Mergina, grazios foto
del tu spausdinimu, tai jei nori kokia nuotrauka atspausdinti, jei eini i kokia foto, kad atspausdintu, tu sakai, kad nori ant tokio popieriaus ir jie turi jo, ar turi pats nusipirkes atsinesti, nesijuokit, jei tai juokingas klausimas pasirodys, nes niekad nesusiduriau
QUOTE(rimulka @ 2006 11 26, 21:55)
Mergina, grazios foto
del tu spausdinimu, tai jei nori kokia nuotrauka atspausdinti, jei eini i kokia foto, kad atspausdintu, tu sakai, kad nori ant tokio popieriaus ir jie turi jo, ar turi pats nusipirkes atsinesti, nesijuokit, jei tai juokingas klausimas pasirodys, nes niekad nesusiduriau
savas atsinestas popierius, ar medziaga netinka, nes masinos dirba tik su tam tikros specifikos materiolais ir dazniausiai ruloniniais (jei kalbam apie placiaformate spauda)
tau tiesiog reikia ateiti ir paklausti ka gali pasiulyti ir tau bus parodyti pavyzdziai
She dėkui už info dėl didelių foto atspausdinimo
o Merginos foto paskutinę koreguočiau taip
nes mano akimis žiūrint nereikalingas plotas - UŽ suolelio.
ar aš klystu?
o Merginos foto paskutinę koreguočiau taip
nes mano akimis žiūrint nereikalingas plotas - UŽ suolelio.
ar aš klystu?
Ornellitta, puikiai bet kaip zinia tobulumui ribu nera, sakyciau kad pirmai fot, reiktu nukirpt kairi sona, nes ten nereikalingas elementas kraste kompozicijai maiso, ir ciut is desines, kad tos kolonos krastelio nebutu, arba jo palikt daugiau reikejo. antroj foto noretusi, kad medis tamsesnis butu, nes dabar sunkiai pastebimas. trecioji foto ciut "isdeginta" techniskai, nes tikrajam vaizde saules net nesimato, o atspindyje ji yra, bet manau tai ir duoda sitai foto draivo
Lindra, ner uz ka
teisingai pastebejai del tos foto
Lindra, ner uz ka
Sveikos, fotomanes
Kiek graziu nauju nuotrauku Tobulejam, tobulejam
Dejavu, rsaulytei, dekui uz nauja tema
Nauji darbeliai:
Rudens spalvos
Vakaras
Isejo mama
Kiek graziu nauju nuotrauku Tobulejam, tobulejam
Dejavu, rsaulytei, dekui uz nauja tema
Nauji darbeliai:
Rudens spalvos
Vakaras
Isejo mama
QUOTE(she @ 2006 11 27, 13:43)
Ornellitta, puikiai bet kaip zinia tobulumui ribu nera, sakyciau kad pirmai fot, reiktu nukirpt kairi sona, nes ten nereikalingas elementas kraste kompozicijai maiso, ir ciut is desines, kad tos kolonos krastelio nebutu, arba jo palikt daugiau reikejo. antroj foto noretusi, kad medis tamsesnis butu, nes dabar sunkiai pastebimas. trecioji foto ciut "isdeginta" techniskai, nes tikrajam vaizde saules net nesimato, o atspindyje ji yra, bet manau tai ir duoda sitai foto draivo
Lindra, ner uz ka
Lindra, ner uz ka
aciu she uz komentarus sutinku su viskuo
Labai daug praleidau, tai nubegau paziopsoti ka prifotkinot.
Ornelitta, man labai fainos foto... Man su langu
Jaunamamyte, labai zirniu makro patiko.
Lindros saulelydis grazus
Tosk musmeres patiko, tik fotkindama buciau pasukusi fotika labiau i kaire, kad desineje ryski musmere atsidurtu, o kaireje issiliejusi antro plano musmere matytusi
Dejavu, man labai, labai patiko nuotraukos, kurias idejai 3 temos pabaigoje: berniukas, iriso makro ir gamtos vaizdelis Jau i atviruka pretenduoja
Dar axa Luvro ir Efeso nuotraukos labai, labai ir sita
lasiuko foto labai uzkibo. Fonas labai idomiai gavosi
Rsaulytes traukinys patiko Kaip graziai zibintu zvaigzdutes isejo ir dar tokia sodri melyna dangaus spalva Tu specialiai laika "gaudai"? Jau keliose tavo foto pastebiu labai tvarkinga dandu
Faini kranai ruke...
Ornelitta, man labai fainos foto... Man su langu
Jaunamamyte, labai zirniu makro patiko.
