Šiandien atsidarius savo el paštą buvau maloniai nustebinta sveikinimais iš draugų . Labai graži šventė ,Bet Lietuvoj ji nelabai prigijusi . Manau labai graži šventė padėkot visiems , nes taip kartais taip pritrūksta padėkos žodžių . Man taip gražu Gal kas nors ją švenčiat ? Pasidalinkit
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 02, 06:19)
aisku kad nesvenciam.o kam ja svest?cia ne musu svente.taip galima prisigraibstyt is visu saliu svenciu,paprociu,daug graziu yra matomai,bet kas liks is musu tautiskumo.jau ir taip atsirado komerciniu valentiniu ir helouvynu.
pritariu 100 procentu, kazkos absurdas, man tai jau pavieniai negrai Lietuvoje siurpa kelia, o jei ir sventes tokios, tai sakes....... BUKIM LIETUVIAIS KA..
o helouvynas tai is vis liudna , nelieka nieko svento
nesvenciu ir nesvesiu, tai ne lietuviu svente. kaip ir nesvenciu haloween'o
Aš net nežinau, kaip ją švęst Ką daryt reikia? Žinau, kad amerikonai privaloma tvarka kalakutą suėda. Jeigu nepainioju su kokia kita amerikonų švente. Tai krienas žino - jei reikia, galiu bandyt suėst, tik paprašyčiau tiksliai pasakyti, kada. Ir kam nuo to geriau
QUOTE(Noa @ 2007 01 01, 21:46)
Ir kam nuo to geriau
Žinau kam TIKRAI nuo to geriau nebus: kalakutui.
QUOTE(Mirėja @ 2007 01 01, 21:56)
Žinau kam TIKRAI nuo to geriau nebus: kalakutui.
Nu va, dar ir nehumaniška. Todėl ir nešvenčiu. Kad nuo animal friend'ų į kaulus negaučiau
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 02, 06:19)
aisku kad nesvenciam.o kam ja svest?cia ne musu svente.taip galima prisigraibstyt is visu saliu svenciu,paprociu,daug graziu yra matomai,bet kas liks is musu tautiskumo.jau ir taip atsirado komerciniu valentiniu ir helouvynu.
pritariu. Kam ją švęst? Jei gerai varžteliai galvoj sukas, ten kažkas apie indėnus ir pirmuosiu imigrantus Amerikoj...
gal pasiūlykim Jonines pašvęst amerikiečiams? arba Žolinę...
Niekada nešvenčiam, nes pas mus Lietuvoj tokios šventės nėra. Man ir Helowynas jokia šventė, kai ant slenksčio vėlinės.
Ne mūsų šventė ir nešvenčiam. Net neturiu pažįstamų, kurie švenčia. Apskritai, kažkoks absurdas, nusižiūrėti nuo kitų tautų šventes, tradicijas. Kokie esam, tokie ir būkim