Įkraunama...
Įkraunama...

Gresiantis persileidimas

aciu Jums labai uz patarimus 4u.gif
Na as jau du kartus buvau nuvaziavus i ligonines priimamaji, nes mane rudai tepliojo, abu kartus apziurejo skirtingi daktarai....pirma karta pasake, kad gali paguldyti, bet niekam to nereikia, atseit man tik duos vaistus, kuriuos ir pati geriu....o antra karta tik paklause ar sunkus mano darbas, tai pasakiau, kad esu smuikininke, taciau jis nieko i tai g.gif na dabar niekur neisiu, ilsesiuos, gulesiu, negrosiu nei trupucio.Si penktad einu pas daktara, ziuresiu, kaip mums tos sveikatytes, tai manau bus matyt...tikuos viskas bus gerai nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Na kaip, juraciusss, tavo savijauta? Ka sake gydytoja? As, matai, irgi smuikininke, tai dabar bandysiu paguost: turiu thumbup.gif sunu, o kai jo laukiaus, valstybinius didz. salej atpyliau (2 d. recitali), cia buvo pati pradzia nestuke.gif , veliau atvariau konc. filharmoj ( siaip slyksciai pykino, bet kai grodavau scenoj, tai nebudavo kada galvot apie blogumus ir praeidavo - cia psicholog. momentas), o po to ziauriai reikejo bapkiu, tai dar su chebra chalturu susiradom (kvartetu). Zinai, kai sedi grodama, tai geriau. Na, jau praejo 8 m. nuo to laiko, po to turejau dar du nestuke.gif , kurie baigesi liudnai, nors kaip tik budavo atostogos ir as nieko neveikiau, tiesiog ilsejaus - paradoksas (na,viena karta gal besitvarkydama rankas aukstai pakelus ilgiau laikiau,tai gal del to..). Taigi manau, kad esame gamtos dalis, ir reikia paklusti jos naturalios atrankos istatymams. Dabar kaip tik vel laukiuos, vakar atpyliau koncerta. Taip, baime yra, o kas gali pasakyt, kaip baigsis sikart? Juolab, kad ir pilva maudzia..Na bet jei visalaik apie tai galvosim, tai dar labiau stresuosim, o stresas, patikek, daug baisiau ir blogiau nei smuikas. Beje, turiu kolegiu, kurios budamos smuikininkes ir po 3, ir net po 4 vaikus turi blink.gif , taigi nesijaudink del to grojimo, geriau vaiksciok ramiai, nebegiok, nekilnok nieko, nesijaudikn, nestresuok ir zinok - gyvenimas yra puikus, ir viskas bus taip, kaip turi buti. Kantrybes ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2008 04 08, 11:18)
Aš gal ne į temą, bet norėjau paklaust, ar gydytoja tesia biuletenį, jei yra gresiantis, man kartais pateplioja, maudžia pilvą nes gimda kieta (spasmuoja), pasidarė neramu nes tuoj du mėn kaip iš lovos neišlipu, bijau kad netektų į darbą grįžt  schmoll.gif kažin kiek laiko gydytojai gali laikyti ant biuletenio?  g.gif

