negeros zinios nieko nedarem...mattyt atitrukom nuo blogu minciu  doh.gif ...taip noriu kad viskas butu gerai, vos cia esancios to tik ir troksta nestuke.gif  nestuke.gif

ner uz ka, temperatura pirmais menesiais gali buti, nes organizmas taip reaguoja i stresa, man buvo, ir sake, kad tokia yra apsoliuciai nieko nereiskianti. o del sio to, tai as manau kad tai ner pats geriausias dalykas gresiant persileidimui, na nebent jums gydytoja to neuzdraude, bet jei uzdraude, tai gal jus geriau nerizikuokit, nes jei netycia kas po to nutiktu, tai tas malonumas tikrai neatpirktu to skausmo...siaip pirmais menesiais is vis nerekomenduojamas seksas, jei nors kokios komplikacijos yra...o be to, tai labai geras isbandymas porai, zinokit tada pradedi mylet zodziais, elgesiu atsiranda kazkokia pagarba kitokia, galima pabandyt pagyvent ir taip, juoba kad zinai del ko tai darai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikute mesyte 4u.gif
man irgi dabar gresiantis persileidimas, taip pat suzinojau kad nestuke.gif ir viskas buvo gerai kol viena diena nepasirode tamsesnes isskyros o po keliu dienu isvis rudos, todel is karto paskambinau ginei, jinai apziurejo ir salia zirniuko buvo kraujo, todel israsyti vaistai, gulimas rezimas nieko negalima daryt.
O is taves rytoj laukiu geru naujienu ir sau sakau viskas bus gerai wub.gif penktadieni bus 6 sav. tai mano pirmas pavykes nestumas ir labai lauktas, nes as is skyrelio nesulaukiancios gandro. Parasyk butinai kaip sekesi, ka gine sake.
Be to pamirsau pasakyt smileysex.gif man grieztai negalima, nes gali pakenkt, zanetyte del sito labai teisingai ir graziai parase.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 08 balandžio 2009 - 20:29
sveikos, gal kas nors girdejote , kad nuo gresiancio persileidimo labai gerai padeda raudonuju burokeliu seklu arbata??? ar cia tik nesamone. jei kas zinote pasidalinkite savo ziniomis. aciu labai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2009 07 18, 20:57)
sveikos, gal kas nors girdejote , kad nuo gresiancio persileidimo labai gerai padeda raudonuju burokeliu seklu arbata??? ar cia tik nesamone. jei kas zinote pasidalinkite savo ziniomis. aciu labai... unsure.gif

Sveika,

Zoliniai preparatai nera tokie stiprus ir veiksmingi, kaip hormoniniai preparatai ar kiti cheminiai vaistai, todel nedelsdama kreipkis i gera akusere del vaistu skyrimo, nepasitikek vien tik liaudies medicina. Siuo atveju ji gali buti tik pagalbine priemone.
Atsakyti
QUOTE(tornadas @ 2009 07 20, 02:16)
Sveika,

Zoliniai preparatai nera tokie stiprus ir veiksmingi, kaip hormoniniai preparatai ar kiti cheminiai vaistai, todel nedelsdama kreipkis i gera akusere del vaistu skyrimo, nepasitikek vien tik liaudies medicina. Siuo atveju ji gali buti tik pagalbine priemone.

teisybe sakai kreipaiusi i gine prirase gerti duphaston ir magni taciau nuo magnio mane pykina. negaliu jo vartoti. tai ir gaudau visokius mociuciu patarimus schmoll.gif
Atsakyti
Nesinori kazkaip labai jusu nuliudinti, bet tiesiog kartais jau buna taip, kad gamta pati nusprendzia ka daryti... Deja, man tai yra atsitike ir net nezinau, ar kas nors butu pagelbeje... verysad.gif Gal tik nestumo pradzioje patarciau labiau isiklasyti i savo kuno balsa - daugiau ilsetis. Beje, sako, kad nuo kraujavimo padeda medetku arbata. Gal bandykite jos pagerti nuo kraujavimu, o del niezejimo - tai gal cia greiciau pienlige ar grybelis. Nemanau, kad tai turi kazka bendro su persileidimais...
Taigi, laikykites, ilsekites, nekilnokite sunkiu daiktu. Ir tada organizmas mazyli gal ir issaugos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2009 07 25, 18:55)
teisybe sakai kreipaiusi i gine prirase gerti duphaston ir magni taciau nuo magnio mane pykina. negaliu jo vartoti. tai ir gaudau visokius mociuciu patarimus schmoll.gif

ir turėtų būti gulimas rėžimas, bei gerk daugiau vandens. Aš gulėjau tris savaites.
Atsakyti
QUOTE(JuRu @ 2009 07 26, 11:24)
Nesinori kazkaip labai jusu nuliudinti, bet tiesiog kartais jau buna taip, kad gamta pati nusprendzia ka daryti... Deja, man tai yra atsitike ir net nezinau, ar kas nors butu pagelbeje...  verysad.gif  Gal tik nestumo pradzioje patarciau labiau isiklasyti i savo kuno balsa - daugiau ilsetis. Beje, sako, kad nuo kraujavimo padeda medetku arbata. Gal bandykite jos pagerti nuo kraujavimu, o del niezejimo - tai gal cia greiciau pienlige ar grybelis. Nemanau, kad tai turi kazka bendro su persileidimais...
Taigi, laikykites, ilsekites, nekilnokite sunkiu daiktu. Ir tada organizmas mazyli gal ir issaugos... smile.gif

as geriau daug daug daaaaaud medetku arbatos nestumo metu - nezinau ar padejo.. Gal g.gif
Siaip tai turetu buti grieztai gulimas rezimas ir nestuma palaikantys vaistai.. Medetku arbata nezinau ar yra labai gerai (sako negerai vaistazoliu arbatos padauginti nesciajai) bet as geriau..
Man pavyko issaugoti savo dukryte 4u.gif
Atsakyti
Geriausias vaistas poilsis, gulimas rezimas. Saugokit savo pilvelio gyventojus 4u.gif
Atsakyti
As ir siandien buvau pas ginekologa sake kad jau 6sav.taip apsidziaugiau ir pasake kad gali buti persileidimas verysad.gif nes salia puslytes yra dar vienas mazesnis sake atsiskyres nuo tos puslytes kraujas ir gali islaseti.Jei islases rudas tai nieko tokio arba isvis neislases tai dabar belieka laukti..sad.gif(
Atsakyti
labai prasau patarimo...vakar ziurejau drauges vaika,jai 1 metukai,teko ir panesiot tai vakare pilvo apacia spazmavo verysad.gif ,o sianien per savo kvailuma atitysiau sunku maisa is parduotuves,ir momentaliai pajauciau,kad kazkas negerai,nuejus i wc pamaciau,kad atsirado biskutis rudu ikyru,ka tai galetu reiksti g.gif scare.gif
Atsakyti
na ligonineje atsakyma gavau greiciau nei cia...man gresia persileidimas verysad.gif ,gavau nusipirkt vaistuku:dufatron(ar kaip jis ten),poto tokius miltukus tirpinamus,ten magnis kaip supratau ir foline rugsti... g.gif
Atsakyti