Įkraunama...
Įkraunama...

Gresiantis persileidimas

Sveikutes,
Merginos as ka tik nuejau i tuoleta ir jau lipant laiptais pajauciau,kad bega tuoleta sliukstelejo nemazai kraujo. Labai traukia kojas kaip per menesines,ar as jau persileidau.Laukiu vyro vaziuosim i ligonine,bet iki tol as isprotesiu.
Atsakyti
Nesinervink. 12-13 sav. placienta "grauziasi" i gimdos sienele todel gali pasirodyti kraujo. Mano atveju didziuuuulis kresulys buvo.
Atsakyti
Ka tik gryzau is ligonines cia UK kaip visada paime krauja ir slapima daugiau nieko net neapziurejo.Sako atleisk niekuom negalim padet ateik po savaite padarysim skana paziuresim ar tu vis dar nescia doh.gif Isvaziuojant is ligonines vel kraujuot pradejau.
Atsakyti
o nera pas jus kokiu privaciu gydytoju???mano nuomone tau reiketu kuo greiciau echoskopijos ....ir mediko pagalbos...
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2008 04 17, 09:44)
o nera pas jus kokiu privaciu gydytoju???mano nuomone tau reiketu kuo greiciau echoskopijos ....ir mediko pagalbos...

Yra viena klinika Londone,labai toli vaziuot,o as su mazu vaiku bijau pervargti.Kad dar labiau nepakenkt. Bet ir jei nuvaziuosiu jie negali man duot jokiu vaistu nes Duphaston israsomas tik su receptu,o recepta gali duot tik valstybiniai daktarai.Jie man vakar nedave nes tipo nuo kovo menesio jais nebeprekiauja. Zodziu nusisikt jiems ant manes,nakti vel buvo sviezias kraujas,dabar teplioja rudai ir labai skauda pilva.Toks jausmas kaip prasidejo menesines. Sakes kaip liudna tik uzvakar padare skana pasake jog viskas su vaikiuku gerai,dave nuotraukytes,pasake jog rizikos persileidimui nera,o cia prasau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(luaraa @ 2008 04 15, 14:32)
aciukas labai didelis uz palaikyma,bet as tiesiog jauciu pati blogiausia nes man vakar vakare patepliojo biski ir biski siandien ryte, bet kodel man dingo pykinimas ir vemimas rytais,man ir praeita karta taip buvo kaip pradejo tepliot dingo  pykinimas ir buvo negimdinis nestumas cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Negalima pro pirštus žiūrėt į tepliojimą schmoll.gif Per abu nėštumus, man ginė liepė lėkt į ligoninę. Jei tepliojimas labai nežymus, gali apsiet be to, bet reikia daug gulėt. Ginė man leido tik į WC nueit. Taip lovoj praleidau mėnesį, bet už tat dabar mums jau 20 sav.

QUOTE(Astulyte28 @ 2008 04 16, 23:38)
Ka tik gryzau is ligonines cia UK kaip visada paime krauja ir slapima daugiau nieko net neapziurejo.Sako atleisk niekuom negalim padet ateik po savaite padarysim skana paziuresim ar tu vis dar nescia doh.gif Isvaziuojant is ligonines vel kraujuot pradejau.

Kažkoks absurdas. Per tą savaitę gali koks uždegimas kilt. Kaip matau tavo nėštumas jau nemažas ir negi jie negali echo padaryt. O aš maniau, kad Lt atsilikėlių šalis. Bet dabar džiaugiuos, kad esu čia ir turiu nuostabią ginę.
Atsakyti
QUOTE(majke @ 2008 04 14, 23:06)
Bet gamta zino ka daro.

[/COLOR][/SIZE]

Nesutinku ir dar karta nesutinku. Jau labai sunkiai nesiojosi man Kamiliukė,kad net prisiminus asaros atsiranda. Ir kraujavau ir tepliojo ir skaudejo,bet tik daktares ir vaistu pagalba as isnesiojau savo SVEIKA vaikuti. Pradzioje gydytojai sake,kad net neapsiims gelbeti mano vaikelio,nes labai mazas nestumas dar buvo (viso labo 5-6 savaites ). Bet atsirado viena daktare,kuri istiese man savo pagalbos ranka. Uz viska jai busu dekinga tol,kol gyva busiu. JOS deka as turiu savo zirniuka.
Atsakyti
QUOTE(FILITA @ 2008 04 17, 22:25)
[/COLOR][/SIZE]

Nesutinku ir dar karta nesutinku. Jau labai sunkiai nesiojosi man Kamiliukė,kad net prisiminus asaros atsiranda. Ir kraujavau ir tepliojo ir skaudejo,bet tik daktares ir vaistu pagalba as isnesiojau savo SVEIKA vaikuti. Pradzioje gydytojai sake,kad net neapsiims gelbeti mano vaikelio,nes labai mazas nestumas dar buvo (viso labo  5-6 savaites ). Bet atsirado viena daktare,kuri istiese man savo pagalbos ranka. Uz viska jai busu dekinga tol,kol gyva busiu. JOS deka as turiu savo zirniuka.

O koki gydima taike?
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 04 17, 22:27)
O koki gydima taike?

Hormonu terapija,laselines,gulimas rezimas,dar kazka ten su gimdos kaklesliu dare.
Atsakyti
Man leido decinona (kraujavima stabdantis vaistas), geriau duphastona, folio rugsti ir vit E (kas antra diena). Gulimas rezimas, jokio streso ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2008 04 18, 10:48)
Man leido decinona (kraujavima stabdantis vaistas), geriau duphastona, folio rugsti ir vit E (kas antra diena). Gulimas rezimas, jokio streso ir tiek..

Kiek savaiteliu tau buvo kai gerei duphaston ir po kiek tableciu. Cia UK isvis nebeprekiauja siais vaistais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 04 17, 10:07)
Yra viena klinika Londone,labai toli vaziuot,o as su mazu vaiku bijau pervargti.Kad dar labiau nepakenkt. Bet ir jei nuvaziuosiu jie negali man duot jokiu vaistu nes Duphaston israsomas tik su receptu,o recepta gali duot tik valstybiniai daktarai.Jie man vakar nedave nes tipo nuo kovo menesio jais nebeprekiauja. Zodziu nusisikt jiems ant manes,nakti vel buvo sviezias kraujas,dabar teplioja rudai ir labai skauda pilva.Toks jausmas kaip prasidejo menesines. Sakes kaip liudna tik uzvakar padare skana pasake jog viskas su vaikiuku gerai,dave nuotraukytes,pasake jog rizikos persileidimui nera,o cia prasau verysad.gif

Gerk daug magnio, as kai gulejau LT su gresianciu tai magnio laselines state, o po to rydavau tiesiogine prasme ta magni Po to reikia daug guleti, gerai butu pakelus kojas ir ramybes
Tik tiek galiu patarti jei jau daktarai tokie doh.gif

QUOTE(FILITA @ 2008 04 17, 22:25)
[/COLOR][/SIZE]

Pradzioje gydytojai sake,kad net neapsiims gelbeti mano vaikelio,nes labai mazas nestumas dar buvo (viso labo  5-6 savaites ).

Nu sakes doh.gif As Klp kai gulejau pati buvau apie 10 savaite nestume o gulejo su gresianciai ir mazesniais

QUOTE(FILITA @ 2008 04 18, 09:49)
Hormonu terapija,laselines,gulimas rezimas,dar kazka ten su gimdos kaklesliu dare.

tai gal prisiuvo Jei neklystu buna kad susiuva ji kuriam laikui
Atsakyti