Įkraunama...
Įkraunama...

Gresiantis persileidimas

QUOTE(klaudivil @ 2009 01 04, 22:16)
Sveikutes, mano mazuliui ( ei ) jau 13sav smile.gif bet siandien mane teta truputi nuliudino... Mat man labai norisi kasytis intymia vieta ir taip atrodo, kad galeciau ja nusidraskyti iki krauju... Pas mane truputi yra isskyru, bet ne su kraujuku, kartais paskausta pilvo apacia, bet uz keliu minuciu praeina..... O teta sako, kad kuo greiciau apsilankyciau pas savo gydytoja, nes sis pozymis ( niezulys ) yra persileidimo simptomas...  verysad.gif  unsure.gif  ar kam nors is jusu yra taip buve? Labai prasau patarkit man... Nes labai neramu... sad.gif

Kad niežulys yra persileidimo simptomas tai pirmą kartą girdžiu, bet šiaip tai vistiek reikia pas gydytoją nueiti, nes išskyros (ypač jei su kvapu) + niežulys yra kitų bėdų simptomas, tiek visokių uždegimų, grybelių ir panašiai. Žodžiu, reikia pasirodyti gydytojui nieko nelaukiant, nes visokie uždegimai irgi gali būti pavojingi.
Atsakyti
Atsibudusi ryta gera zinia- as laukiuosi, vyras apkabina,siltai prispaudzia...atejo tai ko taip laukem ir planavom. \antra zinia pas daktara- taip, nestumas yra 4 savaites, salia gemalo pakraujavimas- ir kiti simptomai rodantys persileidimo pozymius...
...sokas.
Ka daryti, ar taip buna, kas buna toliau...simtai klausimu sukasi galvoj...ar tai nekenks kudykiui, ar jis vystysis sveikas, ar ...ar.. ar..
cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
jauciuosi cia visai viena
Atsakyti
QUOTE(mesyte @ 2009 02 24, 16:37)
jauciuosi cia visai viena

Sveika. nenoriu nei gasdinti, nei ka, papasakosiu sio nestumo istorija. lelyte planavome ir netikejau, kad iseis is pirmo karto.testas anksti parode nestuma, gydytoja tai patvirtino, tik taip pat pasake kad salia hematoma didesne uz gemaline puslyte( kraujo ruozas-hematoma). 6sav ir 4d pakraujavo, atsiduriau ligonineje, o ten gulet, gert magni ir duphastona ir viskas, jei ka, naturali gamtos atranka. po keliu dienu, po piet keliausi i tualeta , kai pasileido kraujas lyg is kibiro, sesute imete i lova, pakviete gyd. si paziurejo, paklause kada valgei ir i operacine isvalymui. bet paziurejes ant kedes sako, eik dar pagulek. po keliu val padaro echo, puslyte atitrukusi nuo gimdos sieneliu, sirdute plaka, laukiam. taip 10 paru ligonineje, ant kairio sono ir paleido namo. sako, mes nieko kito negalim, tik laukt. tai va, o namie gulimas rezimas, jokio darbo,patepliojimai dar ir dabar uzeina, o mes lipam i 20 sav.zinoma, ir dabar dar turiu saugot save, bet, laaabai jau ta lelyte norejo gyvent, as taip manau. taip kad, tikek kad viskas turi but gerai, kad ir kas nutiktu, paklausk keliu mediku nuomones, tada priimk sprendimus. sekmes Tau kuo didziausios ir nepasiduok pesimizmui.
Atsakyti
QUOTE(krismantas @ 2009 02 24, 17:16)
Sveika. nenoriu nei gasdinti, nei ka, papasakosiu sio nestumo istorija. lelyte planavome ir netikejau, kad iseis is pirmo karto.testas anksti parode nestuma, gydytoja tai patvirtino, tik taip pat pasake kad salia hematoma didesne uz gemaline puslyte( kraujo ruozas-hematoma). 6sav ir 4d pakraujavo, atsiduriau ligonineje, o ten gulet, gert magni ir duphastona ir viskas, jei ka, naturali gamtos atranka. .. o mes lipam i 20 sav.zinoma, ir dabar dar turiu saugot save, bet, laaabai jau ta lelyte norejo gyvent, as taip manau. taip kad, tikek kad viskas turi but gerai, kad ir kas nutiktu, paklausk keliu mediku nuomones, tada priimk sprendimus. sekmes Tau kuo didziausios ir nepasiduok pesimizmui.

