Nu noriu as ismokt fotografuot .... ........
Papildyta:
situos 2 lapus maciau taip.....
Papildyta:
Papildyta:
Labai noreciau, kad kas nors parodytu, kaip tai mato kitaip... ypac pirma...
as tavo lapus matyciau kitaip siek tiek
pirma nuotrauka, tai tiesiog dekingas idomus vaizdas, as pati daryciau siaura pailga - nukirpdama virsutine dali daugiau nei puse, nors kalnu tada nesimatytu , o kriokliukas "per daug apzeles" nu man perdaug netvarkingi krantai, kad butu atviruko tipo foto
pirma nuotrauka, tai tiesiog dekingas idomus vaizdas, as pati daryciau siaura pailga - nukirpdama virsutine dali daugiau nei puse, nors kalnu tada nesimatytu , o kriokliukas "per daug apzeles" nu man perdaug netvarkingi krantai, kad butu atviruko tipo foto
She, aciu
Krantai tikrai apzele nu ner salia kitokio, tik apzeles
Krantai tikrai apzele nu ner salia kitokio, tik apzeles
QUOTE(špokulia @ 2006 11 28, 23:04)
tai vadinas reik kitaip fotografuoti, ne taip kaip atviruka, bet gaudant kazkoki elementa, pvz fotografuoji kuo arciau prie zemes ir pritrauki kokia saka ar lapa, o fone neryskus kriokliukas lieka, nepastatyk to kriokliuko i pagrindine vyraujantcia pozicija, pabandyk pamatyt ir isakcentuot kazka kito, netiketo.
zinai, grazus vaizdas lieka graziu vaizdu, bet ne idomia foto
Noriu ismokti ir as fotografuoti.
Prisistatau ir as savo darbu
Prisistatau ir as savo darbu
Spokulia ir Agneza man grazhios jusu foto
Agneza, gera foto ir shauniai konkursuose sudalyvavus
komentuot foto visada galima, bet is taves ir pacios laukiam kritikos ir pastebejimu kitu nuotrauku atzvilgiu
komentuot foto visada galima, bet is taves ir pacios laukiam kritikos ir pastebejimu kitu nuotrauku atzvilgiu
QUOTE(she @ 2006 11 28, 23:16)
Mergina_, man su kojomis irgi idomesne tokia, tik reiktu bendra kompozicija sutvarkyt
Mmmm... Kvailai gal skamba, bet gal galima konkreciau?
Sveiki. Seniai bebuvau užsukusi, vis mažasis. Pasidarė tikras vijurkas, tik bėk suktis, tai ir laiko kitiems dalykams nebelieka
Įmetu kelis vaizdelius kalėdinei nuotaikai, nors kaidų jose matyt bus begalė
QUOTE(ajas @ 2006 11 28, 12:56)
Man paskutine fainiausiai ziurisi, ir del kompozicijos, ir del fono, ir siaip tokia
ir aš iškart į paskutiniąją atkreipiau dėmesį, kitose arba kampas ne tas paimtas, arba nereikalingų detalių per daug...
Niekaip neisheina man susirasti norimu priedu mano fotikui Internetu nenoriu uzhsakineti, nes neaishku kiek nulups muito, o ir draudimo tokiam daiktui negautumem... Teks keisti kalediniu dovanu norus Ech....
QUOTE(lyra @ 2006 11 30, 00:42)
Sveiki. Seniai bebuvau užsukusi, vis mažasis. Pasidarė tikras vijurkas, tik bėk suktis, tai ir laiko kitiems dalykams nebelieka
kokia lialia