Rola sakė, jog neribotai, bt iš savo patirties galiu pasakyt, jog neilgiau 60d. Poto nors dienai turi grįšt į darbą, o tada į stacionarą ir tada nedarbingumas. Pati tai patyriau prieš gerą mėnesiuką.
Atsakyti
aciukas, MAJKE, uz pasisakyma ir patarimus 4u.gif 4u.gif buvau vakar pas daktare, vaikiukas vystosi, viskas gerai nestuke.gif nestuke.gif tik dabar reikia saugotis...sakiau daktarei apie savo smuikavima,plius apie dirigavima...na sake, nera lb gerai tasytis pirmus 3 men...siaip faktas, kad daugiau pavargus sveikata pablogeja, ir nesinori kenkt zirniukui, kuriam jau sirdute plaka, na, manau stengsiuos grot saikingai, nesitasydama ir tikiuosi viskas bus gerai thumbup.gif ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
sioje temoje esu pirma kart ir pradedu liudnai verysad.gif :
Pries 5 d. ketvirtadieni pasidariau kraujo testa ir baisiausiai apsidziaugiau, nes jau pora savaiciu esu nestuke.gif (pagal gydytoju skaiciavima 6 sav.), buvo taip smagu...
Deja, gamta su mano norais nesutinka... Sestadieni pradejo mausti pilva ir nugara, parsidejo kraujavimas, ne siaip tepimas i kasdienuka, o tikros menstruacijos, tik be budingu kresuliuku ir skaisciai raudonos spalvos, visiskai sviezias kraujas. Skubiai su vyru nelekem i ligonine. Gine kol tikrino tik rankomis sake, kad viskas puiku, nestumas atrodo vietoje, reiks tik vaistuku pagert, bet isijunge echo, o jis, deja, neparode nieko nei puslytes, nei embriono joje, tai pasakiusi, kad yra tikimybe negimdinio nestumo issiunte namo ir liepe eit pas savo gine, nes kol kas hospitalizuot nereikia, nes atseit galimas savaimninis persileidimas. Na nuejau pas savo gydytoja, o si lygiai ta pacia dainele... treciadieni darysiuos kraujo tyrimus ar per tiek laiko dar kazkas ten yra... Gal ivyks STEBUKLAS, nors su kiekvienu mm lasu viltys mazeja verysad.gif
Atsakyti
Moca, del negimdiminio nestumo tave turetu kruopsciai apziureti echo. Na jei taip butu, manau kauktum is skausmo, bet del visa ko issireikalauk gydytoju. Man kai prasidedavo persileidimai, kraujuodavau butent sviesiu krauju.Ir echo jau nieko neberodydavo, o tie visi daktarai suleke stebedavosi : kur gi tas nestumas, tai gal negimdiminis, kaip taip dingt galejo? Blyn,kaip mane tai uzknise buvo... Pagaliau vienas normalus daktaras atejo ir liepe HCG tyrima pasidaryt -viena iskart, o kita -kita diena. Jei persileidimas - HCG STAIGIAI krenta. Taip ir paaiskejo, kad persileidau, o jau norejo papjaut...Beje, kai tik 5-6 sav., tai jie ir valymo nedaro, susitvarko viskas... Kaip ten bebutu, linkiu tau istvermes, laikykis, is pradziu juodai daug nervu kainuoja. Bet gamta zino ka daro. Jei dabar nepavyktu, vadinasi pavyks kiek veliau. Ateis diena, kai turesi thumbup.gif vaiki biggrin.gif , kantrybes tik!
Atsakyti
sveikutes as ir pas jus naujoke,bet vakar kazkaip tepliot pradejo ir labai issigandau del savo stebuklo nes jau ne pirmas kartas,o pas gydytoja tik rytoj tai gali but tai ka as galvoju blogiausia verysad.gif o taip mes ji planavom
Atsakyti
QUOTE(luaraa @ 2008 04 15, 11:08)
sveikutes as ir pas jus naujoke,bet vakar kazkaip tepliot pradejo ir labai issigandau del savo stebuklo nes jau ne pirmas kartas,o pas gydytoja tik rytoj tai gali but tai ka as galvoju blogiausia verysad.gif  o taip mes ji planavom

o kiek jums laikelio, lauraa??matai, man irgi tai labai daznas atvejis...daktare sake, kad gali teplioti mmm metu, bet mane ne tik mm metu teplioja..pastebiu tik tai, kad kai daugiau pavaikstau ar labiau isitempiu, pradeda teplioti, o kai guliu ir nieko nedarau tai praeina...as manau pasnekesi su savo gydytoja - pasidarys ramiau, o siaip jei pilvo neskauda, manau gali nusiramint, viskas bus gerai...siuo metu svarbiausia saugotis, kad nenukraujuotum, todel nepervark ir nesinervuok, ir viskas bus gerai 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(majke @ 2008 04 15, 00:06)
Moca, del negimdiminio nestumo tave turetu kruopsciai apziureti echo. Na jei taip butu, manau kauktum is skausmo, bet del visa ko issireikalauk gydytoju. Man kai prasidedavo persileidimai, kraujuodavau butent sviesiu krauju.Ir echo jau nieko neberodydavo, o tie visi daktarai suleke stebedavosi : kur gi tas nestumas, tai gal negimdiminis, kaip taip dingt galejo? Blyn,kaip mane tai uzknise buvo... Pagaliau vienas normalus daktaras atejo ir liepe HCG tyrima pasidaryt -viena iskart, o kita -kita diena. Jei persileidimas - HCG STAIGIAI krenta. Taip ir paaiskejo, kad persileidau, o jau norejo papjaut...Beje, kai tik 5-6 sav., tai jie ir valymo nedaro, susitvarko viskas... Kaip ten bebutu, linkiu tau istvermes, laikykis, is pradziu juodai daug nervu kainuoja. Bet gamta zino ka daro. Jei dabar nepavyktu, vadinasi pavyks kiek veliau. Ateis diena, kai turesi  thumbup.gif  vaiki  biggrin.gif , kantrybes tik!

Papildyta:
majke, aciu uz palaikyma,
na, tikiuosi viskas susitvarkys, rytoj darysiuos HCG, tai ziuresim... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2008 04 15, 12:50)
o kiek jums laikelio, lauraa??matai, man irgi tai labai daznas atvejis...daktare sake, kad gali teplioti mmm metu, bet mane ne tik mm metu teplioja..pastebiu tik tai, kad kai daugiau pavaikstau ar labiau isitempiu, pradeda teplioti, o kai guliu ir nieko nedarau tai praeina...as manau pasnekesi su savo gydytoja  -  pasidarys ramiau, o siaip jei pilvo neskauda, manau gali nusiramint, viskas bus gerai...siuo metu svarbiausia saugotis, kad nenukraujuotum, todel nepervark ir nesinervuok, ir viskas bus gerai  4u.gif  ax.gif

aciukas labai didelis uz palaikyma,bet as tiesiog jauciu pati blogiausia nes man vakar vakare patepliojo biski ir biski siandien ryte, bet kodel man dingo pykinimas ir vemimas rytais,man ir praeita karta taip buvo kaip pradejo tepliot dingo pykinimas ir buvo negimdinis nestumas cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(luaraa @ 2008 04 15, 15:32)
aciukas labai didelis uz palaikyma,bet as tiesiog jauciu pati blogiausia nes man vakar vakare patepliojo biski ir biski siandien ryte, bet kodel man dingo pykinimas ir vemimas rytais,man ir praeita karta taip buvo kaip pradejo tepliot dingo  pykinimas ir buvo negimdinis nestumas cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

nedaryk pati isvadu ir negalvok blogiausia, cia kiekviena karta gai but vis kitaip...mane buna kad teplioja kelias dienas, o pykint tai is vis nepykina, tiesiog kartais vakarop sleikstulys sukyla g.gif aisku kiekvienos organizmas yra savotiskas, bet tikek, kad viskas bus gerai. Zinau ka isgyveni, nes man tas pats buvo, labai blogai jauiaus ir tik apie blogiausia galvojau, bet kai po 7 sav pamate sirdute, atsigavau smile.gif pamatysi, viskas susitvarkys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai gulejau ligonineje su gresianciu, tai man kiekviena diena atrode, kad krutines nebetempia, kvapai neerzina ir visi kiti nestumo pozymiai dinge.. Na, tas stresas del baimes prarasti leliuka visus pojucius atbukino. Isskyrus nakti - och kaip skuosdavau i tualeta (padidejusi gimda spaudzia pusle) lotuliukas.gif
Atsakyti