aciu labai....stiprybes ir jums
Atsakyti
Nesijaudink, tu neviena, reikia gerai nusiteikti ir laukti. Man isvis pirma nestuma kai pradejo tepliot nustate negimdini nestuma (bet tau jau tai negresia jei daktarai ziurejo), o antra as isvis tris men net nezinojau kad laukiuosi, nes planavau vaikuti, bet sulaukus nestumo pozymiu pasidarydavau nestumo testa ir budavo neigiami(kelis kartus dariausi) ,vis pakraujuodavau, mazdaug sutapdavo su menesinem tai ir prasisklaidydavo mintys apie nestuma, kol galiausiai nenuejau pasidayt echoskopijos ir daktare atsukus i mane ekrano neparode man mazo zmogeliuko wub.gif O as visus 3 men laukiausi, saves nesaugojau ir kraujavau blink.gif doh.gif Parode kad yra kazkos atsisluoksniavimas ir hematomos susidare, bet pagulde i ligonine, savaite pagulejau, skyre kazkokiu hemeopatiniu gimdos raumenis stiprinanciu vaistu ir liepe medetku arbata gert. Praejo tepliojimas ir paleido namo, visa nestuma save labai saugojau, liepe kuo maziau vaiksciot ir stengtis isvis niekur nevazinet(kad vibravimas nesukeltu kraujavimo). Zodziu taip sulaukiau 20 ar 24sav ir viena nakti vel pradejau labai stipriai kraujuot, labai issigandau, nuvaziavau i ligonine, galvojau kad jau viskas, prasides gimdymas prieslaikinis ir toks maziukas neisgyvens, daktarai jau purte galvas, sake per smarkiai kraujuoji turbut viskas, turbut viskas, bet reik palaukt, gal dar nustos kraujuot. Ir nustojo. Paleido vel namo bet su salyga kad gulesiu kaip ligoninej, nieko nedarysiu, tik iki tualeto ir i lova. Skaiciavau kiekviena savaite, kad tik kuo greiciau jos prabegtu, kad tik kuo daugiau vaikiukas subrestu ir butu pasiruoses gimt..Na ir sulaukus 34sav.prasidejo prieslaikinis gimdymas, kazkaip gal butu dar sustapde, bet pervelai susiruosiau i ligonine nes si kart kraujo nebuvo, o tiesiog gimdos susitraukimai ir nesupratau, kad jau cia gimdymas doh.gif , uztai buvau rami nes jauciau kad viskas bus gerai juk jau net 34sav, o meldziau iki 30 bent istempt.. Ir aisku viskas buvo gerai, vaikiukas sitiek issilaikes gimdoj per visus kraujavimus buvo stiprus ir jau po pirmo men pralenke bendraamzius svoriu thumbup.gif Va tokia mano kraujuojancio nestumo istorija kainavusi tikrai nemazai nervu ir baimes. Nuosirdziai linkiu tau lengvesnio nestumo nei man, stiprybes ir gero nusiteikimo. Ilsekis ir gerk medetku arbatele mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuosirdziai linkiu tau lengvesnio nestumo nei man, stiprybes ir gero nusiteikimo. Ilsekis ir gerk medetku arbatele mirksiukas.gif
[/quote]

