Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(she @ 2006 11 27, 16:17)
nea, baik tu, namie juk nebus turbut pas tave plakatas 8x5m kokia  smile.gif
o mazesnius spaudzia kitos masinos, kur taskai analogiskai mazesni.
as sakau, kad darausi foto ant medziagos A3, A2 ir kokybe man liuksine gaunasi. ant fotopopiepriaus nei dariau nei darysiu kada. nera tam reikalo, kokybes ant medziagos iki kaklo ir virs  smile.gif

emm..... o kiek mazdaug kainuoja pvz A2 padaryti???
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 11 27, 15:29)
emm..... o kiek mazdaug kainuoja pvz A2 padaryti???

taigi rasiau, kad priklausomai nuo firmos kuri daro ir nuo pacios medziagos: nuo 70 iki 150lt uz kvadrata
Atsakyti
Prasau patarimo. Kaip jus fotkinat su auto ar rankiniu budu pasirenkamu fokusavimu? Kaip geriau? Man visai patinka tas manual AF point selection funkcija
user posted image
Tik sunkoka sia funcija naudoti fotkinant vaika... tik nustatei fokusavimo taska, vaikas sast at(nu)bego, atsisedo, atsistojo, nusisuko i kita puse ir psio fotografijoje gaunasi ryskiai sufokusuota ausis, pakausis, dar kas tik ne planuotos akys... Va muilinukej galejau daryti taip... sufokusavau, sutvarkiau kompozicija, pasukus fotika, kaip noriu, pykst... O cia taip galima? Ar as kazko nemoku?
Tiesa, vaika dazniausiai fotkinu su fiksuoto 50 mm zidinio objektyvu (kadangi dazniausiai fotkinu kambary) T rezime 1/80 - 1/100s gal todel ryskumo zona maza nusistato g.gif Su M as viska isderinu unsure.gif , su A dazniausiai gaunasi isplauke foto g.gif Patarkit.... 4u.gif

QUOTE(she @ 2006 11 27, 15:06)
pas mane nikon d70s

o kainos skirtingos pas firmas ir priklausomai nuo medziagos: kazkur nuo 70 iki 150lt uz kvadrata

Geras fotoaparatas bigsmile.gif

Labai sudominot su ta spauda ant medziagos rolleyes.gif Na jei gera foto padaryciau, tai A3 su mano fotiku galima butu atspausdinti ax.gif

Kazi ar reklamos firmos sutiktu man viena kokia foto atspausdinti... g.gif ? Joms didesni uzsakymai matyt idomus rolleyes.gif
She, tu gal ne po viena foto spausdini?

QUOTE(she @ 2006 11 27, 15:17)
darausi foto ant medziagos A3, A2 ir kokybe man liuksine gaunasi. ant fotopopiepriaus nei dariau nei darysiu kada. nera tam reikalo, kokybes ant medziagos iki kaklo ir virs  smile.gif

Tu gal parodas kokias darai ar cia tik taip sau, interjerui papuosti?
Atsakyti
ciburaska, Focus area yra pas tave nustatoma? tada Wrap on, padaro "gaudyma" jei objektas juda. bet is esmes, man gerai pagauna ir stabilus fokusavimas, su rankiniu tuo labiau nespesi.
ryskumo zona priklauso nuo diafragmos atidarymo, jei bus atidaryta - ryskumo zona mazes, jei uzdaryta - ne taip isplauke bus aplinkui.
Reklamos firmos daznai nemegsta mazakiekiu ir mazaformaciu daryt, geriausiai susisiekt su paciom spaustuvem. Nors kaip kur is tikro, reikia sneketis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo she: 27 lapkričio 2006 - 17:19
niu ir as imesiu savo paskutiniu pasivaiksciojimu po senamiesti - ale klasikini toki foto vaizdeli smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(she @ 2006 11 27, 18:54)
niu ir as imesiu savo paskutiniu pasivaiksciojimu po senamiesti - ale klasikini toki foto vaizdeli  smile.gif

user posted image

man gal kiek per šviesus dangus, ir viršuje bokštaikaip išdegę.
bet šiaip fainiai:)

p.s. cia Baubazz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 27 lapkričio 2006 - 19:44
QUOTE(_agnute_ @ 2006 11 27, 19:46)
man gal kiek per šviesus dangus, ir viršuje bokštaikaip išdegę.
bet šiaip fainiai:)

p.s. cia Baubazz

ne "kaip isdege", o istikro isdege blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2006 11 27, 18:54)
niu ir as imesiu savo paskutiniu pasivaiksciojimu po senamiesti - ale klasikini toki foto vaizdeli  smile.gif

user posted image

thumbup.gif tik priotariu baubui
Atsakyti
siek tiek pazaidziau....
user posted image
sita aisku jums vel bus per tamsi doh.gif
Atsakyti
baubazz, ir tamsu... ir komponavimas.... imciau tik detale
Atsakyti
QUOTE(she @ 2006 11 27, 23:15)
baubazz, ir tamsu... ir komponavimas....  imciau tik detale

taip sakant lievai gavosi tos detales, norejau kazka idomaus, bet nieko nepavyko....sita mano manymu graziausiai ziurejosi...
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 11 27, 21:55)
siek tiek pazaidziau....

sita aisku jums vel bus per tamsi doh.gif

jo per tamsi.
Atsakyti