Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

user posted image
Nu noriu as ismokt fotografuot .... mastau.gif........
Papildyta:
user posted image
situos 2 lapus maciau taip.....
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
mastau.gif
Labai noreciau, kad kas nors parodytu, kaip tai mato kitaip... ypac pirma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo špokulia: 28 lapkričio 2006 - 22:35
as tavo lapus matyciau kitaip siek tiek smile.gif

user posted image

pirma nuotrauka, tai tiesiog dekingas idomus vaizdas, as pati daryciau siaura pailga - nukirpdama virsutine dali daugiau nei puse, nors kalnu tada nesimatytu ax.gif , o kriokliukas "per daug apzeles" nu man perdaug netvarkingi krantai, kad butu atviruko tipo foto
Atsakyti
She, aciu 4u.gif
Krantai tikrai apzele blush2.gif nu ner salia kitokio, tik apzeles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2006 11 28, 23:04)
She, aciu  4u.gif
Krantai tikrai apzele  blush2.gif  nu ner salia kitokio, tik apzeles  doh.gif

tai vadinas reik kitaip fotografuoti, ne taip kaip atviruka, bet gaudant kazkoki elementa, pvz fotografuoji kuo arciau prie zemes ir pritrauki kokia saka ar lapa, o fone neryskus kriokliukas lieka, nepastatyk to kriokliuko i pagrindine vyraujantcia pozicija, pabandyk pamatyt ir isakcentuot kazka kito, netiketo.
zinai, grazus vaizdas lieka graziu vaizdu, bet ne idomia foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu ismokti ir as fotografuoti.
Prisistatau ir as savo darbu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Spokulia ir Agneza man grazhios jusu foto 4u.gif
Atsakyti
Agneza, gera foto thumbup.gif ir shauniai konkursuose sudalyvavus drinks_cheers.gif
komentuot foto visada galima, bet is taves ir pacios laukiam kritikos ir pastebejimu kitu nuotrauku atzvilgiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2006 11 28, 23:16)
Mergina_, man su kojomis irgi idomesne tokia, tik reiktu bendra kompozicija sutvarkyt

Mmmm... Kvailai gal skamba, bet gal galima konkreciau? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveiki. Seniai bebuvau užsukusi, vis mažasis. Pasidarė tikras vijurkas, tik bėk suktis, tai ir laiko kitiems dalykams nebelieka verysad.gif
Įmetu kelis vaizdelius kalėdinei nuotaikai, nors kaidų jose matyt bus begalė doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyra: 29 lapkričio 2006 - 23:44
QUOTE(ajas @ 2006 11 28, 12:56)
Man paskutine fainiausiai ziurisi, ir del kompozicijos, ir del fono, ir siaip tokia  wub.gif

ir aš iškart į paskutiniąją atkreipiau dėmesį, kitose arba kampas ne tas paimtas, arba nereikalingų detalių per daug...
Atsakyti
Niekaip neisheina man susirasti norimu priedu mano fotikui cray.gif Internetu nenoriu uzhsakineti, nes neaishku kiek nulups muito, o ir draudimo tokiam daiktui negautumem... Teks keisti kalediniu dovanu norus verysad.gif Ech....
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2006 11 30, 00:42)
Sveiki. Seniai bebuvau užsukusi, vis mažasis. Pasidarė tikras vijurkas, tik bėk suktis, tai ir laiko kitiems dalykams nebelieka  verysad.gif
Įmetu kelis vaizdelius kalėdinei nuotaikai, nors kaidų jose matyt bus begalė  doh.gif

user posted image

wub.gif wub.gif kokia lialia wub.gif
Atsakyti