Įkraunama...
Įkraunama...

Gresiantis persileidimas

aš irgi ligoninėje gulėjau dėl gresiančio (apie tai sužinojau tik išėjusi iš ligoninės g.gif ). Ligoninėje gydytojai sakė, kad man nieko baisaus, kad guliun profilaktiškai. Manau kad mama turi teisę žinoti kas iš tikrųjų dedasi ir kas pas ją organizme vyksta
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2008 04 04, 16:40)
Padėkit, Supermamos!! Pasirodžius rudom išskyrom, ginė išrašė duphastoną du kartus i dieną ir magnį. Tačiau pamaudžia pilvą ir išskyros nedingsta  verysad.gif  g.gif  Pas ginę negreit, todėl jei teko gerti duphastoną, kiek tablečių į dieną gerdavot ir ar padėjo? Daugiau gulėti- tai čia kiek? Ačiū

kai man grėsė persileidimas ir prasidėjo tepliojimas, ginė liepė lipt iš lovos tik esant būtinybei (WC). O duph sakė galima gert iki 4tab per dieną. Taip ir dariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 04 06, 10:46)
kai man grėsė persileidimas ir prasidėjo tepliojimas, ginė liepė lipt iš lovos tik esant būtinybei (WC). O duph sakė galima gert iki 4tab per dieną. Taip ir dariau  smile.gif

O kalusyk, kiek laiko gulejai lovoj???tol kol nustojo tepliot ir gerai jauteis, ar ir tada kai nebetepliojo??? nes man tokia situac., kad tepliojo, bet dabar nebeteplioja, 6 savaite...reik i mokslus, bet db nezinau ar galiu eit ar ne blush2.gif
Atsakyti
Aš visą mėn. pragulėjau lovoj.Ginekologė leido keltis tik į tūliką,nusipraust ar dar dėl neišvengiamų dalykų.O ir lovoj,sakė pusiau sėdima padėtis netinkama,nes gaunasi spaudimas į mažąjį dubenį-negerai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2008 04 06, 11:14)
O kalusyk, kiek laiko gulejai lovoj???tol kol nustojo tepliot ir gerai jauteis, ar ir tada kai nebetepliojo???  nes man tokia situac., kad tepliojo, bet dabar nebeteplioja, 6 savaite...reik i mokslus, bet db nezinau ar galiu eit ar ne  blush2.gif

nedarbingumą turėjau apie 2mėn, o gulimas rėžimas 4 savaitės. Tol kol sumažėjo persileidimo rizika. Kadangi vaikutis buvo seniai laukiamas, klausiau ginės nurodymų ir lig šiol stengiuos kuo mažiau judėt.
Atsakyti
o aš dufastona iki 20 sav gėriau, nes priklausau rizikos grupei unsure.gif Ir judeėau kaip galima mažiau iki 20 sav., stengiausi kaip galima mažiau laiptais lipti, o maudydamasi duše sedėdavau ant kėdutes, nes skaičiau kažkur, kad tai irgi viena iš profilaktinių priemonių.
Beje skaičiau užsienio mokslinėjė spaudoje, kad papildoma 100 mg doze vit.C mažina persileidimo riziką, tai aš jį visą neštumą ir geriu papildomai prie kitų vitaminų.

Ir dar skaičiau (labai rūpinausi prieš šį nėštumą smile.gif ), kad yra 3 kritiniai nėštumo periodai, kai fiziologiškai padaugėja vaisiaus vandenų, tai irgi jų metu rizikos grupės pacientėms patartina kuo daugiau horizontalioje padėtyje būti.

