QUOTE(rimulka @ 2006 11 25, 13:57)
She, tu turi omeny, kad truksta kokio apsvietimo is sono? ar reikejo fotografuot truputi sonu?
na, del apsvietimo dar nieko neturiu, todel naudoju tik blica
o zandukus mes turim ohoho, nereik net ryskint
turiu omenyje, kad portretus fotografuojant niekad negalima kalti blicu tiesiai.
matai, jeigu fotografuotum be blico, o su didesniu islaikimu ir uzkelus ISO didesni, pastatytum vaika bent prie lango, o fotika ant shtatyvo, tai gautum tokias foto, kaip pvz savo parase isidejus
QUOTE(shy @ 2006 11 25, 13:59)
mano tikslas grazios zmoniu nuotraukos
labai noriu, kad dukra turetu kai uzaugs
tai tokiems reikalams uzteks parametru manau
QUOTE(Baubazz @ 2006 11 26, 12:23)
rankinio fokusavomo nėra,
išlaikymo manau per akis. 1/2000s ir 15s nakti tu 15s pakanka.
laikmena 16mb cia standartinė, gali det ka nori.
raiska??? 5mpx per akis! kokia didziausa nuotrauka esi pati darius??? as esu panoramine dares 60cmilgio ir mano fuji su 4mpx puikiai susitvarke...
didesne nelabai kas daro, o jei daro tai kaina patikek atsakanti.....
as manau kad namams labai neblogas variantas uz tokia kaina.
na jei finansai leidžia siūlyčiau imti
http://www.fotofabri...es-2151906.html šį aparatą, jis geresnis nei s5600 ir naujesnis...
15s kam pakanka? as pavyzdziui pavargciau gaudyti zaiba
cia kam kokie poreikiai, gaila kad pas skaitmenas nera tokio islaikymo kaip 2-3 val. (as sneku ne apie standartini fotografavima.. kaip minejau, kiekvienas turi savo ideju kaip ir ka fotografuoti
)
del dydziu, tai didziausia darius kogero 2x1,5m (spauda ne ant fotopopieriaus)
man butu smagu pasipuost interjera vykusia ir domia didesnio formato foto. jeigu ji mazos raiskos butu nusigriauzciau nagus. be to, daznai gaunasi idomios detales, kurias noretum iskirpti redaguojant foto. siuo atveju manau raiska irgi turi prasmes.
o namu albumui, standartinio dydzio nuotraukoms raiskos tokios tikrai pakanka