Lindros saulelydis grazus
Tosk musmeres patiko, tik fotkindama buciau pasukusi fotika labiau i kaire, kad desineje ryski musmere atsidurtu, o kaireje issiliejusi antro plano musmere matytusi
Dejavu, man labai, labai patiko nuotraukos, kurias idejai 3 temos pabaigoje: berniukas, iriso makro ir gamtos vaizdelis Jau i atviruka pretenduoja
Dar axa Luvro ir Efeso nuotraukos labai, labai ir sita
lasiuko foto labai uzkibo. Fonas labai idomiai gavosi
Rsaulytes traukinys patiko Kaip graziai zibintu zvaigzdutes isejo ir dar tokia sodri melyna dangaus spalva Tu specialiai laika "gaudai"? Jau keliose tavo foto pastebiu labai tvarkinga dandu
Faini kranai ruke...
QUOTE(ciburaska @ 2006 11 27, 14:49)
man sitas tik dešinėje viršuje paveikslo kampas isimaišes ir pati dešinė pusė tamsok, gal reiktų nukirpti....
Papildyta:
QUOTE(Mergina_ @ 2006 11 26, 18:06)
siulyciau ta tamsu nama nukirpti, ar palikti jo kampeli tik.
antros foto manyčiau reik nukirpti tą neryškią zoną ir kaireje medžius iki suoliuko...
bet šiaip gražiai....
dar to pajūrio viršuje tą violetinį foną nukirpti.gal neblogai atrodytų.
Papildyta:
QUOTE(she @ 2006 11 26, 15:28)
del dydziu, tai didziausia darius kogero 2x1,5m (spauda ne ant fotopopieriaus)
man butu smagu pasipuost interjera vykusia ir domia didesnio formato foto. jeigu ji mazos raiskos butu nusigriauzciau nagus. be to, daznai gaunasi idomios detales, kurias noretum iskirpti redaguojant foto. siuo atveju manau raiska irgi turi prasmes.
o namu albumui, standartinio dydzio nuotraukoms raiskos tokios tikrai pakanka
man butu smagu pasipuost interjera vykusia ir domia didesnio formato foto. jeigu ji mazos raiskos butu nusigriauzciau nagus. be to, daznai gaunasi idomios detales, kurias noretum iskirpti redaguojant foto. siuo atveju manau raiska irgi turi prasmes.
o namu albumui, standartinio dydzio nuotraukoms raiskos tokios tikrai pakanka
kiek maždaug kainuoja tu tentu spausdinimas? bet visgi manau kokybe krenta darant foto ne ant fotopopieriaus.
she, kokiu aparatu pati dirbi???
QUOTE(Baubazz @ 2006 11 27, 14:47)
kiek maždaug kainuoja tu tentu spausdinimas? bet visgi manau kokybe krenta darant foto ne ant fotopopieriaus.
ten spaudos kokybe priklauso nuo aparato, geresni aparatai daro mazesniais taskais. mieste tokie dalykai nera pastebimi vien todel kad didelis vizualinis atstumas. ant medziagos, kuri turi siokia tokia fakturyte taskai daug maziau matosi prie dideliu gabaritu nei ant ligaus kai ledas tento. as daznaisiai darausi A3, A2 formata. pas mane nikon d70s, raiska ne per didziausia, todel del didesnes kokybes imt reik ne skaitmenini is viso.
o kainos skirtingos pas firmas ir priklausomai nuo medziagos: kazkur nuo 70 iki 150lt uz kvadrata
QUOTE(she @ 2006 11 27, 16:06)
ten spaudos kokybe priklauso nuo aparato, geresni aparatai daro mazesniais taskais. mieste tokie dalykai nera pastebimi vien todel kad didelis vizualinis atstumas. ant medziagos, kuri turi siokia tokia fakturyte taskai daug maziau matosi prie dideliu gabaritu nei ant ligaus kai ledas tento. as daznaisiai darausi A3, A2 formata. pas mane nikon d70s, raiska ne per didziausia, todel del didesnes kokybes imt reik ne skaitmenini is viso.
o kainos skirtingos pas firmas ir priklausomai nuo medziagos: kazkur nuo 70 iki 150lt uz kvadrata
nu aisku, mieste te pixeliai nesimato, bet jei namie pasidarysi, sumokesi 200lt ir ziuresi i kvardratini vaizda....
dar izduok paslapti kur daro a3 ir a2 formato ir kokia kaina???
pas mane d70 be s raides
QUOTE(Baubazz @ 2006 11 27, 15:09)
nu aisku, mieste te pixeliai nesimato, bet jei namie pasidarysi, sumokesi 200lt ir ziuresi i kvardratini vaizda....
pas mane d70 be s raides
pas mane d70 be s raides
nea, baik tu, namie juk nebus turbut pas tave plakatas 8x5m kokia
o mazesnius spaudzia kitos masinos, kur taskai analogiskai mazesni.
as sakau, kad darausi foto ant medziagos A3, A2 ir kokybe man liuksine gaunasi. ant fotopopiepriaus nei dariau nei darysiu kada. nera tam reikalo, kokybes ant medziagos iki kaklo ir virs