Beje, gyn nuomonių šiais klausimais yra labai įvairių. Nors man kartais atrodo, kad daugeliui mūsų gyn trūksta kompetencijos tam tikrais atvejais ax.gif Bet gal čia mano nekokia patirtis g.gif
Atsakyti
Aš gal ne į temą, bet norėjau paklaust, ar gydytoja tesia biuletenį, jei yra gresiantis, man kartais pateplioja, maudžia pilvą nes gimda kieta (spasmuoja), pasidarė neramu nes tuoj du mėn kaip iš lovos neišlipu, bijau kad netektų į darbą grįžt schmoll.gif kažin kiek laiko gydytojai gali laikyti ant biuletenio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2008 04 08, 12:18)
Aš gal ne į temą, bet norėjau paklaust, ar gydytoja tesia biuletenį, jei yra gresiantis, man kartais pateplioja, maudžia pilvą nes gimda kieta (spasmuoja), pasidarė neramu nes tuoj du mėn kaip iš lovos neišlipu, bijau kad netektų į darbą grįžt  schmoll.gif kažin kiek laiko gydytojai gali laikyti ant biuletenio?  g.gif

Nesciosiom nera limito, kiek reikia, tiek gali testi, kad ir iki dekretiniu..
Atsakyti
Ačiū už atsakymą
Atsakyti
jau nebezinau ko ir besiimti...jau trecia karta po savaites pertraukos teplioja....tik kad si karta pilvo neskauda... verysad.gif as nesuprantu, jei man taip yra, kodel gydytojai neguldo i ligonine ir net neliepia gulet namie...ir pastebejau, kad kai tik nueinu i universiteta, truputi isitempiu ir pradeda tepliot, o kai guliu namie viskas normaliai verysad.gif verysad.gif kazin ar mano specialybe turiu tokiem dalykam itakos, nes esu smuikininke ir rankos grojant buna aukstokoj padety....
Atsakyti
Svarbiausia nepergyventi smile.gif Bet koks stresas gali pakenkti smile.gif jei matai kad nuejus i universiteta tau pablogeja sakyk ginei, sakyk viska kaip istiesu yra , jei matysi kad si nepadeda tau, tada keisk kita gine ... Viskas tikrai susitvarkys smile.gif mano draugei taip pat buvo gresiantis persileidimas tai ji valge nedideliais kiekias bet daznai sriubyciu, daug darzoviu , beja labai padeda saldi ryziu kose smile.gif Sekmes ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2008 04 08, 15:03)
jau nebezinau ko ir besiimti...jau trecia karta po savaites pertraukos teplioja....tik kad si karta pilvo neskauda... verysad.gif  as nesuprantu, jei man taip yra, kodel gydytojai neguldo i ligonine ir net neliepia gulet namie...ir pastebejau, kad kai tik nueinu i universiteta, truputi isitempiu ir pradeda tepliot, o kai guliu namie viskas normaliai verysad.gif  verysad.gif  kazin ar mano specialybe turiu tokiem dalykam itakos, nes esu smuikininke ir rankos grojant buna aukstokoj padety....

į ligoninę galima ir pačiai atsigult. Aš taip dariau. Nuvažiavau, nes tepliojo, mane apžiūrėjo, ir iškart paguldė. Jie ten be problemų guldo, jei tik yra rudos ar kraujingos išskyros...
Manau, kad tau tikrai gali būti pablogėjimai dėl rankų kėlimo. Juk ne veltui draudžiama nėštukėms, ypač esant rizikingam nėštumui, rankas kelt. Mane ligoninėj daktaras barė jau vien pamatęs, kad kartais po galva rankas pasikišu atsigulus... Be to, būdavo einu į dušą, reikia galvą plaut, rankas pakeliu- ir jaučiu, kad pagausėja tų rudų išskyrų. Taip, kad manau, kad gali drąsiai argumentuot savo ginei, kad tu negali eiti į universitetą.

Dar gali būti variantas, kad tavo ginė yra iš tų natūralisčių, kurios galvoja, kad jei jau gręsia persileidimas, tai nėra ko jo ir laikyti. Nes atseit vaikas tas turbūt apsigimęs. Bet iš tikro tokių apsigimimų yra tik kažkoks procentas, o kitais atvejais persileidimas gręsia dėl motinos organizmo kažkokių problemų arba dėl hormonų trūkumo arba dėl to, kad sunkiau įsitvirtina vaisius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fox_lady: 08 balandžio 2008 - 21:34