Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(groovy_chick @ 2007 01 14, 15:30)
Netiesa, prie voro prie pat prikišau. Na gerai, o kodėl tada ar arčiau, ar toliau prikišus vistiek tas daiktas to paties ryškumo kaip aplinka? Kad ir tą vorą, kol draugas nenureguliavo, gaudavosi tas pats: voras išsilieja, o aplinka matosi, o kai nureguliavo, prie pat prikišau ir tik voras aiškiai nusifotografavo. matyt jo paties reiks klaust, jis ten kai prireguliuoja... doh.gif

Reikia fotografuoti su Macro funkcija, į ką sufokusuosi, tas daiktas ir bus ryškus, o visa kita - neryšku. Pasiskaityk fotiko instrukciją.
Atsakyti
QUOTE(groovy_chick @ 2007 01 14, 15:30)
Netiesa, prie voro prie pat prikišau. Na gerai, o kodėl tada ar arčiau, ar toliau prikišus vistiek tas daiktas to paties ryškumo kaip aplinka? Kad ir tą vorą, kol draugas nenureguliavo, gaudavosi tas pats: voras išsilieja, o aplinka matosi, o kai nureguliavo, prie pat prikišau ir tik voras aiškiai nusifotografavo. matyt jo paties reiks klaust, jis ten kai prireguliuoja... doh.gif

pasiziurek, ar pas tave manual ar auto fokusavimas yra, gal draugas ant manual padare g.gif
Atsakyti
laukiu kritikos g.gif

user posted image
Atsakyti
Man asmeniškai labai graži foto wub.gif .
Atsakyti
Wyshnia, man irgi labai grazi foto wub.gif

Babouziuke, gal zinai kaip Adobe Photoshope Elements programoje galeciau spalvota nuotrauka pakeisti i Sepia Tone? Nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 15, 01:53)
Babouziuke, gal zinai kaip Adobe Photoshope Elements programoje galeciau spalvota nuotrauka pakeisti i Sepia Tone? Nerandu doh.gif

Jau radau ax.gif
Atsakyti
Wysnia, man irgi grazi foto wub.gif
Atsakyti
Wysnia o man nepakrauna tavo nuotraukos verysad.gif
Atsakyti
Sveikos fotografes(-ai) ir jiems pritariantys!

Vien del sios temos pagaliau pasiryzau ir as prisijungti i supermamu "sekta". Tikiuosi ir mane draugiskai priimsite i savo fotografu bureli 4u.gif

Man prireike keliu dienu, kad perziureciau ka jus cia priraset. Ir tai tik spejau pirmas dvi dalis perskaityti smile.gif Kitas dalis planuoju perziureti per artimiausias dienas. Beskaitydamas pastebejau, kaip dauguma is jusu padare dideli progresa (ypac su ekspozicijom). Respect thumbup.gif Taip ir toliau laikykit!!!

Save laikau fotografu megeju. Dabar zaidziu su Panasonic FZ-30 aparatu. Kaip aparatas neblogas, su didelem galimybem, bet jau norisi kazko kokybiskesnio- veidrodinio. Svajone butu Nikon D80 arba Canon 400D. Netolimoje ateity planuoju viena is ju isigyti.
Nuotrauku koreaguoti nemoku, todel dazniausiai maximum ka padarau, tai tik panaikinu raudonas akis smile.gif Kai isigysiu Photoshopa tada ir pasimokysiu... o pakolkas visas darbas su aparatu.

Na ir kaip cia iprasta dedu pirma savo nuotrauka jusu teismui. Nuotrauka daryta su mano senesniu Panasonic FZ-3.

user posted image

Laukiu jusu kritikos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 01 15, 13:55)
Sveikos fotografes(-ai) ir jiems pritariantys!

Vien del sios temos pagaliau pasiryzau ir as prisijungti i supermamu "sekta".  Tikiuosi ir mane draugiskai priimsite i savo fotografu bureli  4u.gif 

Labas labas drinks_cheers.gif
Dziaugiuosi, kad burelis dideja, bus daugiau nuomoniu, pastabu, diskusiju thumbup.gif

Man tavoji nuotrauka patinka - labai ryski, naturalios spalvos, na gal man snapo truputi daugiau matyti noretusi, bet siaip liuks smile.gif

O kaip tu taip arti priejai bigsmile.gif ar cia toks geras zoomas? g.gif

Tiesa, mes nusipirkom nauja objektyva AF Nikkor 50mm f/1.8D , bet kol kas nelabai patenkinti, gal reikia igusti/ismokti juo naudotis blink.gif

Ir dar karteli klausiu - kaip pamatyti nuotrauku EXIF? blush2.gif
Atsakyti
Man tavoji nuotrauka patinka - labai ryski, naturalios spalvos, na gal man snapo truputi daugiau matyti noretusi, bet siaip liuks  smile.gif

Cia gandro portretas. As nekaltas, kad jo snapas toks ilgas ir netelpa i kadra smile.gif Padariau as jo nuotrauku ir su visu snapu, bet jos ne taip ziurisi kaip si.

O kaip tu taip arti priejai  bigsmile.gif  ar cia toks geras zoomas?  g.gif

Gal 10min po truputi prie jo priselinau. Isnaudojau visa x12 optini priartinima (420mm 35mm EQ) Istiestom rankom kazkaip sufokusavau ir plekst. Baisu buvo, kad tik nesugalvotu ikirsti smile.gif

Ir dar karteli klausiu - kaip pamatyti nuotrauku EXIFblush2.gif

Ant nuotraukos spaudi desini peles klavisa/Properties/Summary/Advanced.

Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 01 15, 18:18)
Ant nuotraukos spaudi desini peles klavisa/Properties/Summary/Advanced.

Aciu smile.gif
O kitu budu nera? ax.gif Pvz., tavo foto rodo tik pixeliu skaiciu, o daugiau info nera (ISO, atsiverimas, atstumas ir t.t.).
Atsakyti