labai dziaugiuosi uz tave, aciu labai uz palaikyma nestuke.gif

vakar vakre teko kviest greitaja, o jei rimtai tai vos issikvieciau nes trumpam lyg samone buvo aptemus, nuejau i tualeta, kaip ispyle slapias prakaitas, sirdis pradejo nesamoningai kalatotis doh.gif uztirpo lupos ir paskritai pasijautau visiskai siplpnai, kol dasliauziau iki lovos prasidejo toks skausmas pilvo apacoj, kad viena mintis buvo kad mirtsu...zodziu vyras parleke per penkias minutes, greitoji leciau, bet kol atsiduriau priimamajam, tai viskas rimo rimo ir nurimo, daktarai neechoskopavo, apziurejo, kaklelyje kraujo nera, zodzxiu ramiai grizmo namo,,,nesuprantu kas buvo, bet tikiuosi labai tikiuosi kad toks saiubas nesikartos...nes mano nrvu sistema jau nestabili darytis pradeda. dabar bijau eit i tualeta...zodziu doh.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=mesyte,2009 02 25, 11:06]
Nuosirdziai linkiu tau lengvesnio nestumo nei man, stiprybes ir gero nusiteikimo. Ilsekis ir gerk medetku arbatele mirksiukas.gif
[/quote]
labai dziaugiuosi uz tave, aciu labai uz palaikyma nestuke.gif
vakar vakre teko kviest greitaja, o jei rimtai tai vos issikvieciau nes trumpam lyg samone buvo aptemus, nuejau i tualeta, kaip ispyle slapias prakaitas, sirdis pradejo nesamoningai kalatotis doh.gif uztirpo lupos ir paskritai pasijautau visiskai siplpnai, kol dasliauziau iki lovos prasidejo toks skausmas pilvo apacoj, kad viena mintis buvo kad mirtsu...zodziu vyras parleke per penkias minutes, greitoji leciau, bet kol atsiduriau priimamajam, tai viskas rimo rimo ir nurimo, daktarai neechoskopavo, apziurejo, kaklelyje kraujo nera, zodzxiu ramiai grizmo namo,,,nesuprantu kas buvo, bet tikiuosi labai tikiuosi kad toks saiubas nesikartos...nes mano nrvu sistema jau nestabili darytis pradeda. dabar bijau eit i tualeta...zodziu doh.gif doh.gif
[/quote]

nieko nebijok, beveik visos nors karta per nestuma alpsta, o ir pilvo apacia skauda, sako taip turi buti nes vaikelis prisisiurbineja prie gimdos, po to kai auga, tai gimdos raiscius tempia, jei butu kas blogai, tai kraujas butu ir is ligonines nepaleistu. negali nebuti jokiu simptomu nestukei, taigi organizmas, hormonai, viskas keiciasi, todel kartais paskauda, kartais patempia, veliau dar sunkiau nesiot bus kai svorio priaugsi. as tai magni "diasporal" geriau pirmus tris nestumo menesius kai paskaudedavo, gine sake jis raumenis atpalaiduoja, kad ne taip isitempe butu. svarbiausiai labai nesinervuoti, nes tada reaguoja organizmas zaibiskai, as kai darbe turejau problemu ir nervavausi, tai gine sake gimda isitempus, taip negalima, eik is darbo ir sedek ant biuletenio nes dar persileisi nuo nervu. tai va, augink pilvuka nestuke.gif
Atsakyti
taip negalima, eik is darbo ir sedek ant biuletenio nes dar persileisi nuo nervu. tai va, augink pilvuka nestuke.gif
[/quote]

aciu labai. jau vyras nupirko magnio b6. gersiu. issigandom abu vakar, taip lauktas leliukas, svarbu kad prisikabintu, zinau kad jei zinociau kad tas skausmas gali but milziniskas, bet jei viskas bus gerai-as galiu istvert tukstancius tokiu skausmu...kad tik viskas butu gerai... nestuke.gif laukiu kovo 9 pas ginekolge, tikiuosi kad bus geriua ir zinios kad pasitaisys...

mielos, is visos sirdies siunciu visoms stiprybes ir sveikatos. ir aciu uz jusu rupesti.
Atsakyti
[/quote]
aciu labai. jau vyras nupirko magnio b6. gersiu. issigandom abu vakar, taip lauktas leliukas, svarbu kad prisikabintu, zinau kad jei zinociau kad tas skausmas gali but milziniskas, bet jei viskas bus gerai-as galiu istvert tukstancius tokiu skausmu...kad tik viskas butu gerai... nestuke.gif laukiu kovo 9 pas ginekolge, tikiuosi kad bus geriua ir zinios kad pasitaisys...

mielos, is visos sirdies siunciu visoms stiprybes ir sveikatos. ir aciu uz jusu rupesti.
[/quote]

Geriau magnis diasporal 300 miltukais. Nes miltukais geriau isisavina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mesyte @ 2009 02 24, 07:54)
Atsibudusi ryta gera zinia- as laukiuosi, vyras apkabina,siltai prispaudzia...atejo tai ko taip laukem ir planavom. \antra zinia pas daktara- taip, nestumas yra 4 savaites, salia gemalo pakraujavimas- ir kiti simptomai rodantys persileidimo pozymius...
...sokas.
Ka daryti, ar taip buna, kas buna toliau...simtai klausimu sukasi galvoj...ar tai nekenks kudykiui, ar jis vystysis sveikas, ar ...ar.. ar..
cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

visu pirma nurimkit ir pradekit mastyt kiek imanoma pozityviau mirksiukas.gif jug zinia kad laukiates niekur nedingo bigsmile.gif
mano dukrytei lygiai kaip ir jums, nuo 4 savaiciu buvo gresiantis iki pat 36sav. kuomet jau galima gimdyt ir nereiks buti inkubatoriuj. musu diagnoze tiesa buvo kita, tiesiog vaisius buvo isitvirtines labai zemai, ir placentos pirmaeiga buvo ar kaip ten. na bet ne esme, jausmas ir baime ta pati. Visa nestuma vartojau vaistus, saugojau save, vyras viska ismoko daryt, tiesa neimanoma nepatirt streso tiek laiko, bet tikejau likimu... o kas daugiau buvo like... pradzioj buvom nusprende niekam nesakyt kad laukiuosi kol nesulauksim kad tas lelius pakils auksciau ir nebegres jokios baimes, bet taip nebuvo, iki pat pabaigos ji niekur is vietos nejudejo,bet ji gime sveika, protinga, grazi rolleyes.gif viena ryta, negaledama pasidziaugti su draugais tuo kad laukiuosi o tik viena pergyvenu kad kas blogo neatsitiktu pradejau mastyt kitaip...nusprendziau tiesiog branginti kiekviena dienele kuri man skirta jausti savo mazyle, nes jei kas atsitike butu, ne nebuciau spejus ja pasidziaugt... taigi, emiau valyti savo mintis kiek imanoma, dizaugtis kiekvienu rytu ir dekot uz kiekviena vakara ir mano dukriukas gime laiku... kuomet nieko negali medicina, gali zmogaus protas mirksiukas.gif
jei pasitikit savo gydytoja, tai jums belieka labai saugoti save, jei turit bent maziausios abejones, kriepkites i kita ar net i kelis, kol rasit kurio gydymu ir stebejimu galesit pasitiket 100 proc., tai labai svarbu mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif žanetyte aciu uz palaikyma ir grazias mintis. is tiesu sianden taip ilgai gulineju, tik va ,temmperatura vis pakyla i vakara iki 37,4. bet siandien mano mintys geresnes, kazkaip vyras grio pietums...si ta nuveikem blush2.gif , nors nezinau ar galima, karkuz skaiciau kad negali kai gresia persileidimas...bet po to taip kazkaip laiminga pasijutau..nes po tos negeros zinios nieko nedarem...mattyt atitrukom nuo blogu minciu doh.gif ...taip noriu kad viskas butu gerai, vos cia esancios to tik ir troksta nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti