Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Kazkada sakiau, kad idesiu, bet pamirsau... O ir namie paskutiniu metu retai prie pc bunu... Tai stai, drauges papuga... wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lauksiu pastebejimu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2006 11 28, 13:37)
Kazkada sakiau, kad idesiu, bet pamirsau... O ir namie paskutiniu metu retai prie pc bunu... Tai stai, drauges papuga...  wub.gif

Lauksiu pastebejimu ax.gif  4u.gif

Man paskutine fainiausiai ziurisi, ir del kompozicijos, ir del fono, ir siaip tokia wub.gif
Atsakyti
Laba diena,
noreciau isgirsti Jusu nuomone apie mano foto blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Igua @ 2006 11 28, 14:01)
Laba diena,
noreciau isgirsti Jusu nuomone apie mano foto  blush2.gif

user posted image

Man si labiausiai is tavo patiko wub.gif Pirmoji man per tamsi... Paskutineje buciau daugiau erdves palikus... g.gif
Atsakyti
Mergina, dėl papūgėlės paskutinė geriausiai žiūrisi, tik virš kuodo reikėjo daugiau vietos palikti, o apačioj mažiau apimti.
Igua, o foto nenusifokusavo (ryškumo kiek trūksta)? ar čia sumanymas toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2006 11 28, 14:49)

Igua, o foto nenusifokusavo  (ryškumo kiek trūksta)? ar čia sumanymas toks smile.gif

kurioj foto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Igua @ 2006 11 28, 13:55)
kurioj foto?  g.gif

Visose smile.gif

Pirmoji būtų visai nieko, jei uogos būtų ryškios o ne pasiliejusios. Antroji, net nzn į kurią vietą fokusavai, nes visur vienodai pasilieję.
Trečioji.. tokia marga, nzn net kur žiūrėti, kartais norisi kokio akcento, kaip kad ketvirtoj. Bet ten antro plano lapai ryškesni atrodo nei tas pagrindinis rudas lapelis.
Sorry, už kritiką bent man taip "šviečias"
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2006 11 28, 14:49)
Mergina, dėl papūgėlės paskutinė geriausiai žiūrisi, tik virš kuodo reikėjo daugiau vietos palikti, o apačioj mažiau  apimti.

As ir ziuriu, kad ten biski daugiau reikejo i virsu... doh.gif bet jis toks nenuorama.. Vis jam sukinetis reik, kazka daryt ir t.t. Todel taip ir gavosi... ax.gif Man dar patinka ta su kojom... Bet kai kurie pasakytu, kad reik tiesint ja... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 28 lapkričio 2006 - 14:23
QUOTE(dejavu @ 2006 11 28, 15:00)
Visose smile.gif

Pirmoji būtų visai nieko, jei uogos būtų ryškios o ne pasiliejusios. Antroji, net nzn į kurią vietą fokusavai, nes visur vienodai pasilieję.
Trečioji.. tokia marga, nzn net kur žiūrėti, kartais norisi kokio akcento, kaip kad ketvirtoj. Bet ten antro plano lapai ryškesni atrodo nei tas pagrindinis rudas lapelis.
Sorry, už kritiką bent man taip "šviečias"

kodel sorry? taigi, aciu uz kritika bigsmile.gif 4u.gif mokysiuos toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergina, man patiko paskutinioji, tik gal as nukirchiau ta visa shona, kur nebera narvelio...
Igua o man nerodo tavo nuotrauku g.gif
Atsakyti

QUOTE(Mergina_ @ 2006 11 28, 14:17)
As ir ziuriu, kad ten biski daugiau reikejo i virsu...  doh.gif  bet jis toks nenuorama.. Vis jam sukinetis reik, kazka daryt ir t.t. Todel taip ir gavosi... ax.gif  Man dar patinka ta su kojom... Bet kai kurie pasakytu, kad reik tiesint ja... blush2.gif
visas , man atrodo, reik tiesint tongue.gif

QUOTE(Tosk @ 2006 11 28, 17:52)
Mergina, man patiko paskutinioji, tik gal as nukirchiau ta visa shona, kur nebera narvelio...
Igua o man nerodo tavo nuotrauku g.gif

o aš kaip tik nenukirpčiau to šono

user posted image
rolleyes.gif

ir man nerodo Igua foto sad.gif

Atsakyti
Igua,
foto pirmoji butu labai faina, jei butu ta uoga normaliai sufokusuota ir eitu ne per centra, labai graziai fonas atrodo - viena puse juoda, kita balta (is tos baltos puses pasalinciau kampa tamsu)

Lindra, shauniai pataisei nuotraukele mirksiukas.gif

Mergina_, man su kojomis irgi idomesne tokia, tik reiktu bendra kompozicija sutvarkyt
Atsakyti