Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

na gal man snapo truputi daugiau matyti noretusi, bet siaip liuks 

Truksta snapo viso. Noretusi kad akis siek tiek desiniau auksciau butu (ketvirciu taisykle)

Bandau taisytis...

user posted image

Vistiek man pirmas variantas grazesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 01 16, 14:12)
Bandau taisytis...

o man asmeniskai pastarasis g.gif man si nuotrauka gyvesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2007 01 16, 13:34)
Mergina, graži nuotrauka, tik prieš dedant čia, galėjai horizontą ištiesint  ax.gif  smile.gif

Atsiprasau, tiesiog vakar darbe idejau i photobucket ir netaisiau jos, nes man asmeniskai ji nepatinka, man tokia per tamsi... g.gif O vat klausiau vieno profesionalaus fotografo nuomones ir jam ji labai patiko, o man nezinau, kazko joje truksta... g.gif
Papildyta:
QUOTE(ciburaska @ 2007 01 16, 14:39)
Idomu rolleyes.gif ... Tik nesuprantu ko dar noretusi... Ryskesniu spalvu, idomesniu medziu konturu, sunku pasakyti
g.gif

Kaip jau sakiau man kazkas panasaus, kazko dar joje noretusi... Bet ta diena nebuvo labai saules ir vejas buvo didziulis, tai niekaip... Bandziau sviesinti, labai negraziai gavos schmoll.gif

Bilekai, man ir sis gandras labiau, nors abu labai grazus, bet sis kazkaip geriau ziurisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 16 sausio 2007 - 15:12
Bandau taisytis...

user posted image

matyt įsikandai pirmą variantą biggrin.gif
man irgi daug mieliau žiūrisi antras variantas, o pirmam tai ten man užkliuvo ir tai, kad akis susiliejusi su voku, neišsiskiria akies obuolys (einant link snapo, toj pusėj) , ko būtent norėtųsi tokio ryškumo ir tokios gandro pozicijos nuotraukoje smile.gif (nors dėl to turbūt galėtum ir ginčytis tongue.gif ) nors tam pirmam variante man patinka, kad net akies vyzdys matosi thumbup.gif , bet kompozicija geresnė antroje.
Atsakyti
Bandau taisytis...

user posted image

Daug geriau ziurisi sis variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 01 16, 14:08)
Patiko thumbup.gif  Ypac: 3, 4, 6 ir paskutine. Jose vaiko pozos tokios naturalios nesuvarzytos dirbtines pozos thumbup.gif
Fotkini su fiksu?
Pati bandau fotkinti portretus.

Aciu labai 4u.gif Po siu nuotrauku dar keleta kartu vaikus kankinau, fotkinau...kuo toliau tuo labiau patinka paveiksluoti vien su "manual" funkscija, pradedu gaudytis nustatymuose. Ir dabar net geda pasidare pasiziurejus kokias isdegusias, per daug apsviestas nuotraukas cia sukeliau blush2.gif Na bet tam sis skyrelis rolleyes.gif Mokomes ax.gif

Taip, fotkinu pagrinde fiksuoto zidinio objektyvu thumbup.gif Uz tai dekinga siam skyreliui 4u.gif

Ciburaska, parodyk ir savo portretus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek gražių nuotraukų wub.gif
Apie techninius dalyku aš nei bum bum. Žinau tik tiek, kad noriu blico + geresnio objektyvo. Bet kadangi nėra už ką pirkt, negadinu sau nervų blush2.gif

Čia mano darbelis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
NAUJA TEMA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 01 17, 10:43)

sena nebaigta
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 11 03, 12:45)
sena nebaigta

nesupratau...kaip ce papuolei?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti